PET AD homeoffice

OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW

Zobraziť katalóg
OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW
LED svietidlo – dekoratívne, záhradné LED stĺpiky (5ks, výška 27cm), ovládanie pomocou inteligentných zariadení, meniteľné farby vrátane studenej a teplej bielej, stmievateľné
Kód:  OSR18013 Produktové číslo:  4058075036147 Stránky výrobcu

OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW

OSRAM Smart+ je dekoratívne LED svetlo, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu v smartfóne či tablete. V porovnaní s klasickými žiarovkami vám toto svetlo ušetrí až 80 % energie. Svetlo ponúka možnosť meniť farebnú teplotu od teplej bielej (2 700 K) až po studenú bielu (6 500 K). Pomocou aplikácie môžete tiež nastaviť svetlu akúkoľvek farbu zo spektra RGBW. Toto svetlo je určené na vonkajšie použitie, disponuje  stupňom krytia IP65. V balení je 5 kusov týchto záhradných LED stĺpikov, každý stĺpik má výšku 27 centimetrov.

Kľúčové vlastnosti LED svetla OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW

  • Dekoratívne LED svetlo
  • Ovládanie svetiel pomocou inteligentných zariadení
  • Možnosť zmeny farby vrátane studenej a teplej bielej
  • Jednoduchá inštalácia
  • 5 kusov svetla OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW v balení

Jednoduchá inštalácia svetiel

Tieto svetlá možno inštalovať do takmer akéhokoľvek povrchu pomocou zemného hrotu, lepidla alebo skrutiek. Svetlá komunikujú s aplikáciou LIGHTIFY, ktorú si môžete stiahnuť do vášho telefónu či tabletu zadarmo. Farba svetiel a časovanie scén svietenia sa synchronizujú automaticky. Ovládanie je jednoduché a úplne intuitívne. Svetlá sú odolné voči dažďu aj prachu.

Kompatibilita s Apple Home Kit a Amazon Alexa

Svetlá OSRAM s označením Smart+ môžete ovládať aj hlasovými príkazmi cez asistentov Apple Home Kit a Amazon Alexa. Stačí vysloviť pokyn do mikrofónu telefónu či tabletu a asistent sa postará o jeho vykonanie. V prípade týchto svetiel už nemusíte inštalovať ďalšie podporné zariadenia pre túto funkciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcel by som sa opytat niekoho kto to uz sprevadzkoval, ide mi o takuto vec. Chcem to v zasade pouzivat s beznym osvetlenim v zahrade ktore sa zapina vypinacom. Tzn. predstava je ze ked to pripojim na napajanie tak sa to spusti v bielej farbe ako napr. vsetky hue ziarovky po vypadku napajania. Funguje to tak po obnoveni napajania? Dalsia moja otazka na uvodne sprevadzkovanie je potrebna osram gateway alebo staci aj hue? Pripadne to funguje out of box aj bez akejkolvel gateway? Nejde mi o zmenu farbiciek atd.Len biele svetlo. Dakujem.

Diskusia a poradňa k OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW
Príslušenstvo pre OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OSRAM Smart+ GARDENPOLE RGBW .
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií