AD homeoffice AD homeoffice

Panasonic SC-RS52EG-K čierny

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-RS52EG-K čierny
4,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – HiFi systém pre viac miestností, 2ch, 40W, FM tuner s RDS, CD a MP3 prehrávač, Bluetooth, USB, Music Streaming App
Kód:  GZ309o1 Produktové číslo:  SC-RS52EG-K Stránky výrobcu

Panasonic SC-RS52EG-K čierny

HiFi systém od Panasonic hrá rovnako dobre ako vyzerá. Je síce malý, ale to na kvalite zvuku rozhodne neuberá. Reproduktor je osadený dvojicou širokopásmových membrán Nano Bamboo s veľkosťou 6,5 cm s portami Twisted Acoustic pre lepšiu reprodukciu basov. To je záruka výrazne robustnejšieho zvuku, ako by sa pri pohľade na malé zariadenie zdalo. Výkon 40 W v kombinácii so zosilňovačom Lincs D-Amp 3. generácie a pevným šasi na bežnú obývačku bohato stačí.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný HiFi systém pre náročnejších poslucháčov
  • Optimalizovaná akustika pre potlačenie skreslenia pri vyššej hlasitosti
  • Bezdrôtové streamovanie cez Bluetooth s oživením Re-Master
  • USB vstup a CD mechanika pre MP3
  • Prevádza CD do WAV a ukladá do internej pamäte (4 GB pre cca 25 CD)
  • Tuner FM/DAB+
  • 5 tlačidiel pre priamy prístup k obľúbeným albumom

Komfort aj pre CD

Vďaka Bluetooth je možné jednoducho streamovať hudbu z mobilného zariadenia. S mobilnou aplikáciou Panasonic Max Juke máte ovládanie stále poruke. Možnosti systému však nekončia pri streamingu z mobilného zariadenia. Majiteľov veľkých zbierok na tradičných kompaktných diskoch poteší CD mechanika a 4 GB internej pamäte, do ktorej sa hudba z CD prevádza do formátu WAV vo vysokej kvalite. Následne si ju teda prehráte veľmi pohodlne bez toho, aby ste disky museli fyzicky meniť. Jednotlivým albumom možno tiež priradiť jedno z 5 tlačidiel.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsem se Vás zeptat, co to znamená: ,, systém pro více místností...?" D. :-)

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-RS52EG-K čierny
Príslušenstvo pre Panasonic SC-RS52EG-K čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-RS52EG-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RS52EG-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RS52EG-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-RS52EG-K, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií