PET PET

Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Road

Zobraziť katalóg
Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Road
Cyklistické okuliare univerzálne aj pre športové aktivity, vymeniteľné stranice a nosník, materiál rámčeka z O matter, veľkosť vhodná pre stredné a väčšie tváre
Kód:  SPTkn0611 Produktové číslo:  888392268754 Stránky výrobcu
Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Road Predaj skončil

Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Road

Oakley Crossrange XL je špeciálny model s vymeniteľnými stranicami a nosníkom - okuliare si tak môžete ľahko prispôsobiť svojim požiadavkám s ohľadom na vykonávanú činnosť, ku ktorej okuliare využívate. Jedná sa o univerzálne okuliare, ich využitie je teda široké, hodí sa ako pre voľný čas, tak aj k rôznym športovým aktivitám. Šošovka Prizm Road s patentovanou technológiou HDO - High Definition Optics, ktorá ponúka vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle. Šošovka filtruje 100 % UVA / UVB / AVC žiarenia a škodlivé lúče modrého svetla do 400 nm. Táto šošovka má 20 % priepustnosť svetla a zvýšenie kontrastu.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre stredne veľké a väčšie tváre
  • Šošovka Prizm Road s HDO technológiou
  • Oakley PRIZM
  • 100 % ochrana pred UV žiarením
  • Ľahký rámček z O matter
  • Vymeniteľné stranice a nosník

Oakley PRIZM

Crossrange XL sú dodávané s šošovkou Road s technológiou Prizm, ktorá upravuje videnia tak, aby sa prispôsobilo vykonávanému športu a aktuálnym podmienkam prostredia. Táto jedinečná technológia zvyšuje kontrast a zvýrazňuje farbu - získate tak dokonalý detailný pohľad v akejkoľvek situácii. Vďaka lepšej ostrosti videnia budete mať rýchlejšie reakcie, lepšie rozpoznáte farby pri zníženej viditeľnosti alebo pohybujúce sa objekty v diaľke. To všetko prispieva k oveľa vyššiemu komfortu a v neposlednom rade vyššej bezpečnosti. Túto technológiu oceníte pri všetkých pohybových aktivitách.

  • Optimalizuje vizuálnu ostrosť pre lepšie a čistejšie videnie a rýchlejšie reakcie
  • Umožňuje lepšie rozpoznávanie farieb
  • Lepšiu schopnosť vidieť a sledovať pohybujúce sa objekty v zornom poli
  • Zlepšuje optický výkon a bezpečnosť

 

 

A ako táto technológia funguje? Špeciálne vyvinuté zložky filtrujú optický "šum" zo svetla, ktorý narúša rozlišovanie farieb. Zjednodušene povedané si možno túto technológiu predstaviť ako ultraprecízne farebné ladenie, ktoré je navrhnuté špecificky pre prostredie vášho športu či aktivity.

 

 

PRIZM Road

Tieto šošovky sú špeciálne navrhnuté pre cyklistov. Iste to poznáte - prach, diery a záplaty v asfalte a ďalšie prekážky nútia cyklistu neustále k bleskurýchlym rýchlym rozhodnutiam. Vďaka týmto šošovkám bude vaše rozhodovanie rýchlejšie a bezpečnejšie.

  • Vylepšené videnie ako v jasnom svetle, tak aj v tieni
  • Biele a žlté farby sú živšie, svetlá semafórov žiarivejšie
  • Farby neba a zelene sú vyvážené pre príjemnejšiu jazdu

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba rámika
Čierna Hotovo!

Skla

Vlastnosti skiel
Polarizačné Hotovo!

Rám

Vlastnosti rámu
Pružnosť Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Pružné obrúčky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Road
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Crossrange XL Black Ink w/ Prizm Road. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Straße. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Crossrange XL Black Ink w / Prizm Straße. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oakley Crossrange XL Black Ink w/ Prizm Road.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií