PET PET

PowerCube Audiocube Portable Wood edition

Zobraziť katalóg
PowerCube Audiocube Portable Wood edition
3,8 6 hodnotení
Bluetooth reproduktor 30 W, 4x repro, audio IN, bluetooth 3.0, 360° zvukový výstup, integrovaná batéria 1600mAh, telo z dreveného kompozitu
Kód:  NZE302c Stránky výrobcu
PowerCube Audiocube Portable Wood edition Predaj skončil

PowerCube Audiocube Portable Wood edition

S unikátnym riešením, ako si užiť hudbu naplno, prichádza spoločnosť Allocacoc. Väčšina reproduktorov sú štandardne jednosmerné, najlepší zvukový zážitok je tak sústredený na prednú časť reproduktora. AudioCube používa všesmerové reproduktory, zvuk je šírený bez hluchých miest. Vývojári tak prichádzajú so 360° hudobným zážitkom, pre všetky hudobných vyznávačov moderných technológií a novodobého dizajnu. Navyše vás poteší jeho nevšedné vyhotovenie nesúce označenie Wood edition. Vychutnajte si zvuk, za ktorý sa nebudete hanbiť na akejkoľvek párty. Kvalitný 30 W stereo bluetooth reproduktor PowerCube je vybavený plnohodnotnou basovou membránou. Docieli sa vskutku presná a kvalitná integrácia bassov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný a kompaktný dizajn
  • 360° zvukový výstup
  • Autentický zvuk - aj najhlbšie tóny majú jedinečný zvukový výstup
  • Výkonná integrovaná (1600mAh, 3,7 V) batéria poskytujúce až 12 hodín hudby
  • bluetooth na bezdrôtový prenos hudby
  • Ľahko prístupné ovládacie prvky

Prekvapia vás naozaj hutné bassy

Silné basy, ktoré je zariadenie schopné vyprodukovať, sú ešte zosilnené funkciou vibračnej roviny, kde sa vibrácie prenášajú na ľubovoľný povrch a umocňujú celkový zvukový výstup. K dispozícii je integrované tlačidlo On/Off s LED kontrolkou na ovládanie režimu zosilnenia bassov. Prekvapí vás aj dlhá výdrž kvalitnej integrovanej batérie, ktorá zvládne poskytnúť energiu po dobu až neuveriteľných 12 hodín. Užijete si tak ničím nerušenú zábavu, bez zbytočných a otravných káblov. AudioCube jednoducho prepojíte bluetooth škárovaním alebo aj bez neho. Jednoducho môžete využiť aj jeho audio vstup.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím koupil sem si tenhle reprák ale mám problém,sparuje se s telefonem ale přesto hudba přes bluetooth nefunguje.

Dobrý den , chci se zeptat jestli výdrž tohoto reproduktoru je pravda. Zdá se mi že 1600 mAh je málo na 10 hodin.

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak poznám, že je Cube plně nabitá? Pichnu to do zásuvky a stejně dioda pořád bliká i po několika hodinách nabíjení? Dioda má prý svítit při plném nabití, a to při vypnuté nebo zapnuté Cupe? Díky

Diskusia a poradňa k PowerCube Audiocube Portable Wood edition
Príslušenstvo pre PowerCube Audiocube Portable Wood edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Audiocube Portable Wood edition.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií