AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Phantom Training Mask Black/silver M

Zobraziť katalóg
Phantom Training Mask Black/silver M
5 1 hodnotení
Tréningová maska – pomáha posilňovať dýchacie svaly, vybavená PRS – regulačný systém až 4 úrovne odporu bez nutnosti zloženia
Kód:  SPTVce0154 Produktové číslo:  9009686141008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Phantom Training Mask Black/silver M Predaj skončil

Phantom Training Mask Black/silver M

Pokiaľ pri svojom tréningu túžite po posunutí svojich limitov a postupe na ďalšiu výkonnostnú úroveň, potom sa táto tréningová maska Phantom Training Mask, veľkosti M a čierno-striebornej farby, stane určite vašim obľúbeným doplnkom, ktorý vám pri dosiahnutí cieľov hravo pomôže. Maska je určená na tréning a posilňovanie dýchacích svalov, ktorému napomáha patentovaný systém PRS (Phantom Regulator System) a ten umožňuje ľahko prepínať úrovne odporu počas tréningu. PRS ponúka 4 úrovne rezistencie, takže si príde na svoje začiatočník, aj vrcholový športovec.

Posilňuje dýchacie svaly

Proces dýchania je pri športovaní jednou z najdôležitejších vecí a mali by sme mu venovať istú pozornosť. S Phantom Training Mask, ktorá je zameraná na dýchanie tým, že počas tréningu obmedzí dodávku vzduchu do pľúc, podľa stupňa regulácie sa bude váš výkon hravo zlepšovať a to pri akomkoľvek športe.

Premyslená konštrukcia

Táto ultraľahká maska s anatomicky tvarovaným puzdrom skvele drží a svojou konštrukciou zabraňuje sklzu počas tréningu. Vyrobená je len z tých najlepších a dobre zvolených antialergických materiálov, vďaka ktorým budete svoje limity neustále prekonávať.

 
Poznámka:
» Všetky tréningové masky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Phantom Training Mask Black/silver M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phantom Training Mask Black/silver M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Phantom Training Mask Black/silver M.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií