AD homeoffice AD homeoffice

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. – Toronto

Zobraziť katalóg
Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. – Toronto
Herná pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, červená a sivá farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm
Kód:  PLAYS21a Produktové číslo:  NBA.00276
Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. – Toronto Predaj skončil

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. – Toronto

Spolu s odbornými znalosťami spoločnosti PUMA prináša Playseat® inovatívnu hernú sedačku, ktorá sa perfektne prispôsobí vášmu telu. Toto revolučné pretekárske herné kreslo poskytuje aktívnu a správnu polohu sedenia s plnou voľnosťou pohybu. Vďaka tomu získate zo svojho herného výkonu maximum. Unikátny dizajn sa zameriava na absolútnu kontrolu nad hraním hier a poskytuje ideálnu pozíciu na sedenie pre hráčov všetkých úrovní, vekov a výšok. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnú slobodu pohybu, či už ste v útočnom alebo obrannom režime. Samozrejme v ňom môžete aj sedieť a odpočívať. S touto hernou sedačkou ste vždy dostatočne spokojní, a to aj po dlhých hodinách hrania.

Kľúčové vlastnosti hernej pretekárskej sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. Toronto

  • Úplná sloboda pohybu a maximálne pohodlie vďaka špičkovému a priedušnému materiálu ActiFit™, ktorý taktiež vyvinula spoločnosť PUMA
  • Úplná kontrola prostredníctvom základne MotionForce™ s gumovými nožičkami
  • Úložné vrecká na príslušenstvo, ako je telefón, ovládač a diaľkové ovládanie
  • Je možné ho nastaviť za pár sekúnd
  • Ideálne pre všetky konzoly a mobilné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. – Toronto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií