AlzaBoxy Q1 PET

Navigační systém GPS Sony NV-U70T

Zobraziť katalóg
Navigační systém GPS Sony NV-U70T
Navigácia Sony přenosný navigační systém NV-U70T, LCD 3.5", GPS (SiRF), Kanál TMC, součástí mapy 27 zemí Evropy (Navteq Map Data)
Kód:  GS100g Produktové číslo:  NV-U70T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Navigační systém GPS Sony NV-U70T Predaj skončil

Navigační systém GPS Sony NV-U70T

Spoľahlivý GPS navigačný prístroj s hlasovou navigáciou ponúka pohodlnú obsluhu zariadenia pomocou 3,5 "dotykový TFT panelu a softvéru s jednoduchým ovládaním.Nainštalovaná aplikácia Navteq Map Data obsahuje kvalitné mapové podklady pre 27 európskych krajín.Senzor svetla rýchlo reaguje na podmienky osvetlenia av automatickom režime prispôsobuje jas displeja tak, aby nedráždil oči pri dlhšej ceste v noci a zároveň bol veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku.Prístroj obsahuje vnútorné Li-Ion batériu, s ktorou dokáže pracovať až 4 hodiny.Kvalitní hlasová navigácia je zaručená pomocou dvoupásmového oddeleného systému reproduktorov.Pre pripojenie k počítaču slúži USB rozhranie.Súčasťou balenia je aj praktický držiak do auta a autoadaptér.

Grafická navigácia je k dispozícii v 3D alebo půdorysném pohľadu.Včasné oznámenie zabezpečuje hlasová navigácia, ktorá včas napovie, akým smerom odbočiť.K dispozícii je samozrejme databázy mnohých zaujímavých a užitočných objektov ako sú reštaurácie, čerpacie stanice alebo hotely.Samozrejmosťou sú informácie o nasledujúcich križovatkách, vzdialenosti k cieľu, názov aktuálne alebo nasledovné ulice a ďalšie štatisticky zaujímavé informácie.Systém bezplatného zasielania dopravných situácií (TMC), v Českej republike zatiaľ not, zabráni nepríjemnému čakanie v dopravných zápchach alebo predíde prípadným autonehodám a uzavírkám.

Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti je zabezpečená jednoduchá inštalácia alebo premiestnenie z auta do auta.Pre lepší príjem signálu na zariadenie pripojené externá anténa.

Parametre a špecifikácie:

GPS:
Mapové pokrytie:Európa (27 krajín)
Vstavaná pamäť:1 GB
Kanál TMC (Traffic Message Channel)
Prevádzková teplota:rozmedzí 5 až 45 ° C

Hmotnosť a rozmery:
Veľkosť:104,7 x 87,5 x 42,9 mm
Hmotnosť:310 g
Veľkosť displeja:3,5 "
Typ displeja:dotykový TFT

Prepojenie:
Rozhranie:USB port
Anténa:externé

Napájanie:
Batéria:vnútorné Li-Ion akumulátor s priamym nabíjania z externého napájania
Výdrž:až 4 hodiny prevádzky
Externý zdroj:DC 5 V pomocou autoadaptér do cigaretového zapaľovača alebo zo sieťového adaptéra.

Ostatné parametre:
Dvojpásmový reproduktor
3D pohľad na trasu
Jazyk hlasovej navigácie:čeština + angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, holandčina, taliančina, portugalčina, poľština, gréčtina, flámčina

Súčasti dodávky:
Navigačný systém NV-U70T
Držiak do auta
DVD s mapou
USB kábel
Autoadaptér (cigaretový)
AC-adaptér
Puzdro
Manuál v elektronickej forme na priloženom DVD

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Navigační systém GPS Sony NV-U70T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Navigační systém GPS Sony NV-U70T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navigační systém GPS Sony NV-U70T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navigační systém GPS Sony NV-U70T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navigační systém GPS Sony NV-U70T.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií