AlzaBoxy Q1 MS hokej

Orava RR-65

Zobraziť katalóg
Orava RR-65
Gramofón v retro vyhotovení, rádio, LCD displej, CD / MP3 prehrávač, FM / AM tuner, USB, výkon 2x 2.5W, diaľkové ovládanie
Kód:  WO185k Produktové číslo:  RR-65 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava RR-65

Chcete sa naladiť do retro štýlu? Gramofón Orava RR-65 v retro vyhotovení vás zaujme nielen svojím vzhľadom, ale aj zvukom. Gramofón je obohatený o moderné prvky - napríklad LCD displej alebo tiež CD prehrávač. Nezabudlo sa však ani na rádio alebo USB slot pre externé zdroje hudby. Drevená konštrukcia sa stará ako o presnejšie podanie retro štýlu, tak aj o príjemný pocit na dotyk.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná drevená konštrukcia dodáva retro pocit
  • Rádio s manuálnym ladením
  • Gramofón pre kvalitné počúvanie hudby
  • Prehrávanie audiokaziet
  • CD prehrávač vašich obľúbených skladieb
  • USB slot pre prehrávanie skladieb z externých zdrojov
  • Podsvietený displej pre lepšiu orientáciu
  • Kvalitná hudobná reprodukcia sprostredkovaná prvotriednymi reproduktormi
  • Praktické diaľkové ovládanie k ľahšiemu prístupu

Multifunkčný prehrávač

S gramofónom Orava RR-65 nemusíte mať strach, že by ste si neprehrali vašu obľúbenú hudbu, pretože má širokú škálu možností, ako si ju vypočuť. Využijete gramofónovú platňu alebo tiež populárne CD. Keďže je gramofón ladený do retro štýlu, nezabudlo ani na prehrávač audiokaziet a manuálne ladené rádio.

Jednoduchá obsluha

Vďaka čitateľnému a praktickému displeju so silným podsvietením už nebudete mať problém s orientováním sa vo vašich obľúbených skladbách. Prehľadne umiestnené gombíky na ovládanie všetkých funkcií retro rádia na prednej strane gramofónu sú presné a spoľahlivé. Toto retro zariadenie je osadené prvotriednymi reproduktormi pre kvalitnú hudobnú reprodukciu pre váše pohodlie.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
5 W Hotovo!
Šírka
500 mm Hotovo!
Výška
210 mm Hotovo!
Hĺbka
550 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava RR-65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava RR-65. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava RR-65. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava RR-65. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orava RR-65.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií