AlzaPlus+ pet Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Najdrahšie klietky pre hlodavce a malé zvieratá

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Zviera
Morča
(16)
Škrečok
(31)
Králik
(9)
(20)
Tvar
Rohový
(4)
Obdĺžnikový
(36)
Atypický
(8)
Dĺžka
19 cm
118 cm
-
Šírka
19 cm
100 cm
-
Výška
23 cm
107 cm
-
Materiál
Plast
(31)
Kov
(3)
Drevo
(4)
Sklo
(1)
Vhodné
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie klietky pre hlodavce a malé zvieratá, respektíve všetky produkty z kategórie klietky pre hlodavce a malé zvieratá zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky. Aktuálne tu najdrahším produktom je DUVO+ Klietka pre drobné hlodavce so skleneným dnom 59 × 38 × 47 cm, ktorý stojí 129,11 € vrátane DPH. Pozrite sa naň, možno vám padne do oka. Alebo vás inšpiruje.
48 položiek

Najdrahšie klietky pre hlodavce a malé zvieratá

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné klietky pre hlodavce a malé zvieratá Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie klietky pre hlodavce a malé zvieratá Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie klietky pre hlodavce a malé zvieratá Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii klietky pre hlodavce a malé zvieratá recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií