PET PET

Panasonic NR-BN32AXA-E

Zobraziť katalóg
Panasonic NR-BN32AXA-E
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, objem 222 / 85l, NoFrost, Fresh Case s reguláciou vlhkosti, 0 ° C Chiller Case, Flash Freeze, HygieneAir, indukčné kompresor, priehradky vo dverách FlexLift, dotykový LED displej, mraziaci výkon 12kg / 24hod.
Kód:  FAC7000j Produktové číslo:  NR-BN32AXA-E Stránky výrobcu

Panasonic NR-BN32AXA-E

Luxusné kombinovaná chladnička značky Panasonic sa stane novou hviezdou vo vašej kuchyni. Poskytuje optimálne podmienky pre skladovanie všetkých potravín vrátane ovocia a zeleniny. Dokonalé rozvrhnutí ako chladiaci, tak mraziacej časti umožňuje prehľadné uložené veľkých nákupov. Aj cez svoj celkový objem 307 litrov a moderné funkcie chladnička pracuje v úspornej triede A ++. Nielen teda, že odvádza výborné služby, ale dokonca šetrí aj vaše peniaze.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A ++
  • LED osvetlenie
  • Priehradky FlexLift vo dverách
  • Dotykové ovládanie
  • NoFrost
  • Superchladenie
  • Indukčné kompresor
  • Mraziaci výkon 12 kg / 24 hod.

Prispôsobte si podľa svojich požiadaviek

Chladiaca časť je vybavená ľahko nastaviteľnými policami zo skla Slide'n'Store, ktoré umožňujú vždy optimálne skladovanie rôzne veľkých potravín. Špeciálna priehradka ChillerCase je vhodná pre skladovanie čerstvých rýb a mäsa. Vďaka tomu sú tieto potraviny uchovávať oddelene pri ideálnej teplote. Funkcia HygieneAir chráni potraviny pred škodlivými baktériami. Táto funkcia zničí až 99,9% všetkých baktérií.

Mrazenie bez straty chuti

Mraznička umiestnená v dolnej časti obsahuje celkom tri priehľadné boxy. Priehradky Maxibox umožňujú ukladanie veľkých položiek ako napr. Veľký moriak či celej torty, bez toho, aby niečomu prekážali. Vďaka technológii FlashFreeze budú vaše potraviny rovnako chutné aj po rozmrazení.

O dokonalý prehľad vo vnútri chladničky sa stará moderné úsporné LED osvetlenie. Samozrejmosťou je nezávislá regulácia teploty chladničky (1 ° C až 9 ° C) a mrazničky (-24 ° C do -16 ° C). Nechýba ani praktický prázdninový režim či akustický signál, ak nezatvoria dvierka. Dotykové ovládanie umožňuje pohodlnú obsluhu všetkých funkcií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic NR-BN32AXA-E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANASONIC NR-BN32AXA-E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií