AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Akváriá pre krevetky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Akváriová súprava
(8)
Akvárium
(42)
Tvar
Klasické
(26)
Guľaté
(24)
Určenie
Akváriové ryby
(50)
Betty
(34)
Ježkovia
(1)
Kraby
(8)
Krevety
(50)
Materiál
Plastové
(36)
Sklenené
(14)
Vlastnosti
Dizajnové
(45)
Pre začiatočníkov
(36)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Keď vyberáme akvárium pre krevetky, je dôležité brať do úvahy množstvo aspektov, ako sú objem, tvar, materiál a vhodné príslušenstvo, ktoré vytvoria optimálne prostredie pre tieto fascinujúce tvory. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať tento produkt na mieru.

Pokračovať

Akvárium pre krevetky – set so všetkým potrebným

Akvárium pre krevetky v rámci setu je komplexné riešenie pre tých, ktorí chcú mať všetko potrebné na jednom mieste. Je vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých chovateľov a ponúka kompatibilné komponenty, ktoré uľahčujú nastavenie akvária.

Aký tvar a materiál môže mať akvárium pre krevetky?

Akvárium pre krevetky môže mať klasický alebo okrúhly tvar, pričom každý z nich ponúka unikátny vizuálny zážitok. Plastové a sklenené akvária sú obľúbené pre ich estetiku a odolnosť, pričom sklenené varianty sú obzvlášť cenené pre ich čistý a elegantný vzhľad.

Akvárium pre krevetky a špeciálne príslušenstvo

Aby sa krevetkám darilo a boli zdravé, je dôležité vytvoriť pre nich čo najprirodzenejšie prostredie. Práve tu vstupuje do hry špecializované príslušenstvo pre krevetky, ako sú filtre a substráty, ktoré sú kľúčové pre udržanie optimálnych podmienok v akváriu.

  • Filter pre krevetky – kvalitný filter je základným predpokladom pre čistú a zdravú vodu, čo je kľúčové pre zdravie krevetiek.
  • Substrát pre krevetky môže pomôcť optimalizácii chemického zloženia vody a ponúknuť útočisko pre mikroorganizmy, ktoré krevetky jedia.

i

Objem a veľkosť akvária sú kľúčové faktory, ktoré ovplyvňujú pohodlie a zdravie krevetiek. Menšie nano akvárium je vhodné na chov malého počtu, zatiaľ čo väčšie nádrže môžu podporovať rozmanité a bohaté populácie.

Ako rodia krevetky?

Proces rozmnožovania krevetiek je skutočne pútavý a odlišuje sa od mnohých iných živočíchov, ktoré obývajú akvárium. Krevetky na rozdiel od niektorých rýb a iných vodných tvorov, ktoré kladú vajíčka, na svet prinášajú plne vyvinutých potomkov. Tento fenomén prírody umožňuje malým krevetkám okamžite začať preskúmavať svet okolo seba bez toho, aby museli prejsť larválnym štádiom. Mladé krevetky sú od narodenia schopné starostlivosti o seba, čo je kľúčové pre ich prežitie.

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac informácií, pozrite na náš článok o založení akvária. Dozviete sa v ňom všetky potrebné informácie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
50 položiek
Aquael Shrimp Set Smart 30 Day & Night, čierny - Akváriový set Varianty
5,0
Aquael Shrimp Set Smart 30 Day & Night, čierny
Akváriový set – s filtrom, s krytom, s osvetlením a s kúrením, tvar akvária: klasické, sklenené vyhotovenie, určený pre akváriové ryby, ježkov, krevety, malé ryby, rastliny, slimáky a korytnačky, objem 30l, nanoveľkosť, spracovanie: dizajnové, hmotnosť 6.58kg, rozmery 35×29×29cm (V׊×H)
104,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPA1056
Cobbys Pet Scalaire 50 50 × 25 × 30 cm 37,5 l
Akvárium – pre akváriové ryby, krevety a malé ryby, veľkosť: malé, klasické, objem 37.5l, sklenené, dizajnové, rozmery 30×50×25cm (V׊×H)
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPA0728

Akváriá pre krevetky

Akváriá pre krevetky

V kategórii Akváriá pre krevetky máme práve teraz na Alza.sk celkom 50 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné akváriá pre krevetky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie akváriá pre krevetky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie akváriá pre krevetky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii akváriá pre krevetky recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií