AD homeoffice AD homeoffice

PHILCO PCE 3262 NIL

Zobraziť katalóg
PHILCO PCE 3262 NIL
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 233/93 l, hlučnosť 42 dB, No Frost, mraziaci výkon 12 kg/24 hod.
Kód:  FAC2716r Produktové číslo:  PCE3262NIL Stránky výrobcu

PHILCO PCE 3262 NIL

Kombinovaná chladnička Philco PCE 3262 NIL so samoodmrazovacou funkciou No Frost a celkovým objemom 326 l. Jej nízka spotreba ju radí do energetickej triedy A++, čím vám ušetrí nemalé peniaze. Rozšírené prúdenie chladného vzduchu MultiAir Flow sa postará o ešte lepšie chladenie. Tým ušetrí váš čas a potraviny dlhšie čerstvé. Vnútri chladničky je priestor rozčlenený tromi poličkami zo skla a dvoma veľkými boxmi na zeleninu a ovocie.

Na prehľadnom displeji budete mať neustále k dispozícii nielen údaje o teplote v chladničke a mrazničke. K dispozícii sú tri nastaviteľné režimy - zelenina, mäso a 0 °C. 3 police z tvrdeného skla pohodlne pojmú všetko, čo si priveziete z nákupu. Nechýba ani praktický držiak na 2 fľaše a dve spodné transparentné priehradky na ovocie a zeleninu. Dverový priestor môžete využiť na efektívne chladenie nápojov vo vertikálnej polohe a na mnoho ďalšieho od jogurtov až po vajíčka. Využiť môžete aj stranovo zameniteľné dvere.

Hlavné prednosti:

  • No Frost
  • Multi airflow systém
  • Celkový čistý objem 326 litrov
  • Energetická trieda A++


Parametre a špecifikácia:

Režim:
Zelenina
Mäso
0 °C

Funkcie:
No Frost
LED osvetlenie
Elektronické ovládanie
Displej
Akustický alarm
Možnosť otočenia dverí
Režim Dovolenka

Výbava:
2x držiak vajec
Horizontálny držiak fliaš

Typ:
Voľne stojaca

Hlučnosť:
42 dB

Police:
Tvrdené sklo

Farebné vyhotovenie:
Inox look

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Pisete, ze lednice je vestavna, protoze vrchni obal dveri neni soucasti. Ale co ostatni parametry vestavnych lednic - umisteni do skrinky 60, uzpusobene odvetrani ve skrini, priprava na montaz tahel? Ma to taky nebo je to polovestavna, polovolnestojici? Dekuji

Diskusia a poradňa k PHILCO PCE 3262 NIL
Príslušenstvo pre PHILCO PCE 3262 NIL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PCE 3262 NIL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií