AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Panasonic SC-PMX150EGS

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-PMX150EGS
4,5 2 hodnotení
Mikrosystém 120W, CD, FM tuner s RDS, Bluetooth, WiFi, AirPlay, LAN, podporované formáty: MP3, FLAC, AIF a DSD, displej, diaľkové ovládanie
Kód:  GZ306z5 Produktové číslo:  SC-PMX150EGS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-PMX150EGS

Digitálny mikrosystém od obľúbenej spoločnosti Panasonic si na prvý pohľad zamilujete. Zaujme vás predovšetkým výbornou zvukovou kvalitou, možnosťami pripojenia i funkciami. Panasonic SC-PMX150EGS je sieťový hi-fi systém vytvorený pre komfortný a individuálny prístup k počúvaniu hudby. Systém prehráva kompaktné disky aj súbory z USB diskov. Za zmienku tiež stojí, že nebudete ochudobnení ani o svoje obľúbené rádiové stanice (FM rádio). Veľkou výhodou prístroja je zabudovaná WiFi a moderné funkcie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné Bluetooth s technológiou Re-master a zabudovaná WiFi
  • Čistý zvuk s vysokou kvalitou
  • Zvuk pre viac miestností s funkciou Qualcomm AllPlay
  • Trojpásmový reproduktor so širokým frekvenčným rozsahom
  • Port USB-DAC pre pripojenie k PC
  • Prehrávanie formátov s vysokým rozlíšením DSD, FLAC, WAV, AIFF
  • Kompaktné rozmery skrývajú vysoký výkon až 120 W

Streamujte hudbu naplno

Vďaka funkcii streamu môžete prostredníctvom počítača či chytrého tabletu a telefónu prehrávať hudbu z reproduktorov v perfektnej kvalite. So zvukom vo vysokom rozlíšení a podporovaním reproduktorov vo viacerých miestnostiach môžete počúvať hudbu zo svojej knižnice a streamovať v rámci jediného systému. Behom chvíle tak svoj byt premeníte na pulzujúcu diskotéku.

Dokonale čistý a prirodzene živý zvuk

Vďaka kombinácii softvéru, ktorý je na mieru, a vysoko kvalitných komponentov prináša tento model hudbu v jej najčistejšej podobe. Výškový reproduktor typu super sonic prenáša zvuk verne až do ultra vysokej frekvencie, ktorá sa bežne používa u formátov vo vysokom rozlíšení. Model tiež disponuje vylepšeným algoritmom šumu signálu pre ostrosť a čistotu zvuku.

Zosilňovač LincsD-Amp otvára nespočetné možnosti zvuku vo vysokom rozlíšení vďaka analýze a korekcii prehrávania v reálnom čase. Môžete si tak vychutnať svoju obľúbenú hudbu s dostatočnou hĺbkou i priestorom. Tak, ako by ste ju počúvali naživo. Užívateľa poteší skutočnosť, že mikrosystém podporuje formáty MP3, AIFF, FLAC (až 192 kHz/24 bitov), ??WAV (až 192 kHz/24 bitov), ??DSD (5,6 MHz/2,8 MHz).

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
120 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
AIF, DSD, FLAC, MP3 Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
AIF, DSD, FLAC, MP3 Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
120 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
211 mm Hotovo!
Výška prehrávača
114 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
267 mm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, na fotkách tohto zariadenia tu na alze sú niektoré nápisy na zariadení v kórejčine. Predpokladám správne, že pri kúpe by mi prišlo zariadenie určené pre európsky trh, a teda s anglickými popiskami?

PUSTÍM SI PŘES WI-FI V PŘÍSTROJI INTERNETOVÁ RÁDIA BEZ POUŽITÍ CHYTRÉHO TELEFONU ČI JINÉHO PŘÍSTROJE?

Dobrý den, koupil jsem před časem Panasonic SC-PMX152EGS, měl jsem problém s připojením na internet, krátce se to podařilo, internetové radio fungovalo. Pak fungovat přestalo. Na zařízení přestala svítit kontrola připojení (ani nebliká, prostě zmizela), ale systém nejde resetovat a znovu připojit (zdá se že je stále připojen), signal level je 1, což je nedostatečná hodnota. Myslel jsem, že může být slabá wifi siť, koupil kvalitní repeater, ale nepomáhá to. Poradíte prosím zda je chyba v panasonicu nebo v něčem jiném, jestli mám produkt reklamovat ? Děkuji. Petr Jelínek

Dobrý den, k čemu všemu je zde možno využít wi-fi?

Dobrý den. Lze přes Bluetooth připojit sluchátka a poslouchat třeba radio? Nebo Bluetooth slouží pouze k připojení třeba telefonu a přehrávání hudby z něj? Děkuji

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-PMX150EGS
Príslušenstvo pre Panasonic SC-PMX150EGS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-PMX150EGS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-PMX150EGS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-PMX150EGS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-PMX150EGS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií