OzonAir HM-7000-TC-UV generátor s UV lampou

Zobraziť katalóg
OzonAir HM-7000-TC-UV generátor s UV lampou
Generátor ozónu – dezinfekcia interiérov, odstraňuje vírusy, pachy, plesne, baktérie. Vybavené UV lampou pre väčšiu efektivitu dezinfekcie. Diaľkový ovládač, digitálny časovač, funkcia trvalej prevádzky, prednastavené programy opakovaného spustenia, výkon zariadenia ozónu 7000mg/h, príkon 98W, vybavené integrovanou el. poistkou, použitie pre plochy do 150m2, prachový filter nasávaného vzduchu.
Kód:  AUPR267014 Produktové číslo:  HM-7000-TC-UV
OzonAir HM-7000-TC-UV generátor s UV lampou Predaj skončil

OzonAir HM-7000-TC-UV generátor s UV lampou

Ozónová dezinfekcia stredne veľkých interiérov

Profesionálny generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV s UV lampou a výkonom 7 000 mg/h sa postará o dôkladné odstránenie vírusov, baktérií, plesní a zápachov z priestorov s maximálnou plochou 150 m2. Generátor OzonAir je vďaka svojim parametrom vhodný do kancelárií, hotelových izieb, ordinácií, reštaurácií, kaviarní vrátane priestorov s veľkým pohybom osôb.

Kľúčové vlastnosti generátora ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV

  • Výkon 7 000 mg/h
  • Použitie na plochy do 150 m2
  • UV lampa s vlnovou dĺžkou 254 µm
  • Sklopná rukoväť na jednoduché prenášanie
  • LCD displej s modrým podsvietením
  • Inteligentný časovač
  • OzonAir HM-7000-TC-UV disponuje umývateľným vzduchovým filtrom
  • Vyberateľná elektrická poistka (4 amp 250 V, 30 × 6 mm)
  • Diaľkové ovládanie

Ako generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV funguje?

Generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV má v zadnej časti ventilátor – ten nasáva vzduch, ktorý sa vnútri zariadenia filtruje a následne vedie cez zabudovanú keramickú dosku. Tá prostredníctvom elektrického výboja premení kyslík na ozón, ktorý sa následne vypúšťa prednou časťou generátora OzonAir HM-7000-TC-UV späť do miestnosti.

Integrovaná UV lampa

Ozónový generátor OzonAir HM-7000-TC-UV je vybavený UV lampou, ktorá zlepšuje proces tvorby ozónu a produkované UV žiarenie navyše napomáha likvidácii baktérií a vírusov. Ozónový generátor OzonAir HM-7000-TC-UV vďaka tomu využíva 2-stupňové čistenie prúdiaceho vzduchu na maximálny účinok dezinfekcie.

OzonAir HM-7000-TC-UV má prednastavené automatické programy

K dispozícii sú 3 automatické programy, ktorých aktiváciou generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV pracuje cyklicky v prednastavených intervaloch (P1 = ON 10 min, STOP 20 min, P2 = ON 20 min, STOP 20 min, P3 = ON 40 min , STOP 40 min). V režime TIMER dôjde k spusteniu zariadenia a jeho automatickému vypnutiu po odpočítaní zadanej časovej periódy.


Prirodzená dezinfekcia vzduchu ozónom

Generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV využíva na vytvorenie ozónu O3 špeciálny proces – ten využíva elektrický prúd a kyslík. Ozón pôsobí ako prirodzený čistič vzduchu, ktorý s vysokou účinnosťou odstraňuje nepríjemné zápachy (pachy domácich maznáčikov, potu, dymu), ničí mikroorganizmy, vírusy, baktérie, plesne a ďalšie škodlivé látky. Dostane aj tam, kde nie ste schopní aplikovať dezinfekciu bežnými chemickými prostriedkami. Približne po hodine sa ozón samovoľne rozpadá späť na kyslík.


Dôležité informácie k prevádzke generátora ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV

  • Generátor ozónu OzonAir HM-7000-TC-UV používajte len v uzavretých miestnostiach, v ktorých sa nenachádzajú žiadni ľudia, zvieratá ani rastliny. Nikto by nemal do miestnosti vstúpiť cca 2 hodiny po ošetrení ozónom.
  • Po ošetrení ozónom by sa mala miestnosť tiež vetrať aspoň 30 minút.
  • Nikdy nevdychujte ozón priamo zo zariadenia.
  • Vytvárajte iba množstvo ozónu zodpovedajúce veľkosti miestnosti.
  • Zaistite, aby sa v blízkosti generátora ozónu nenachádzali žiadne horľavé plyny alebo výbušné materiály.
  • Pred prácou s ozónom si pozorne prečítajte návod na použitie a dodržiavajte všetky bezpečnostné pokyny.
  • Keramická doska a UV lampa sú súčasti, ktoré sa po čase opotrebujú a mali by byť vymenené po 6 mesiacoch alebo 6 000 prevádzkových hodinách.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Kov Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!
Výkon generátora
7 000 mg/h Hotovo!

Materiál

Materiál
Kov Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Vlastnosti

Výkon generátora
7 000 mg/h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OzonAir HM-7000-TC-UV generátor s UV lampou. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OzonAir HM-7000-TC-UV generátor UV lámpával.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií