AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Olpran Leg Fit

Zobraziť katalóg
Olpran Leg Fit
Fitness stroj kompaktná kvalitná oceľová konštrukcia zabezpečuje bezpečný tréning, pre najproblémovejšie časti tela: nohy, zadok a bruško
Kód:  HRAa1870gAPD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olpran Leg Fit

Skvelý posilňovací stroj Olpran Leg-fit. Dokonalé cvičenie pre najproblematickejšie časti tela: nohy, zadok a bruško. Veľmi jednoduché, bez náročných príprav: tu, teraz a pre každého.

Na rozdiel od iných prístrojov, tento pracuje hlavne se svalmi na stehnách, ktoré sa ťažko precvičujú.  Svoj čas môžete využiť užitočnejšie, pretože pre viditeľný výsledok stačí len 15 minút denne.

Leg Fit umožňuje jedinečný kĺzavý pohyb nôh do strán, kombinovaný s pôsobením gravitácie. Počas cvičenia zapojíte veľmi intenzívne prácu svalstva nôh, zadku a brušných svalov. Špeciálna konštrukcia pomôže vytvarovať sexi nohy aj bruško.

Leg Fit je perfektným a rýchlym riešením pre posilnenie vašich nôh a tela! Jednoduchý oblúkový pohyb zvládne naozaj každý. Navyše pri cvičení dochádza k posilneniu kardiovaskulárneho systému a cvičením aktivujete svoj metabolizmus. Pri cvičení na Leg Fit využívate vlastnú hmotnosť, precvičujete viac svalov zároveň.

Kompaktná kvalitná oceľová konštrukcia zabezpečuje bezpečný tréning aj po niekoľkých rokoch. Prístroj sa dá zložiť a zaberá len málo miesta, je teda vhodný aj do malého bytu. Leg Fit ľahko uskladníte, napríklad pod posteľou, ľahko ho zložíte a ste pripravení na cvičenie.

Výsledok cvičenia:

  • štíhlejšie, pekne tvarovaná stehná
  • pevnejší zadok
  • ploché brucho
  • strata telesného tuku

Parametre a špecifikácia

Typ
Stojanový stepper Hotovo!

Typ

Typ
Stojanový stepper Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olpran Leg Fit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Leg Fit.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií