AD homeoffice PET

Pioneer MVH-350BT

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-350BT
4,4 36 hodnotení
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, červené podsvietenie tlačidiel, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W (MOSFET), odnímateľný predný panel, otočný ovládač, USB, Bluetooth, podpora chytrých telefónov, 3.5mm jack
Kód:  BFR3PIO903b Produktové číslo:  MVH-350BT Stránky výrobcu

Pioneer MVH-350BT

Autorádio značky Pioneer MVH-350BT je perfektným riešením pre počúvanie hudby v aute.Vďaka veľkému grafickému displeju s bielym a červeným podsvietením získate vždy informácie o aktuálne prehrávanej hudbe.Nechýba tu ani USB port pre prehrávanie hudby z prenosných audio zariadení s podporou USB.Zariadenie podporuje prehrávanie MP3, WMA a WAV súborov.Rádio je navyše kompatibilný s operačným systémom Android v3.2 a predchádzajúcimi verziami.Súčasťou výbavy autorádia je aj vstavaná funkcia Bluetooth, vďaka ktorému môžete používať hands-free počas konania alebo audio stream.

Integrovaný FM Tuner s RDS Vám dovolí uložiť si až 24 staníc a ekvalizér zase prináša dokonale vyvážený zvuk bez akéhokoľvek výrazného skreslenia.Nesmie chýbať ani AUX vstup, ktorý umožňuje pripojiť napríklad váš obľúbený MP3 prehrávač a funkcie prispôsobenie úrovne hlasitosti zdroje zabezpečí, že hlasitosť bude u každého zdroja vždy taká, akú ste posledne nastavili.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
AM/FM Tuner s RDS
Prispôsobenie úrovne hlasitosti zdroje
Odnímateľný predný displej
Bluetooth technológia
Audio streaming

Kompatibilné formáty:
MP3, WMA,WAV z cez USB
Ďalšie hudobné zariadenia cez predný Aux-In

Displej:
Veľkosť: 1 riadkový s 12 znakmi
Farba: Biela

Farba tlačidiel:
Červená

Predné vstupy:
AUX vstup
USB

Výstupy:
4 x 50W (MOSFET)

Tuner:
Pamäť: 24 predvolieb

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer MVH-350BT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MVH-350BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-350BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-350BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer MVH-350BT.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií