AD homeoffice AD homeoffice

Native Union Smart Charger 4 USB Slate

Zobraziť katalóg
Native Union Smart Charger 4 USB Slate
Nabíjačka – moderná so štyrmi USB portmi umožňujúcimi nabíjanie až štyroch zariadení rýchlo, efektívne a bezpečne, 3x USB a 1x USB-C, Smart-IC technológia, súčasťou balenia adaptér pre UK a EU zásuvku
Kód:  NAT204 Produktové číslo:  SM4-GRY-FB-INT
Native Union Smart Charger 4 USB Slate Predaj skončil

Native Union Smart Charger 4 USB Slate

Moderná nabíjačka Native Union Smart 4 Charger Slate sa pre vás a vašu elektroniku stane neoceniteľným pomocníkom na cestách aj v pohodlí domova. S možnosťou nabíjať až štyri zariadenia súčasne sa už nemusíte rozhodovať, ktoré nabijete ako prvý. S nabíjačkou šetríte čas vďaka inteligentnej technológii Smart IC, ktorá automaticky detekuje maximálny vstupný prúd vášho zariadenia, čím zaistí čo najrýchlejšie nabitie.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Native Union Smart 4 Charger Slate

  • Možnosť nabíjať až štyri zariadenia súčasne (3× USB-A, 1× USB-C)
  • Technológia Smart IC umožňuje rýchlejšie nabíjanie
  • Vymeniteľné adaptéry pre zahraničné zásuvky
  • Ochrana proti skratu, prepätiu a nadprúdu chráni vás i vaše zariadenia
  • Kompaktný a elegantný dizajn nabíjačky Smart 4 Charger

Rýchlosť a bezpečnosť

Nabíjajte bez zbytočného čakania vďaka celkovému výstupnému prúdu až 5,4 A (2,4 A pre USB-A a 3 A pre USB-C). Vaše zariadenia budú v bezpečí zásluhou sofistikovanej ochrany proti skratu, prepätiu a nadprúdu.

Pohodlné cestovanie s nabíjačkou Smart Charger

Vidlica je sklopná, možno ju tak ľahko skryť do tela nabíjačky pre ešte pohodlnejšie cestovanie. Vďaka hrúbke len 26 mm a hmotnosti 70 g sa zariadenie ľahko zmestí do vrecka a do každej batožiny. Nabíjačka je v základe vybavená vidlicou typu A, čo príde vhod na cestách v USA a Kanade. Na použitie v EU a Spojenom kráľovstve potom v balení nájdete praktické adaptéry. Vďaka elegantnému dizajnu bude nabíjačka Native Union Smart 4 Charger Slate štýlovým doplnkom každého interiéru.

-

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Smart Charger 4 USB Slate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Smart Charger 4 USB Slate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Smart Charger 4 USB Slate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Smart Charger 4 USB Slate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Smart Charger 4 USB Slate.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií