AD elektro

PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik

Zobraziť katalóg
PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik
Stavebnica – plastová, 32 dielov, priemer trati 57cm, vhodná od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4102 Produktové číslo:  4004943570954
PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik Predaj skončil

PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik

Milujú vaše deti Mášu a medveďa? Kúpte im tento dokonalý darček z populárnej série Máša a medveď. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik prináša nové dobrodružstvá. Máša žije uprostred lesa neďaleko železničnej trate. Zo svojho domu pozoruje vlaky, ktoré jazdia okolo, prípadne môže nasadnúť do vlaku a vydať sa na cesty.

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Vláčik

  • kompatibilný s ostatnými súpravami
  • vrátane postavičky Máša
  • obsahuje 32 dielov stavebnice

Zloženie PlayBig Bloxx Vláčik

Máša a medveď Vláčik sa skladá zo železničnej trate, závor, signálnych svetiel, parné mašinky a vozíka. Objavíte tu tiež strom a tehly s ilustráciami zvieracích kamarátov z animovaného seriálu a samozrejme nechýba ani postavička Máša. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik poskytne deťom hodiny zábavy a hry. Skladá sa zo 32 kusov kociek, ktoré možno poskladať mnohými rôznymi spôsobmi.

Prečo PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik?

Rozsiahla stavebnica Máša a medveď umožňuje fanúšikom populárneho televízneho seriálu hrať si vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavičkami Máše. Veľké kocky sú prispôsobené tým najmenším deťom, aby sa im s nimi ľahko manipulovalo. Veľmi ľahko do seba zapadajú a tiež sa dajú ľahko rozobrať. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik je stavebnica vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kombinovateľné s ďalšími stavebnicami. Sú vyrobené z kvalitného plastu a veľmi ľahko sa čistia.

Hmotnosť: 1400 g

Rozmery: 36 × 24 × 28 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Máša a medvěd Vláček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eisenbahn PlayBig Bloxx Mascha und der Bär. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eisenbahn PlayBig Bloxx Mascha und der Bär. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií