AD homeoffice AD homeoffice

Philips HD9321 / 20

Zobraziť katalóg
Philips HD9321 / 20
5 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica nerezová oceľ, 1,7l, 2200W, otočná základňa 360 °, automatické vypnutie, vodoznak
Kód:  XXEAN1127e Produktové číslo:  HD9321/20 Stránky výrobcu

Philips HD9321 / 20

Pripravte vriaciu vodu na čaj alebo kávu za pár sekúnd. Robustná konvica Philips HD9321 je vyrobená z prvotriednej leštenej nehrdzavejúcej ocele a je vybavená plochým kotlom na rýchle varenie a hladkým ukazovateľom pre dokonalý výhľad. Vďaka objemu 1,7 litra môžete vytvoriť dostatok vody pre celú rodinu. Kanvicu môžete ľahko naplniť výtokom alebo otvoriť veko. Je vybavená pružinou a veľkým otvorom pre jednoduché plnenie a čistenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedny materiál a perfektný dizajn
  • Vysoký výkon prinesie varenie vody do niekoľkých sekúnd
  • Jednoduché naplnenie s otvorom s vekom alebo výtokom
  • Elegantný indikátor spúšte
  • Niekoľko bezpečnostných funkcií
  • Ergonomické spracovanie a príslušenstvo
  • Navíjačka elektrického kábla uľahčuje ukladanie

Praktický a bezpečný spoločník!

Elegantný indikátor vás vždy informuje o stave kanvice (zap / vyp). S kamenným filtrom si vždy môžete byť istí, že váš nápoj nikdy nebude neškodný. Kanvica je umiestnená na otočnej základni 360 ° pre ľahké zdvíhanie a kladenie. Philips si tiež myslí o vašej bezpečnosti. Preto je do kanvice zabudovaný štvornásobný bezpečnostný systém proti skratu a ohrevu vody , s automatickým vypnutím po varení alebo po zdvihnutí zo základne. Ergonomická rukoväť a protišmykové podložky umožňujú pohodlnú manipuláciu s kontajnerom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD9321 / 20
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD9321/20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD9321/20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD9321/20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD9321 / 20.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií