PET PET

Philips SWV5401H

Zobraziť katalóg
Philips SWV5401H
5 5 hodnotení
Video kábel – HDMI, 1.8m, pozlátené konektory, High Speed, tienený, ARC, podpora ethernet a 3D, rozlíšenie digitálnych audio a video signálov až 4×1080p
Kód:  WE160a Produktové číslo:  SWV5401H/10 Stránky výrobcu

Philips SWV5401H

Radi sledujete filmy z notebooku na televízore, ale kvalita je po prepojení vždy výrazne horšia? Tento problém za vás vyrieši obojstranný video kábel Philips SWV5401H disponujúci dvomi HDMI konektormi. S použitím najnovších technológií totiž podporuje všetky videá, a to aj v 4K rozlíšení či 3D formáte, ktoré sú v poslednom čase medzi divákmi najobľúbenejšie. Displej sa vďaka tomu vyrovnáva digitálnym systémom používaných v kine a dokáže tak naladiť tú správnu atmosféru k danému filmu. Pokiaľ je váš televízor prepojený pomocou HDMI kábla s digitálnym tunerom, umožňuje zasielanie digitálnych audio dát do zvukového systému bez potreby audio kábla.

Kľúčové vlastnosti Philips SWV5401H

  • Podpora videa v rozlíšení 4K a formáte 3D
  • Umožňuje zasielanie audio dát do zvukového systému
  • Flexibilný PVC plášť
  • Vysoká kvalita zvuku aj obrazu
  • Pozlátené konektory
  • Protišmyková ergonomická rukoväť
  • Dostatočne potrebná dĺžka
  • Obojstranný video kábel s HDMI rozhraním

Kvalitné spracovanie HDMI kábla

Video kábel Philips SWV5401H disponuje veľmi pružným plášťom z PVC, ktorý poskytuje jemnému jadru kábla maximálnu ochranu, zvyšuje jeho odolnosť a zjednodušuje inštaláciu. Ničím nerušený prenos a minimálnu stratu signálu zabezpečujú dva kvalitné pozlátené HDMI konektory s dlhou životnosťou. O jednoduchú manipuláciu s video káblom sa postará protišmyková ergonomická rukoväť z príjemného materiálu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SWV5401H
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SWV5401H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PHilips SWV5401H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHilips SWV5401H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHilips SWV5401H.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií