AD elektro AD elektro

PHILCO PMD 17 BIX

Zobraziť katalóg
PHILCO PMD 17 BIX
Mikrovlnná rúra – vstavaná s grilom, 700W, výkon grilu 1000W, objem 17l, 8 automatických programov, 5 úrovní výkonu, Timer, detský zámok, priemer taniera 24.5cm, hlučnosť 48–53dB, farba nerez
Kód:  FAC2711h Produktové číslo:  PMD 17 BIX Stránky výrobcu

PHILCO PMD 17 BIX

Vstavaná mikrovlnná rúra PHILCO PMD 17 BIX vyniká moderným vzhľadom, špičkovými technológiami a poskytuje vysoký používateľský komfort. Na prípravu svojich obľúbených pokrmov môžete využiť kombináciu mikrovlnného ohrevu a výkonného grilu. Nechýba ani praktická funkcia rozmrazovania a rýchly ohrev. Vďaka 8 automatickým programom, ktoré sú vytvorené pre jednotlivé typy jedál, vám rúra uľahčí prípravu a ušetrí čas.

Vnútorný objem je 17 litrov a rúra je vybavená otočným tanierom s priemerom 24,5 cm. Ohrev ľahko nastavíte pomocou časovača. Výkon je rozdelený do 5 úrovní a určite oceníte aj detskú poistku, ktorá zamedzuje neoprávnenej manipulácii s nastavením. Okrem skvelej výbavy sa mikrovlnná rúra pýši moderným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PMD 17 BIX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PMD 17 BIX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií