AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

Pikatec Súprava na sklo veľká

Zobraziť katalóg
Pikatec Súprava na sklo veľká
Čistiaca sada čistič skla 190ml, ochrana na sklo 140ml, hydrofóbna ochrana, životnosť 1 rok, vyššia tvrdosť skla, lotosový efekt, vystačí na 30 m2
Kód:  AUPR16389 Produktové číslo:  180231010078 Stránky výrobcu
Pikatec Súprava na sklo veľká Predaj skončil

Pikatec Súprava na sklo veľká

Táto súprava vám výrazne uľahčí umývanie okien a sklenených plôch. Naviac povrch ošetrený pomocou prostriedkov s nanotechnológiou, ktorá vytvára tenký ochranný film, zostane dlhšie čistý a chránený. Častice majú veľkosť miliardtina metra, tým spoľahlivo vyplnia aj tie najmenšie praskliny a zabránia usadzovaniu nečistôt po dobu až dvoch rokov. Takto ošetrený povrch sa menej špiní, odpudzuje vodu, mastnoty, prach a je antibakteriálny. Ak sa obávate zložitej aplikácie, sú vaše obavy nepárne. Iste to hravo zvládnete. Povrch vydrží dlhšie čistý a vy sa môžete venovať rodine či svojim záľubám. 

Kľúčové vlastnosti súpravy na sklo Pikatec

  • Vytvára ochranný film na povrchu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt a prachu
  • Pôsobí vodoodpudivo
  • Znižuje početnosť a časovú náročnosť upratovania
  • Jednoduchá aplikácia
  • Súprava na sklo Pikatec vystačí na 30 m2

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie nie je vôbec zložité. Stačí vám k nemu 5 krokov. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom naneste ochrannú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne rozleštite pomocou handričky. Nakoniec ostáva už len aktivácia. Potom opláchnete či utrite povrch za účelom "naštartovania" hydrofóbneho (odperlovacieho) efektu.

Súprava obsahuje:
Čistič skla 190 ml
Ochrana na sklo 140 ml

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Nano Hotovo!
Objem
0,33 l Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nano Hotovo!

Objem

Objem
0,33 l Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pikatec Súprava na sklo veľká Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada na sklo velká. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec Készlet üvegre nagy.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií