Alza pre firmy

PowerCube Extension DUO USB

Zobraziť katalóg
PowerCube Extension DUO USB
4,6 27 hodnotení
Výhodná súprava – predlžovacieho prívodu s otočným vypínačom, LED kontrolka zapnutia, 3m kábel+PowerCube Original 2 USB
Kód:  NZE301v2 Stránky výrobcu
PowerCube Extension DUO USB Predaj skončil

PowerCube Extension DUO USB

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Original USB vrátane 2 USB portov. PowerCube Original USB je jedinečné riešenie neprehľadných predlžovacích káblov. Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Original USB ponúka 4 zásuvky (250 V ~, 16 A, 3 680 W), 2 USB porty (2.1A, 2× 5 V), detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako bežné predlžovacie káble či rozbočky. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 4 elektrické zariadenia a vďaka 2 USB portom môžete dobíjať vaše mobilné zariadenie súčasne. Verzia Original USB sa zapája priamo do vašej zásuvky, prípadne ju môžete kombinovať s predĺženými „Extended“ verziami.

Power Extension

Predlžovací prívod s inovatívnym vypínačom – bezpečná a inteligentná alternatíva bežných domácich káblov.

Predlžovací prívod s dĺžkou 3m (250 V ~, 16 A, 3 680 W), funkcia ON/OFF, LED kontrolka, možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami, detská poistka, uzemnenie.

Inovatívny otočný vypínač vrátane LED indikácie. Jednoduchým pootočením o 90° vypnete alebo zapnete prívod elektrickej energie do vašich zariadení. Vďaka LED indikátoru vždy viete, či je prívod zapnutý alebo nie.


Dizajn

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot Design Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube, vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký dlhý je priložený predlžovací kábel?

Dobrý den, Na obrázku mate tuto kostku i kabelem. Chápu to správně, že je to normální prodlužovací kabel, který se dá zapojit do jedné z 4 zásuvek, nebo je zabudovaný přímo kostce a jsou volné všechny 4 zásuvky?

kolko amperove je USB?

Diskusia a poradňa k PowerCube Extension DUO USB
Príslušenstvo pre PowerCube Extension DUO USB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extension DUO USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Extension DUO USB.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií