AD elektro AD elektro

Play-Doh Viac druhov piesku

Zobraziť katalóg
Play-Doh Viac druhov piesku
4,0 1 hodnotení
Modelovacia hmota - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAbz15899 Produktové číslo:  5010993776986

Play-Doh Viac druhov piesku

Vychutnajte si skvelú zábavu hneď s niekoľkými farbami aj druhmi špeciálnej modelovacej hmoty Play-Doh! Súprava Play-Doh s viacerými druhmi piesku však nie je len taká obyčajná plastelína – ide o dva druhy modelovacej hmoty, ktorá štruktúrou nápadne pripomína piesok. Play-Doh piesok sa ľahšie trhá oproti klasickej plastelíne, druhý Play-Doh piesok Shimmer Stretch obsahuje aj trblietky a je veľmi naťahovací. S touto súpravou šiestich téglikov unikátnej pieskovej modelovacej hmoty Play-Doh od Hasbro a príslušenstvom sa vy aj vaše ratolesti vyšantíte dosýta. Navyše tým podnietite ich tvorivosť a fantáziu, pričom sa zároveň šetrne rozvinie ich jemná motorika. Zamestnajte svoje deti na dlhé hodiny hrou s týmto praktickým balením Play-Doh Viac druhov piesku so štyrmi náhodnými farbami. Play-Doh kolekcia je perfektná aj ako darček.


Kľúčové vlastnosti balenia Play-Doh súprava Viac druhov piesku

  • Kreatívna súprava špeciálnej pieskovej Play-Doh modelovacej hmoty od Hasbro s príslušenstvom
  • Praktické balenie šiestich téglikov v rôznych farbách
  • Dva druhy štruktúry netypickej pre modelovaciu hmotu
  • Modrozelená, tmavo ružová a limetková farba Play-Doh piesku drží tvar a medzi prstami vám na dotyk príde ako piesok
  • Žltá, tmavo modrá a orchideovo ružová plastelína je viac naťahovacia a plná trblietok
  • Netoxická plastelína Viac druhov piesku rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • V balení aj prímorsky orientované príslušenstvo v podobe vedierka, lopatky a vykrajovadla v tvare mušle
  • Ideálne ako darček, na detskú oslavu, alebo večierok
  • Vhodná už pre deti od 3 rokov

Precíťte dotyk pláže s pieskovou štruktúrou plastelíny Play-Doh Viac druhov piesku

Modelovacia hmota nazývaná plastelína je u detí populárna snáď odnepamäti. Táto špeciálna modelovacia hmota Play-Doh od Hasbro však nie je len taká obyčajná hmota, ktorú dobre poznáte – jej štruktúra nápadne pripomína piesok medzi prstami. Ľahšie sa trhá a napriek tomu drží tvar. Druhý obsiahnutý typ pieskovej modelovacej hmoty sa dá viac naťahovať a obsahuje trblietky. Môže sa pýšiť aj výbornými vlastnosťami, medzi ktoré patrí napríklad že nefarbí, nešpiní a ani po čase nevysychá. Hra s modelovacou hmotou Play-Doh podnieti vo vašich deťoch fantáziu a kreativitu, pričom zároveň šetrne rozvíja ich jemnú motoriku. 

Praktická kolekcia šiestich téglikov špeciálnej farebnej modelovacej hmoty Play-Doh Viac druhov piesku

Kúpte svojim deťom perfektný darček, ktorý zároveň rozvinie ich schopnosti. S touto výhodnou súpravou špeciálnej pieskovitej Play-Doh modelovacej hmoty sa zahrá aj niekoľko detí naraz a určite o nich niekoľko hodín nebudete vôbec vedieť. V balení nájdete 6 trblietavých farieb, ktoré vaše deti uchvátia. A k tomu ešte doplnky v podobe vedierka a lopatky na stavanie pieskových hradov, alebo vykrajovadlo v podobe morskej mušle.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Viac druhov piesku
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Více druhů písku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Sand Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Sand Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Többféle homok.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií