AD elektro Star Wars

PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun

Zobraziť katalóg
PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun
Stavebnica – plast, 29 ks, rozmery: 33×16×22,5cm, vhodné od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4101 Produktové číslo:  4004943570947
PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun Predaj skončil

PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun

Vaše deti milujú Mášu a medvěda? Získajte tento dokonalý dar z populárnej série Masha and Bear. PlayBig Bloxx Mash a Pool Bear využívajú vaše obľúbené postavy v horúcom lete. Môžu sa posúvať po tobogane priamo do bazénu plného osviežujúcej vody.  

Kľúčové vlastnosti funkcie PlayBig Bloxx Pool Zábava

  • kompatibilná s inými súbormi
  • vrátane stožiaru a medveďa
  • obsahuje 29 častí súpravy

PlayBig Bloxx Pool Zábava

Mash a pool Fun Bear sa skladá z tobogánu a bazéna a tam sú aj postavička medveďa a Mashi. V krátkom čase môžete vytvoriť krásny bazén s tobogánom. PlayBig Bloxx Masha a Bear Pool Fun ponúka deťom zábavu a hry. Skladá sa z 29 kusov kociek.

Prečo PlayBig Bloxx Masha and Bear Pool Fun?

Rozsiahla súprava Masha and Bear umožňuje fanúšikom populárnej televíznej série hrať svoje vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavami, Máši. Veľké kocky sú prispôsobené najmenším deťom, aby sa s nimi ľahko zvládli. Vhodia sa veľmi ľahko a ľahko sa dajú rozložiť. PlayBig Bloxx Mash and Bear Pool Fun je súprava vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a môže byť kombinovaná s inými súpravami. Sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu a ľahko sa čistí. 

Hmotnosť: 600 g

Rozmery: 33 × 22,5 × 16 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií