AD homeoffice AD homeoffice

Niceboy RAZE home

Zobraziť katalóg
Niceboy RAZE home
4,0 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor – prenosný, 12W, Bluetooth 4.2, vodoodolný, citlivosť 65dB, frekvenčný rozsah 90Hz–20kHz, MicroSD karta, 3.5mm jack, hands-free, batéria 4000mAh, výdrž 10 hodín
Kód:  NCB044e Produktové číslo:  8594182423495 Stránky výrobcu

Niceboy RAZE home



Kľúčové vlastnosti bluetooth reproduktora Niceboy Raze Home (čierny)

  • Prenosný bluetooth (bezdrôtový) reproduktor
  • Fantastický MAXX-BASS zvuk
  • Výdrž až 10 hodín
  • Prehrávanie cez Bluetooth, audio kábel (line-in) aj z MicroSD karty
  • Podpora formátov: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
  • Hands-free vybavovanie hovorov
  • Dizajnové vyhotovenie

Fantastický zvuk & elegantný dizajn

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE home je väčší súrodenec už obľúbeného reproduktora RAZE. Tento reproduktor si môžete vziať so sebou, a to vďaka vstavanej batérii s vysokou kapacitou. Rovnako tak dobre sa ale hodí do akéhokoľvek interiéru. Reproduktor Niceboy bol navrhnutý tak, aby pôsobil elegantne a pritom hral ako divý. Jeho zvukový prejav je skrátka fantastický. Hudbu dokáže prehrávať cez Bluetooth aj v ďalších formátoch z MicroSD karty alebo cez audio kábel (line-in).


MAXX-BASS

Niceboy RAZE home má naozaj pekný vzhľad, ktorým si získa nejedného fanúšika. Po stlačení tlačidla play sa do neho zamilujete. Reproduktor s prehľadom ozvučí akoukoľvek domácnosť a dodá tú pravú atmosféru a šťavu každej párty – či už vo vnútri alebo vonku, a to hlavne vďaka sile 20 W. Silnou stránkou reproduktora RAZE home je masívny basový prejav.


Bohatá konektivita

K reproduktoru RAZE home sa najľahšie pripojíte pomocou Bluetooth, ale hudbu môžete púšťať aj cez klasický audio kábel (line-in) alebo z MicroSD kariet. Reproduktor zároveň podporuje veľa muzikálnych formátov, tak si môžete pustiť aj skladby v bezstratovom formáte a užiť si hudbu na plno.



Reproduktor Niceboy RAZE home ponúka skvelú výdrž batérie

Ak chcete vziať reproduktor Niceboy RAZE home na párty a poriadne to tam rozbehnúť, tak pri maximálnej hlasitosti vydrží až 10 hodín hrania. Jeho silná stránka sa prejaví po znížení hlasitosti. Ak radi počúvate hudbu pri práci, cvičení alebo varení, tak v podkresovom počúvaní vydrží hrať dokonca aj niekoľko dní na jedno nabitie. To už je solídna porcia hudby! O ničím nerušený bezdrôtový prenos sa stará technológia Bluetooth 4.2 so zvýšenou rýchlosťou prenosu podľa štandardu EDR – menšia spotreba energie.

Kvalitné spracovanie v oku lahodiacom dizajne

Niceboy Raze home je vyrábaný v matne čiernom vyhotovení, kde ho zdobí na prednej strane dostatočne odolná čierna tkanina. Na zadnej strane reproduktora nájdete praktický čierny kovový stojan, ktorý môžete od reproduktora kedykoľvek dať preč. Prvotriedne materiály, perfektný zvuk a decentný dizajn, taký je reproduktor Niceboy RAZE home

Obsah balenia

  • Bluetooth (bezdrôtový) reproduktor Niceboy RAZE home
  • Stojanček
  • Viacjazyčný návod na obsluhu
  • Nabíjací microUSB kábel
  • Audio kábel (line-in 3,5 mm)


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v parametrech je uvedeno, že reproduktor má i rádio - vyhledalo mi jej i podle tohoto atributu. Ale v popisu jsem tuto vlastnost nenašel. Jak je to tedy? Má rádio či ne? Děkuji

Diskusia a poradňa k Niceboy RAZE home
Príslušenstvo pre Niceboy RAZE home
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy RAZE home. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy RAZE home. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy RAZE home. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy RAZE Home.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií