AD elektro AD elektro

Naipo Massager Pillow

Zobraziť katalóg
Naipo Massager Pillow
5 2 hodnotení
Masážny prístroj – krku, 4 auto programy, regulácia teploty, funkcia air compression, exkluzívne na Alze
Kód:  NAIPO004 Produktové číslo:  MGP-129A

Naipo Massager Pillow

Naipo Massager Pillow je masážny prístroj určený na uvoľnenie primárne krčných a chrbtových svalov. Je vybavený 4 masážnymi valčekmi, ktoré zaisťujú hĺbkovú masáž a uvoľnia svalové napätie. Pokročilá tepelná funkcia s chytrou cirkuláciou, ktorej intenzitu je možné nastaviť, zaručí prívod tepla do postihnutých svalov, šliach i väzov, a tým spôsobí žiaduce uvoľnenie. Ergonomicky tvarovaný masážny vankúš sa dokonale prispôsobí tvaru krku. Skvele sa hodí aj na masáž a uvoľnenie ostatných partií tela, ako sú chrbát, brucho, stehná či lýtka. Naipo Massager Pillow je menšou, ale vysoko výkonnou masážnou pomôckou určenou na odstránenie svalového napätia či bolesti.

Kľúčové vlastnosti Naipo Massager Pillow

  • Určený primárne na uvoľnenie krčných a chrbtových svalov
  • Vhodný aj na masáž stehien, lýtok či brucha
  • Naipo Massager Pillow je vybavený 4 masážnymi valčekmi
  • Pokročilá tepelná funkcia s chytrou cirkuláciou tepla
  • Nastaviteľná intenzita tepla
  • Ergonomické tvarovanie
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Naipo Massager Pillow je vhodný na domáce použitie či do auta
  • Hmotnosť 1,6 kg
  • K dostaniu exkluzívne na Alza.sk

Na domáce a kancelárske použitie aj do auta

Naipo Massager Pillow je masážnou pomôckou vhodnou na domáce či kancelárske používanie. Vďaka svojej ľahkej hmotnosti je možné ho bez problémov prenášať a aplikovať masáž krčných či chrbtových partií tela napríklad v aute po náročnej, dlhej jazde. Masážny vankúš počas niekoľkých málo minút navodí upokojujúci pocit, uvoľní stres, napätie a uľaví od svalovej stuhnutosti. Naipo Massager Pillow je skvelým masážnym pomocníkom, ktorý uľaví od bolesti a umožní relaxujúci zážitok.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Naipo Massager Pillow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAIPO Massager Pillow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naipo Massager Pillow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naipo Massager Pillow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Naipo Massager Pillow.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií