AD homeoffice AD homeoffice

Numark CD MIX USB

Zobraziť katalóg
Numark CD MIX USB
CD prehrávač – duálny CD/MP3/USB prehrávač a DJ systém, zabudovaná FX jednotka, kompletná mixovacia jednotka, 2×mikrofónny vstup s EQ, AUX vstup s EQ, Antishock CD systém, 1/4"+1/8"; slúchadlové výstupy, symetrické výstupy
Kód:  NUM001f Produktové číslo:  CDMIX USB Stránky výrobcu
Numark CD MIX USB Predaj skončil

Numark CD MIX USB

Ste začínajúci DJ a chcete sa naučiť mixovať hudbu, ale peniaze pre vás hrajú rolu? Alebo rozbiehate hudobný podnik a nemôžete si zatiaľ dovoliť investovať do drahej techniky? Potom práve pre vás je určená cenovo dostupná konzola Numark CD MIX, ktorá uspokojí požiadavky aj náročnejších používateľov. Prehrávač si poradí s médiami uloženými na CD aj na USB, pričom samozrejmosťou je možnosť svoje skladby mixovať. Používatelia určite ocenia aj intuitívne rozvrhnutie ovládacích prvkov, ktoré hudobnú produkciu uľahčia a pozdvihnú ju tak na úplne inú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • duálny CD prehrávač s dvoma dobre čitateľnými displejmi
  • anti-shock a skip-protection technológia zabezpečia plynulé prehrávanie hudby z CD
  • prostredníctvom USB pripojíte úložné zariadenia s maximálnou kapacitou 2 TB
  • k prehrávanej hudbe môžete pridávať celý rad efektov
  • nechýbajú ani RCA vstupy a možnosť pripojiť dva mikrofóny
  • kvalitné a odolné zhotovenie zaistí dlhú životnosť prístroja

Rozbehnite nezabudnuteľnú party

Poslednú vec, ktorú potrebujete pri mixovaní hudby, je nestabilný a nespoľahlivý prehrávač. Numark CD MIX prehrá všetky vami pripravené hudobné bomby z duálneho CD prehrávača, ktorý je vybavený technológiami anti-shock a skip-protection. Tieto technológie umožnia plynulé prehrávanie z CD bez sekania alebo preskakovania skladieb. Štandardom hudobných prehrávačov je v súčasnej dobe tiež USB rozhranie, ku ktorému pripojíte externé dátové úložisko s kapacitou až 2 TB. Chýbať nesmie ani RCA výstup a dva mikrofónové vstupy, aby ste mohli rozbehnutú party oživiť kedykoľvek budete cítiť, že je to potrebné. Zariadenie umožňuje pripojenie ďalších periférií pomocou profesionálneho portu XLR. To zaručuje vysoko kvalitný prenos signálu.

Staňte sa perfektným DJ-om

Táto konzola je nabitá všetkými technológiami, ktoré využijú ako začínajúci DJ-ovia, tak aj tí zbehlejší. Ukážte poslucháčom, že scratchovanie a mixovanie je vašou druhou prirodzenosťou. Prostredníctvom konzoly môžete do aktuálne prehrávanej hudby pridávať rôzne efekty, prípadne meniť hudobné tempo podľa vašich predstáv. Problémom tiež nie je synchronizácia dvoch rôznych skladieb, spätný chod skladieb alebo vytváranie slučiek. Pre každý z prehrávačov nájdete na konzole jeden displej, na ktorom si skontrolujete aktuálne nastavenie svojho mixážneho pultu. Odolná konštrukcia z ocele zaistí dlhú životnosť aj v prípade, že budete CD MIX voziť na rôzne miesta so sebou. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark CD MIX USB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark CD MIX USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark CD MIX USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark CD MIX USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark CD MIX USB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií