AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NEO SMARTPEN N2 strieborné

Zobraziť katalóg
NEO SMARTPEN N2 strieborné
5 1 hodnotení
Inteligentné pero – čo napíšete na papier je hneď v smart zariadení, je možné prichytiť k notesu, je možné mazať, upravovať, prefarbovať, zvýrazňovať, exportovať a zdieľať vo formátoch PNG, PDF, krivkách, MP4, GIF aj ako URL, strieborná farba, Inteligentné funkcie pera sú podporované so zápisníkmi, blokmi a diármi značky Neo Smartpen
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NSP009a Produktové číslo:  PNP00029
NEO SMARTPEN N2 strieborné 198,47 € Momentálne nedostupné

NEO SMARTPEN N2 strieborné

Koniec strácania poznámok a zdĺhavému prepisovaniu textov do počítača. Všetko, čo si zapíšete týmto luxusným kovovým perom do bloku, diára alebo zošita značky Neo Smartpen, máte okamžite zálohované v mobile a pripravené na úpravy, organizáciu a zdieľanie. Vďaka jednému kliknutiu sa navyše váš rukopis premení na digitálny text.

Kľúčové vlastnosti a vybavenie NEO SMARTPEN N2

  • Všetko na papieri aj v šikovnom zariadení zároveň
    Pero Neo Smartpen N2 pomocou zabudovanej kamery sníma každý váš ťah na papier. Všetko okamžite prenáša pomocou Bluetooth do telefónu, tabletu alebo počítača. Rukopis navyše pomocou jedného kliknutia prevedie na digitálny text.

  • Nenápadný pomocník
    Na prvý pohľad luxusné guličkové pero. Odolné a vďaka trojhrannému úchopu príjemné do ruky. Vďaka nasadzovaciemu viečku s klipom ho ľahko prichytíte k zošitu či diáru. Vďaka veľkej internej pamäti ju nie je nutne potrebné pero používať zároveň so šikovným zariadením. Vybrať si môžete medzi čiernym a strieborno-bielym variantom.

  • Jednoduché a intuitívne použitie na všetkých zariadeniach
    Všetky poznámky aj kresby ľahko zobrazíte v aplikácii - v dokonalej kvalite. Môžete ich upravovať (mazať, prefarbovať, zvýrazňovať), organizovať, exportovať a zdieľať - vo formátoch PNG, PDF, krivkách, MP4, GIF aj ako URL. V prípade, že povolíte synchronizáciu na cloud, budete môcť spravovať svoje poznámky vo všetkých zariadeniach aj v internetovom prehliadači.

  • Koniec prepisovania textu do počítača
    Chytré pero N2 má po pripojení k aplikácii Neo Studio alebo Neo Notes pre Windows funkciu transkripcie, čo nie je nič iné ako digitalizácia rukopisu. Aktuálne pozná aplikácie 32 svetových jazykov (vrátane slovenčiny).

  • Z klasického diára do online kalendára
    Vďaka funkcii transkripcie môžete naplno využívať papierový týždenný diár Neo Smartpen, ktorý vie každú udalosť previesť z papiera do online kalendára – Google, Apple aj Outlooku.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
155 mm Hotovo!
Hmotnosť
26 g Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Typ batérie
Integrovaná Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
155 mm Hotovo!
Hmotnosť
26 g Hotovo!

Materiál

Materiál
Kov Hotovo!

Podporovaný OS

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Napájanie

Typ batérie
Integrovaná Hotovo!
Batéria súčasťou balenia
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEO SMARTPEN N2 stříbrné.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií