AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Cheerble Wicked Ball pre mačky

Zobraziť katalóg
Cheerble Wicked Ball pre mačky
1,0 3 hodnotení
Loptička pre mačky – umývateľná, vodotesná interaktívna loptička, 3 režimy, LED diódy, odolná proti zhryzu aj poškriabaniu, nabíjanie pomocou USB kábla, vydrží až 8 hodín, priemer: 77mm, hmotnosť: 200g, farba: sivá
Kód:  ReeDG0018 Produktové číslo:  P47862
Cheerble Wicked Ball pre mačky Predaj skončil

Cheerble Wicked Ball pre mačky

Jedinečná interaktívna automatická hračka pre mačky bola vyvinutá špeciálne pre zábavu vášho maznáčika na dobu, kedy musí byť doma sám. S Cheerble Wicked Ball sa vaša mačka určite nudiť nebude – na to, aby ste jej chýbali jej neostane čas a loptička jej nedá ani po celú dobu čakania na pána zaspať. S touto hračkou rozhodne nezlenivie, pretože jej poskytne veľa podnetov k aktívnemu pohybu.  Samozrejme sa do hry môžete zapojiť aj vy. Pretože je lopta Cheerble Wicked Ball umývateľná a vodotesná, ľahko sa udržiava. Wicked Ball je potiahnutá príjemnou vlnou, ponúka tri režimy a na jedno nabitie vydrží pracovať až 8 hodín.

Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky pre mačky Cheerble Wicked Ball, sivá

  • Interaktívna loptička určená na zabavenie mačky
  • Cheerble Wicked Ball je ideálna na dobu, kedy je maznáčik doma sám
  • Automatická hračka pre mačky podnecuje zábavu, interakciu a pohyb
  • Ponúka 3 režimy: jemný, normálny a aktívny
  • Inteligentný sprievodný režim: 10 minút aktívneho hrania + 30 minút odpočinku
  • S LED diódami, ktoré farebne reagujú na zvolený program
  • Wicked Ball sa ľahko obsluhuje, bez aplikácie
  • Umývateľná a vodotesná hračka, ľahko sa udržuje
  • Interaktívna loptička pre mačky je odolná voči rozhryznutiu aj poškrabaniu
  • Nabíjanie pomocou USB kábla
  • Vydrží dlho pracovať, na jedno nabitie až 8 hodín
  • Cheerble Wicked Ball disponuje vstavaným snímačom kolízie
  • S ochranným mechanizmom: keď otvoríte vonkajší obal, okamžite sa zastaví

Tri farby pre tri režimy aktivity

Cheerble Wicked Ball disponuje tromi nastaviteľnými reakčnými programami a LED diódy v svetelnom páse po obvode loptičky na vybraný režim reagujú zmenou farby. Vášmu miláčikovi môžete ponúknuť jemný program signalizovaný zelenou farbou, normálny, pri ktorom sa hračka pre mačky pohybuje, trasie a svieti na modro a aktívny režim pre rýchle chvenie a skákanie, kedy Cheerble Wicked Ball svieti ružovo. Okrem toho ponúka interaktívna loptička inteligentný sprievodný režim, ktorý spočíva v desiatich minútach aktívneho hrania a následného polhodinového odpočinku. Nepotrebujete žiadne aplikácie ani diaľkové ovládanie. Automatická hračka pre mačky Cheerble Wicked Ball sa veľmi jednoducho obsluhuje po otvorení vonkajšieho obalu. Ochranný mechanizmus zabezpečí, aby sa v takej chvíli Wicked Ball zastavila. Loptičku jednoducho otvoríte a na 3 sekundy stlačíte tlačidlo Wicked Core. Režim sa potom prepne zakaždým, keď na toto tlačidlo kliknete.

Cheerble Wicked Ball je neúnavná hračka

Hračka pre mačky Wicked Ball sa nabíja pomocou USB kábla, pričom na hodinové nabitie vydrží pracovať až 8 hodín. Cheerble Wicked Ball tak zabaví vášho maznáčika na naozaj dlhú dobu. Pretože je vyrobená z odolného materiálu, znesie aj naozaj silný stisk a je odolná proti poškriabaniu. Je umývateľná a vodotesná, takže ju môžete ľahko čistiť pod tečúcou vodou aj používať v mokrom prostredí, napríklad vonku za dažďa. Loptička s ochranným mechanizmom disponuje vstavaným snímačom kolízie, kedykoľvek narazí na prekážku, obráti sa a pohne sa preč. S Cheerble Wicked Ball ani nehrozí, že by sa mačičke zakotúľala obľúbená hračka pod nábytok a ona by tak prišla o zábavu. Vďaka automatickému pohybu sa rýchlo sama dostane zase von a váš maznáčik si môže ďalej užívať radovánok a zdravého pohybu.

Materiál:
Z bezpečných priemyselných materiálov, ktoré sú odolné voči rozhryznutiu a poškriabaniu.

Priemer:
77 mm

Hmotnosť:
200 g

Farba:
Sivá


Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Určenie
Pre psy Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak funguje "snack hole". Bude kulička po vložení pamlsků, pamlsky "vyhazovat", nebo je to pouze pro aroma/vydávání chrastících zvuků aby se kočka o kuličku zajímala? A jak vložit do kuličky pamlsky? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Cheerble Wicked Ball pre mačky
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cheerble Wicked Ball pro kočky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cheerble Wicked Ball - macskáknak.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií