AD elektro AD elektro

Play-Doh DohVinci Základná súprava

Zobraziť katalóg
Play-Doh DohVinci Základná súprava
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAif0431 Produktové číslo:  5010993327829 Stránky výrobcu
Play-Doh DohVinci Základná súprava Predaj skončil

Play-Doh DohVinci Základná súprava

Super kreatívna hračka, ktorá dokazuje, že umelcom sa môže stať takmer ktokoľvek. Táto zábavná základná súprava so Stylerom neuveriteľne ozdobí a zútulni každú detskú izbičku a pritom umožní vašej ratolesti kreatívnu hru, pri ktorej si precvičia obratnosť a rozšíria fantáziu. Súčasťou produktu je aj jednoduchý stojanček na mobilný telefón, ktorý si vaše dieťa od 6 rokov môže podľa vlastnej fantázie ozdobiť. Bezchybný darček, s ktorým urobíte radosť všetkým deťom!

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná zábava pre všetky deti
  • Stimuluje fantáziu
  • Rozvíja kreativitu
  • Zlepšuje manuálnu zručnosť
  • Hodí sa pre deti od 6 rokov

Kreativite sa medze nekladú

Nechajte svoje deti, aby boli kreatívne a vďaka tejto základnej súprave so Stylerom rozvíjali svoju fantáziu a motorické schopnosti. S touto hračkou sa dokáže stať umelcom takmer každý a navyše sa s jej pomocou neuveriteľne zútulni každá izbička. Tuba s hmotou sa jednoducho vloží do Styleru, stlačí sa rukoväť a čarovanie so silnými 3D čiarami, bodkami, špirálami a ďalšími motívmi môže začať! Ak sa otočí špička na tube a stlačí sa rukoväť, tak prídu na rad aj zábavné pečiatky a umelecké efekty. Táto základná umelecká súprava obsahuje aj jednoduchý stojan na mobilný telefón, ktorý si dieťa môže ozdobiť podľa vlastných nápadov a zvyšok hmoty možno využiť na ozdobenie vecí zo skla, dreva alebo kartónu. Tak čo hovoríte, nebavila by vás tiež taká hračka?

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh DohVinci Základná súprava
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh DohVinci Základní set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Play-Doh DohVinci Basisset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Play-Doh DohVinci Basisset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh - DohVinci alapszett.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií