AD elektro Star Wars

NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml

Zobraziť katalóg
NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml
Šampón – vyhladzujúci
Kód:  KSVL3257 Produktové číslo:  628143050005
NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml Predaj skončil

NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml

Vlasový šampón na každodenné použitie perfektne vyhladzuje vlasové vlákna, dodáva im jemnosť a pružnosť. K vlasom je veľmi šetrný, dokonale čistí vlasy a pokožku hlavy od nečistôt a nadmerného kožného mazu. Šampón vyživuje vlasové vlákna od korienkov až po končeky, ktoré spevňuje, a tak zabraňuje ich štiepeniu. Vysušené vlasy vyživuje a zvlhčuje pomocou bohatej zmesi prírodných extraktov a dodáva im neuveriteľný lesk. Majte krásu a zdravie svojich vlasov pod kontrolou, používajte Smoothing Shampoo!

Vlastnosti šampónu

  • Dokonale uhladzuje vlasové vlákna
  • Hydratuje a vyživuje vlasy a pokožku hlavy
  • Odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
  • Dodáva vlasom silu, zdravý vzhľad a nádherný lesk
  • Uzatvára kutikuly vlasov
  • Je k vlasom šetrný, vhodný na každodenné použitie
  • Neobsahuje sulfáty, parabény a DEA

Pre krásu a jemnosť vlasov

Šampón pre vyhladenie vlasov obsahuje prírodné extrakty, ktoré blahodárne pôsobia na vlasovú pokožku, korienky vlasov, na celú dĺžku vlasových vlákien a ich končeky. Najdôležitejším krokom pre funkciu a vzhľad zdravých vlasov je ich hydratácia a výživa. Optimálna vlhkosť vlasov zaisťuje pružnosť, jemnosť, uhladenie, posilnenie, lesk a zdravý vzhľad vlasov. Šampón aktívne pôsobí na polámané a rozstrapkané vlasové vlákna, obnovuje ich štruktúru a uhladzuje rozštiepené končeky. Vlasy zostávajú silnejšie, lesklé a lepšie sa upravujú. Nechajte sa inšpirovať silou prírodných extraktov, vyskúšajte Smoothing Shampoo!

Účinné látky:

  • Extrakt z granátového jablka – účinný antioxidant, hĺbkovo hydratuje, zlepšuje elasticitu a spevňuje vlasové vlákna, prirodzeným spôsobom spomaľuje starnutie vlasov
  • Extrakt z hroznových jadierok – pomáha udržiavať vlasy krásne a hladké, podporuje ich rast, hĺbkovo hydratuje, zabraňuje krepovateniu vlasov, štiepeniu a lámaniu, je účinný proti vypadávaniu vlasov a tvorbe lupín

Použitie:
Naneste šampón do dlaní, vytvorte emulziu a naneste na vlhké vlasy. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium C14-16 olefin Sulfonate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Sterate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Flavour, Pomegranate (Punica Granatum) Extract, Grape (Vitis Vinifera) Seed Extract, White Pine Bark (Pinus Strobus) Extract, Green Tea, (Camellia Sinensis) Leaf Extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Chamomilla, Recutita (Matricaria) Flower Extract, Algae Extract, Bearberry (Arctostaphylos Uva Ursi) Extract, Coneflower (Echinacea Angustifolia) Extract, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Shampoo 342 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií