AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení
4,8 108 hodnotení
Náhradné hlavice pre vybrané modely DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare +, for Kids, HealthyWhite - 4,74 €/1 ks
Kód:  EAZ6053n Produktové číslo:  HX6068/26 Stránky výrobcu
Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení Predaj skončil

Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení

Žiadate viac ako je hĺbkové čistenie na odstránenie škvŕn pre žiarivo biely úsmev? Preto je pre vás hlava kefky DiamondClean priamo ideálnym riešením. Je skvelá pre udržiavanie žiarivých zubov v období medzi profesionálnym bielením a odstráni až o 100 % viac škvŕn, čím vám zaistí belšie zuby už po uplynutí jedného týždňa.

Vlastnosti

    • 8 ks v balení
    • Dokonalé čistenie, belšie zuby.
    • Nasadzovacia
    • Štandardná veľkosť

    Vylepšené bielenie a menej zubného plaku

    V strednej časti zubnej kefky Philips Sonicare sa nachádzajú husté štetinky diamantového tvaru, ktoré odstraňujú povrchové škvrny vzniknuté v dôsledku konzumácie jedla a nápojov. Je klinicky preukázané, že hlava kefky Sonicare DiamondClean odstráni až sedem krát viac zubného povlaku ako obyčajná ručná kefka. To všetko už po pár týždňoch užívania. Nadstavec sa tiež dodáva v menšej, kompaktnej veľkosti pre presné čistenie.

    Inovatívne technológie pre najúčinnejšie čistenie

    Sonická technológia plne šíri výkon celou kefkou, z rukoväte až po špičku jeho hlavy. Tento sonický pohyb vytvára dynamickú činnosť kvapaliny, ktorá sa dostáva medzi zuby a pozdĺž línie ďasien. To vám zaistí vynikajúce a súčasne jemné vyčistenie. Všetky zubné kefky po niekoľkých mesiacoch obvyklého používania strácajú tvrdosť a opotrebujú sa. Keď modré štetinky na nadstavcoch Sonicare zbelejú, znamená to, že upozorňujú na potrebu výmeny hlavy kefky. Tú sa odporúča meniť každé tri mesiace, ak chcete pri čistení zubov dosiahnuť maximálneho efektu.

    Nasadzovací dizajn pre jednoduchú údržbu

    Hlava kefky je odnímateľná a ľahko sa udržuje a čistí. Je vhodná pre všetky rukoväte zubných kefiek Philips Sonicare s výnimkou: PowerUp Battery a Essence. Kvalita každej hlavy kefky bola testovaná a preukázala výnimočný výkon a trvanlivosť.

    Parametre a špecifikácia

    Určenie
    Dospelých Hotovo!
    Počet kusov
    8 ks Hotovo!

    Typ

    Určenie
    Dospelých Hotovo!

    Počet kusov

    Počet kusov
    8 ks Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Dobrý den, jsou tyto hlavice prosím kompatibilní s kartáčkem Philips Sonicare HealthyWhite HX6721/35? Děkuji

    Zdravím, je možné koupit tento pack i v černé barvě? Děkuji

    Dobry den, hlavice maji na sobe rozdilne znacky, ctverecek, trojuhelnik, kolecko - jde pouze o graficky detail pro lepsi rozdeleni ci jsou mezi nimi rozdily?

    Dobrý den, píšete, že hlavice jsou určené pro vybrané modely kartáčků mj. FlexCare. Patří mezi ty vybrané modely i kartáček Philips Sonicare FlexCare HX6932/36? Nemůžu to nikde najít. Děkuji.

    Prosim jakou máte zkusenost? Jina hlavice zacala po tydnu bzučet,pískat. Mam v planu koupit tyto, že jsou výhodné. Nedelaji to taky? Děkuji

    Diskusia a poradňa k Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení
    Príslušenstvo pre Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean štandardná hlavica, 8 ks v balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare HX6068/26 DiamondClean standardní hlavice, 8 ks v balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SoniCare HX6068 / 26 DiamondClean Standardkopf, 8-Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SoniCare HX6068 / 26 DiamondClean Standardkopf, 8-Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare HX6068 / 26 DiamondClean szabvány robbanófej, 8 darab.
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií