AD elektro Star Wars

Pop Haulers Smetiarske auto

Zobraziť katalóg
Pop Haulers Smetiarske auto
Auto – odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  HRAif8205 Produktové číslo:  0050743636165 Stránky výrobcu
Pop Haulers Smetiarske auto Predaj skončil

Pop Haulers Smetiarske auto

Vyberáte vhodnú hračku pre malého nezbedníka? Vyberte si autíčko Pop haulers. Je vyrobené z kvalitného plastu, čo znamená, že nejakú tú záťaž vydrží. Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť. Deti zaujme jeho farebné vyhotovenie. Časť autíčka je vyrobená z priehľadného materiálu, aby bolo vidieť dovnútra, čo sa tam deje. Autíčko Pop haulers je vyrobené tak, aby vyhovovalo požiadavkám detí už od jedného roka. 

Kľúčové vlastnosti smetiarskeho auta Pop haulers

  • Autíčko Pop haulers je vyrobené z kvalitného plastu
  • Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť
  • Farebné vyhotovenie hračky
  • Priehľadný plast na pozorovanie, čo sa vo vnútri deje
  • Praktické držadlo
  • Vhodné pre deti od 1 roka

Autíčko Pop haulers pre malých smetiarov

Autíčko Pop haulers má praktické držadlo, ktoré slúži na jednoduché prenášanie autíčka. Vaše dieťa si ho tak môže vziať kamkoľvek so sebou. Je však konštruované aj na to, aby dieťa s autíčkom pohybovalo tak, že celou váhou tlačí na držadlo a autíčko posúva. Pročas jazdy sa odpadky v korbe pohybujú, tým pádom zaručená nekonečná zábava. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pop Haulers Popelářské auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pop Dumlers Müllwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pop Dumlers Müllwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pop Haulers Garbage truck.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií