AD homeoffice AD homeoffice

Panasonic NR-B53V2-XE

Zobraziť katalóg
Panasonic NR-B53V2-XE
Americká chladnička americká, 186 cm, A++, objem 324/206 l, program supermrazenie, prázdninový program, ChillCase, 5 °C Fresh Zone, Vitamin Safe, Hygiene Active, izolácia U-Vacua, chladenie Twin-Eco, invertorový kompresor, dispenzor vody a ľadu, mraziaci výkon 15 kg/24 hod., antikorová oceľ, povrch Anti-Fingerprint
Kód:  FAC7000c Produktové číslo:  NR-B53V2-XE Stránky výrobcu

Panasonic NR-B53V2-XE


vypnuté
Nová dominanta vaší kuchyně

Nová dominanta vašej kuchyne

Majte všetky svoje potraviny poruke vždy, keď ich potrebujete. V tejto priestrannej chladničke amerického typu (side-by-side) s celkovou kapacitou 530 litrov je naozaj miesto na všetko.

Je štýlová, úsporná a plná technológií, ktoré uchovávajú potraviny dlhšie čerstvé. Navyše pracuje v maximálne ekologicky šetrnom režime - trieda energetickej účinnosti A++. Čerstvé nápady pre čerstvú myseľ!

Aby sa vitamíny cítili ako doma

Priehradka VitaminSafe s vysokou vlhkosťou sa postará o to, aby ovocie a zelenina chutili, ako by ste ich práve odtrhli - presne tak, ako to máte radi.

Dve blikajúce LED svetlá simulujú modré a zelené zložky slnečného svetla, aktivujú prirodzené obranné mechanizmy vášho ovocia a zeleniny, a uchovávajú tak ich čerstvosť a obsah vitamínov dlhšiu dobu.

vypnuté
Aby se vitamíny cítily jako doma
vypnuté
Čerstvé a šťavnaté

Čerstvé a šťavnaté

Priehradka ChillerCase s teplotou 0 °C vám umožní uloženie čerstvých rýb a mäsa v suchom prostredí s nízkou vlhkosťou a pri ideálnej teplote.

Vaše ovocie a zelenina sú bezpečne uskladnené v oblasti FreshZone pri teplote 5 °C a nízkej vlhkosti, kde zostanú čerstvé a šťavnaté.

Udržujte potraviny v bezpečí

HygieneActive zaručuje konštantný prúd vzduchu v chladničke, chráni vaše potraviny pred škodlivými baktériami a zaisťuje maximálnu hygienu, aby vaše potraviny vydržali čerstvé.

vypnuté
Udržujte potraviny v bezpečí
vypnuté
Nezávislá regulace teploty

Nezávislá regulácia teploty

Vďaka technológii meniča umožňuje nezávislé nastavenie teploty upraviť zvlášť teplotu chladničky a mrazničky presne podľa vašich potrieb. Chladnička ponúka rozmedzie od 1 do 7 °C a teplotu mrazničky možno upraviť v rozmedzí -17 až -25 °C.

Všetko poruke

Celková kapacita 530 litrov znamená, že vždy bude dosť miesta na veci, ktoré máte radi. Od držiaka na fľaše vášho obľúbeného Sauvignonu po extra širokú mrazničku, alebo priehradku FreshZone, kde sa udržiava teplota 5 °C. Všetko je vytvorené tak, aby ste mali všetky potraviny poruke, keď ich budete potrebovať.

vypnuté
Vše po ruce
vypnuté
Skvělé EKO

Skvelé EKO

Táto chladnička sa stará o vaše potraviny aj o životné prostredie. Vďaka inteligentnej kombinácii technológie meniča a termodynamickej skrinky sa môže pýšiť energetickou triedou A++. Spotrebuje až o 44 % menej energie ako zariadenia s označením A, a to je víťazstvo pre všetkých! Nechýba ani praktický prázdninový režim alebo akustický signál, ak sa nezatvoria dvierka.

Neustále dokonalý dizajn

Nová hviezda vašej kuchyne! Chladnička Panasonic generácie V2 štýlovo splynie s výzdobou kuchyne a splní aj tie najprísnejšie nároky - držadlá bez rukovätí, LED displej s polopriepustným zrkadlom a antikorový vzhľad.

Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom táto chladnička Panasonic vyzerá vždy skvele a odolá aj špinavým prstom.

vypnuté
Neustále dokonalý design
vypnuté
Elegantní ovládání dotykem

Elegantné ovládanie dotykom

Špičkové vyhotovenie chladničky zahŕňa dotykový LED displej s polopriepustným zrkadlom. Jednoduchý spôsob, ako ovládať všetky nastavenia teploty a funkcie, aby vaša chladnička fungovala presne tak, ako chcete.

Dávkovač vody

Dávkovač ľadu/vody je štíhly a pripevnený k dverám mrazničky, takže nezaberá miesto vnútri. Vďaka otvoru s výškou 22 cm jednoducho naplníte fľašu na vodu.

vypnuté
Dávkovač vody
vypnuté
Velká a tichá

Veľká a tichá

Tichý a spoľahlivý pomocník v kuchyni je vždy výhodou. Chladnička je dostatočne veľká na uloženie všetkého, čo potrebujete, a zároveň taká tichá, že si ju ani nevšimnete. Vďaka technológii meniča Panasonic táto chladnička pracuje len pri 38 dB - to je skoro tak ticho ako šepot.

vypnuté
Klíčové vlastnosti

Kľúčové vlastnosti

o Energeticky úsporné vyhotovenie A++ šetrí vašu peňaženku
o LED priehradka VitaminSafe na uchovanie ovocia a zeleniny
o Priehradka ChillerCase s teplotou 0 °C na uloženie mäsa a rýb
o HygieneActive zaistí konštantný prúd vzduchu a dlhšiu čerstvosť
o Nezávislá regulácia teploty pomocou dotykového LED displeja
o Dávkovač vody a ľadu s výškou 22 cm
o Exkluzívny antikorový dizajn s úpravou proti zachytávaniu odtlačkov prstov
o Neuveriteľne tichá prevádzka - pracuje len pri 38 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic NR-B53V2-XE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANASONIC NR-B53V2-XE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií