P&G boost P&G boost

Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11
Hra na konzolu
Kód:  MW085c
Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11 Predaj skončil

Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11

A je to tu znova...Hráči si vyberú tím, s ktorým sa na všetkých konzolových platformách Tiger Woods PGA TOUR 11 vydajú bojovať o víťazstvo v Ryder Cupu, čo je jeden z posledných veľkých športových podnikov, v ktorom ide viac o prestíž, ako o finančnej prémie.Zostaviť si budú môcť americký, alebo európsky tím a zúčastňovať sa súťaží rôznych formátov - naprfoursomes, kde sa hráči vo dvojiciach striedajú v zahrávanie jednotlivých rán, alebo fourballs a singles, ktoré tradične turnaj, konaný každé dva roky, uzatvárajú.Pri hraní Ryder Cupu v Offline režime budú mať hráči možnosť vstupovať do jednotlivých duelov a mať tak zásadný vplyv na to, ako nakoniec dopadnú.

Tiger Woods PGA TOUR 11 vo verzii pre Wii prinesie golfové ihrisko do obývacích izieb s dvoma úplne novými spôsobmi vykonávania švihu prostredníctvom technológie Wii MotionPlus.Pokročilá obtiažnosť švihu s názvom Plus bude vyžadovať to, aby hráč udelil lopte rotáciu a viedol švih pod správnym uhlom, zatiaľ čo systém švihu Tour Pre automaticky vyhodnotí ako rotáciu a uhol švihu, tak aj ideálny bod kontaktu palice s loptou.Súčasťou móde Tour Pro je inovatívne záber kamery z pohľadu prvej osoby s názvom True View, ktorý takto sleduje počínanie hráčov od odpaliska až po záverečný putt.True View prináša najkomplexnejšie a najreálnejšou golfový zážitok vo videohre svojho druhu - hráč už nesleduje golfistu, ale sám sa ním priamo stáva!



\r
'


'
# FFFFFF "title = GameTrailers.com href = "http://Www.gametrailers. com ">' Video Games |# FFFFFF "title =" Tiger Woods PGA Tour 11 "href =" http://Www.gametrailers. com/game/tiger-woods-pga-tour-11/12845 ">' Tiger Woods PGA Tour 11 |# FFFFFF "title =" GDC 10:Wii Controls Featurette "href =" http://Www.gametrailers.com/video/gdc-10-tiger-woods/62882 ">' GDC 10: Wii Controls Featurette

3px ">'# FFFFFF "title =" XBox 360 "href =" http://Xbox360.gametrailers. com/">' XBox 360 |# FFFFFF "title = PS3 href =" http://Ps3.gametrailers. com/">' Playstation 3 |# FFFFFF "title = Wii href =" http://Wii.gametrailers.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii - Tiger Woods PGA Tour 11.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií