AD 1. týden květen P&G boost

Philips SD700B čierný

Zobraziť katalóg
Philips SD700B čierný
4,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – prenosný, 3W, Bluetooth, jack 3.5mm, USB, MicroSD, FM rádio, LED displej, výdrž až 12 hodín
Kód:  JPI404i3b Produktové číslo:  SD700B/00 Stránky výrobcu
Philips SD700B čierný Predaj skončil

Philips SD700B čierný

Majte vašu obľúbenú hudbu neustále pri sebe. Kompaktne vyrobený bezdrôtový reproduktor z dielní firmy Philips vás zaručene osloví. Okrem štýlového a nadčasového dizajnu, sa Philips SD700B v čiernej farbe môže pýšiť krištáľovo čistým zvukom bez šumu, porovnateľným s reproduktormi vyššej cenovej kategórie. O pokročilý výkon zvuku sa starajú dva široko frekvenčné meniče, ktoré bezpochyby pokryjú celé počuteľné frekvenčné pásmo. Vďaka Li-Pol batérii dopraje reproduktor Philips až 12 hodín nepretržitého počúvania vašich obľúbených hudobných kúskov. Nabíjanie sa vykonáva prostredníctvom USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. 

Philips SD700B a jeho hlavné prednosti

  • Kompaktný reproduktor vás upúta na svoj atraktívny dizajn
  • Vychutnáte si dokonale doladený zvuk bez akéhokoľvek šumu
  • Reproduktor Philips vám vydrží neuveriteľných 12 hodín na jediné nabitie
  • Ľahko spárujete so zariadením či už po drôte, alebo bezdrôtovo
  • Obľúbené skladby a playlisty môžete prehrať kdekoľvek a kedykoľvek

Široká škála možností pripojenia reproduktora Philips

Bezdrôtový reproduktor Philips môžete so zariadením spárovať pomocou rozhrania Bluetooth. Do vzdialenosti 10 metrov umožní efektívny prenos hudby bez zbytočných káblov a starostí. Alternatívou je použitie AUX-IN portu pre 3,5 mm konektor pre káblové prepojenie s vaším mobilným telefónom, tabletom či laptopom. Port môže tiež slúžiť pre pripojenie slúchadiel k reproduktoru Philips a vy tak môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu, bez toho aby ste rušili ostatných. Philips SD700B je ďalej vybavený užitočným slotom USB a pre microSD kartu. Jednoducho pripojíte a už si len vychutnávate svoje obľúbené skladby, kdekoľvek len chcete. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dokáže FM rádio přijímat analogový signál?

Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně displeje, zobrazuje i názvy přehrávaných radiových stanic? Případne dají se jednotlivé stanice uložit do předvolby...?Predem děkuji za odpověd.

Diskusia a poradňa k Philips SD700B čierný
Príslušenstvo pre Philips SD700B čierný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SD700B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SD700B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SD700B, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SD700B - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií