PET AD homeoffice

Navigare 3D NA147 OI 01

Zobraziť katalóg
Navigare 3D NA147 OI 01
Dámske hodinky biela farba
Kód:  KHO1656 Produktové číslo:  NA147 OI 01

Navigare 3D NA147 OI 01

Dámske hodinky Navigare 3D NA147 OI sú určené pre športovo založené ženy, ktoré majú rady praktický a spoľahlivý model hodiniek. Hodinky majú silikónový pásik, ktorý dobre prilieha, ale netlačí. Snehovo biela farba pásku dáva vyniknúť výrazne vykonanému ciferníku, ktorý zdobí veľké značenie číslic v 3D červenom prevedení s malými obrázkami. Hodinky majú farebne zladené ručičky s červenými číslicami a sú vybavené sekundovou ručičkou. Spoľahlivý strojček Quartz je umiestnený v puzdre, ktoré má priemer 37 mm. Hodinky sú vodotesné a tiež pásku hodiniek voda rozhodne neuškodí. Môžete ich teda používať bez obáv v daždi, rovnako ako v lete pri vode.

Biele prevedenie pásku hodiniek umožňuje rôzne kombinovať a farebne ladiť oblečenie a doplnky k hodinkám. Tieto originálne hodinky pristanú najmä mladým ženám a dievčatám alebo ženám, ktoré sa rady obliekajú tak, aby vynikali. Kúpte si tieto vysoko funkčné hodinky a spojte módu a originalitu s praktickosťou!

Strojček:

Quartz

Dátum:
Nie

Materiál:
Nerezová oceľ

Farba ciferníku:
Biela s obrázkami a červenými číslicami

Pásik:
Silikónový

Vodotesnosť:
10 ATM

Priemer:
37 mm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Navigare 3D NA147 OI 01
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Navigare 3D NA147 OI 01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navigare 3D NA147 OI 01.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií