AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

NAVITEL E700 TMC

Zobraziť katalóg
NAVITEL E700 TMC
4,4 5 hodnotení
GPS navigácia – do auta, displej 7" s rozlíšením 800 × 480px, vnútorná pamäť 8GB, mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), databáza radarov, dotykový displej, jazyk rozhrania čeština, angličtina, slovenčina
Kód:  PP710b0 Produktové číslo:  8594181741903 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL E700 TMC

Zvažujete zaobstaranie presnej navigácie, ktorá sa bravúrne orientuje v spleti ciest a mestských uličiek? GPS navigácia NAVITEL E700 TMC uspokojí v tom prípade aj vaše najnáročnejšie požiadavky. V každej situácii vám totiž dokáže nájsť najkratšiu či najrýchlejšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Stačí si len uložiť pár základných údajov a môžete ísť. Premyslená GPS navigácia pre osobné automobily má k dispozícii farebný displej s veľkosťou uhlopriečky 7" a vysokým pomerom pixelov 800 × 480 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čím sa stáva veľmi intuitívny. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 8 GB. Pamäť pre všetky mapy môžete rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD až do 32 GB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 110 mm × 175 mm × 13 mm pri hmotnosti 200 g.

Základné vlastnosti GPS navigácie NAVITEL E700 TMC

  • Dômyselná GPS navigácia NAVITEL pre osobné autá
  • Prehľadná obrazovka s dĺžkou uhlopriečky 7"
  • Na rozšírenie pamäte je k dispozícii slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Aktualizácia máp Cez počítač
  • Mapy zahŕňajúce celé územie Európy
  • Zachytenie dopravnej situácie po ceste
  • Ukazovateľ rýchlostných radarov po ceste

GPS navigácia NAVITEL E700 TMC sľubuje ľahkú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie NAVITEL E700 TMC rozhodne nesmie chýbať predinštalovaná mapa SR a hlasové pokyny v českom jazyku. K tomu navyše obsahuje kompletné mapy celej Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu trasu aj pri cestách za hranice. Všetky mapy aktualizujete cez PC. Jazdu bez komplikácií zaistí GPS navigácia NAVITEL E700 TMC prostredníctvom RDS TMC, alebo tiež aktualizovaným prehľadom dopravnej situácie.

Neobyčajné funkcie NAVITEL E700 TMC

V rozmanitej ponuke sú k dispozícii aj netradičné funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní GPS navigácie NAVITEL E700 TMC.

Parametre a špecifikácia

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!
Hmotnosť
200 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Spôsob aktualizácie máp
Cez počítač Hotovo!
Príjem dopravných informácií
Rádiové vlny (RDS-TMC) Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hcel by som sa spýtať ako skalibrovať toto gps.Ďakujem

Dobrý den Prosím zakoupil jsem si zde navíc Navitel a jak udělat aktualizaci,jel jsem po známé trase a chtěl navi vyzkoušet a je tam rok a půl kruhový objezd ale navi ho neukáže to samé radar je tam přes rok a také nic,co udělat. Děkuji Zdeněk.

Dobrý deň. Ani po aktualizácii sa gps nezaplo . Stále som v Poľsku a čas o hodinu pozadu. Mam navigáciu reklamovať ?

Dobrý den, zakoupil jsem navigaci tuto a po zapnutí se stále ukazuje Berlín a čas o hodinu méně. Můžete mi, prosím, poradit co s tím ? Reset nepomohl Děkuji

dobry den, marne se snazim prijit na to, jak na nalezene trase nastavit objizdku. muzete mi poradit?

nefunguje klávesnice,jenom čísla.písmena ne.v čem je problém.děkuji.

Dobrý den, má tato navigace asistenta řazení do pruhů a doživotní aktualizace map, jak je to u Navitel obvyklé ? Máte někdo zkušenost s RDS-TMC ? Funguje po ČR ? Navrhuje objížďky nehod a uzavírek jako např. Waze ?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se navigace hned po uvedení provozu automaticky připojí k GPS a ukáže aktuální polohu? Jako úvodní mapa se mně stále ukazuje Berlín, ačkoliv sedím v Praze. K GPS se nepřipojila ani po několikátém vypnutí a zapnutí, ani resetování nepomohlo. K navigaci bohužel nebyl připojen žádný návod, jaké kroky je při nastavování správně podniknout, aby se navigace hned napoprvé rozeběhla bez problémů.

Dobrý den jde navigace nastavit na rozměry kamionu?

Diskusia a poradňa k NAVITEL E700 TMC
Príslušenstvo pre NAVITEL E700 TMC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL E700 TMC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL E700 TMC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL E700 TMC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL E700 TMC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií