Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Play-Doh Elastix

Zobraziť katalóg
Play-Doh Elastix
Modelovacia hmota - vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAbz15897 Produktové číslo:  5010993728282

Play-Doh Elastix

Plastelína je perfektná hračka pre každé dieťa, ktorého kreativitu chcete rozvinúť a zároveň mu dopriať hromadu zábavy. Play-Doh Elastix však nie je len taká obyčajná plastelína – ide o modelovacie hmotu, ktorá je extrémne naťahovacia! Štruktúra tejto špeciálnej modelovacej hmoty zaručuje, že je pružná a tak ľahko sa nepretrhne. Ideálna je preto napríklad na špeciálne efekty výtvorov vašich detí, ako je roztavený syr. S touto súpravou štyroch téglikov unikátnej elastickej modelovacej hmoty Play-Doh od Hasbro sa vaše ratolesti vyšantia dosýta. Navyše tým podnietite ich tvorivosť a fantáziu, pričom sa zároveň šetrne rozvinie ich jemná motorika. Zamestnajte svoje deti na dlhé hodiny hrou s týmto praktickým balením Play-Doh plastelíny Elastix v štyroch náhodných farbách. Play-Doh súprava je perfektná aj ako darček.


Kľúčové vlastnosti balenia Play-Doh súpravy pružnej modelovacej hmoty Elastix, 4 ks téglikov

  • Kreatívna súprava špeciálnej pružnej Play-Doh modelovacej hmoty Elastix od Hasbro s náhodne zvolenými farbami
  • Praktické balenie štyroch téglikov v rôznych farbách
  • Vydrží omnoho viac naťahovania, kým sa pretrhne
  • Hodí sa napríklad ku kuchynským kulinárskym súpravám Play-Doh
  • Pomocou Elastix plastelíny vytvoria vaše deti nevídané ozdoby, napríklad. vďaka unikátnemu efektu „tenkého chvostíka“ pri odtrhnutí
  • Play-Doh modelovacia hmota nefarbí, nešpiní a nevysychá
  • Elastix plastelína je mäkká, veľmi tvarovateľná a elastická
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Ideálna ako darček, na detskú oslavu, alebo večierok
  • Vhodná už pre deti od dvoch rokov

Vysoko pružná plastelína Play-Doh Elastix rozvíja detskú tvorivosť a motoriku

Modelovacia hmota nazývaná plastelína je u detí populárna odnepamäti. Táto špeciálna modelovacia hmota Play-Doh od Hasbro však nie je len tak obyčajná, akú dobre poznáte – je extrémne pružná! Môžete ju naťahovať oveľa viac, ako ste zvyknutí a nepretrhne sa. Plastelína sa môže pýšiť výbornými vlastnosťami, medzi ktoré patrí napríklad, že nefarbí, nešpiní a ani po čase nevysychá. Hra s modelovacou hmotou Play-Doh podnieti vo vašich deťoch fantáziu a kreativitu, pričom zároveň šetrne rozvíja ich jemnú motoriku.

Praktická súprava so štyrmi téglikmi špeciálnej farebnej plastelíny Play-Doh Elastix

Kúpte svojim deťom perfektný darček, ktorý zároveň rozvinie ich schopnosti. S touto výhodnou súpravou špeciálnej Play-Doh modelovacej hmoty Elastix sa zahrá aj niekoľko detí naraz a určite o nich niekoľko hodín nebudete vôbec vedieť. V balení nájdete štyri náhodné farby, ktoré vaše deti uchvátia.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Elastix
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Elastix (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Elastix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Elastix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Elastix.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií