AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne
4,7 7 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 0.9l, nádobka na mlieko 0.35l, automatické vypnutie kávovaru
Kód:  EAN3345e1 Produktové číslo:  EN550B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne Predaj skončil

NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne

Nespresso De'Longhi Lattissima + je účelne dizajnovaný šikovný kávovar, ideálny pre náročnejších užívateľov. Vychádza v rámci novej generácie kávovarov Lattissima a o poznanie zvyšuje latku kvality zariadení Nespresso. Je osadený najmodernejšími technológiami, prináša ešte jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie a to čo dokáže, vás skutočne milo prekvapí.

Príprava lahodných horúcich nápojov môže byť len ťažko jednoduchšie, než s patentovaným systémom De'Longhi. Kávovar je takmer okamžite pripravený - nahriatie trvá len 25 sekúnd. Vložte kapsulu a behom pár okamihov si stlačením jediného tlačidla urobte lahodné, nádherne vrstvené cappuccino alebo latte machiatto. Množstvo kávy a mlieka je automatické, ak ale chcete, môžete ho nastaviť aj ručne. Vďaka odnímateľnej nádrži na vodu a nádobe na mlieko je manipulácia so zariadením ešte jednoduchšia.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia automatického vypnutia
  • Automatický systém cappuccino
  • 6 osvetlených tlačidiel
  • Energetická trieda A
  • Úložný priestor pre kábel
  • Sklopná odklápacia mriežka pre pohár na Latte Macchiato
  • Odnímateľná nádoba na mlieko 0,35 l (pre uchovanie v chladničke)
  • Signalizácia potreby odvápnenia

Kávovar obsahuje odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 0,9 litra a nádobu na mlieko s objemom 0,35 litra. Čerpadlo pracuje s tlakom 19 bar. Kontajner pojme až 10 kapsúl. Energiu i váš čas bude šetriť funkcia automatického vypínania, ktoré možno nastaviť na 9 alebo 30 minút a 8 hodín.

Špičková kvalita

Najvyššej kvality je dosiahnuté nielen precíznosťou samotného kávovaru, ale tiež vďaka hermeticky uzavretým kapsulám Nespresso. Každá kapsula systému Nespresso obsahuje presne to správne množstvo voňavej mletej kávy s nezameniteľnou arómou. Prehľadné farebné značenie zaistí, aby ste ihneď spoznali svoju obľúbenú variantu. Spríjemnite si začiatok nového dňa alebo priebeh náročného pracovného popoludnia s kávou zaisťujúcou dokonalú arómu a neopakovateľný pôžitok. Tento elegantný kávovar sa navyše stane ozdobou vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
automatické espresso

Edícia:
Lattissima Touch

Určené pre:
exkluzívne pre kapsule Nespresso

Tlak čerpadla:
19 bar

Objem nádržky:
0,9 l

Kapacita kontajnera na použité kasule:
10 použitých kapsúl

Rozmery:
17,3 x 32 x 25,8 cm

Hmotnosť:
4,5 kg

Farba:
čierna

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chci si koupit kávovar na Capuchino, kolem cca 3000-5000Kc. Které kapsle se dají použít a kde se prosím kupují?? Děkuji Jana

Dobrý deň, ako sa dá prosím uplatnit voucher na kapsle pri kúpe kávovaru Nespresso? Ďakujem.

Dobry den. Kdyz objednam 2 kavovary, dostanu i 2 vouchery?

Dobry den, chcel by som sa informovat ohladne tovaru, ci bol vrateny zakaznikom alebo len rozbaleny, ma nejake poskodenie? Dakujem S pozdravom Milan

Dobrý den, platí voucher na nespresso kávu i na rozbalené zboží? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN 550 B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN550.B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN550.B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi Lattissima Touch EN550.B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN 550 B Fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií