AD homeoffice PET

Oaxis InkCase for iPhone 7 plus

Zobraziť katalóg
Oaxis InkCase for iPhone 7 plus
Ochranný kryt s vlastným E Ink displejom, Anti Glare, Bluetooth 4.0, zobrazí fotografie / počasie / krokovač / tasky / kalendár, microUSB
Kód:  INKca03 Produktové číslo:  IC5270SA-GY01
Oaxis InkCase for iPhone 7 plus Predaj skončil

Oaxis InkCase for iPhone 7 plus

Kryt InkCase od AOXIS chráni Váš iPhone 7 plus, a pritom ho doplní o funkcie prostredníctvom displeja s elektronickým atramentom (E Ink). Ten potrebuje energiu len pri zmene obsahu a oveľa lepšie sa z neho číta písmo. Preto sa osvedčil na čítačkách elektronických kníh. S krytom tak môžete kedykoľvek vo voľnej chvíli komfortne čítať. Obrazovku smartphonu ruší priame slnečné žiarenie a nezlepší to ani jas daný na maximum. Displej E ink s antireflexnou úpravou povrchu exceluje aj v týchto extrémnych podmienkach. Teraz môžete čítať a chytať zároveň bronz, bez toho aby ste museli k telefónu nosiť ešte čítačku kníh.

Kľúčové vlastnosti krytu Oaxis InkCase for iPhone 7 plus

  • Druhá obrazovka pre iPhone 7 plus
  • Displej typu E Ink pre komfortne čitateľný text
  • Antireflexný povrch pre podporu viditeľnosti aj na priamom slnku
  • Potrebuje energiu iba pri aktualizácii obrazovky
  • Bluetooth a iOS aplikácie pre aktuálne informácie, úlohy, wallpaper ...
  • Technológia BubblePro na ochranu pri páde

Oaxis InkCase for iPhone 7 plus s vlastným E Ink displejom

Vďaka Bluetooth a aplikácii InkCase dostanete z displeja oveľa viac. Predovšetkým môžete kedykoľvek zmeniť vzhľad zadnej strany svojho telefónu a ozdobiť ju obľúbenou fotografiou alebo obrázkom, čo vám žiadne iné puzdro neponúkne. Praktická je synchronizácia s kalendárom a zobrazovanie zoznamu úloh, aby ste mali všetko na očiach a nikdy na nič nezabudli. Tiež Vás dokáže informovať o pokrokoch Vášho tréningu prostredníctvom Health app, o aktuálnych udalostiach dňa alebo zobrazovať hodiny, a šetriť tak batériu samotného telefónu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oaxis InkCase for iPhone 7 plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oaxis InkCase for iPhone 7 plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Oaxis InkCase für iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Oaxis InkCase für iPhone 7 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oaxis InkCase for iPhone 7 plus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií