AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor

Zobraziť katalóg
NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor
Snímač - pre sledovanie pohybu vašej hlavy v trojrozmernom priestore
Kód:  NAT0B2 Produktové číslo:  TrackIR 5:PRO Bundle Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor Predaj skončil

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor

Pozdvihnite svoju hernú úroveň na vyšší level. S touto sadou NaturalPoint bude hranie opäť reálnejšie a vy sa tak môžete ponoriť do sveta virtuálnej reality a užívať si ju naplno!

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková sada pre nadšených hráčov
  • Precízne spracovanie
  • Jednoduchá inštalácia
  • Ľahká konštrukcia
  • TrackIR 5, TrackClip PRO a TrackVisor v balení

Iný svet v duchu virtuálnej reality

Súčasťou setu je TrackIR 5, ktorý využíva pokročilú technológiu, ktorá detailne sleduje pohyb vašej hlavy v trojrozmernom priestore, takže sa vlastná hlava stáva herným nástrojom. Je perfektný pre reálne rozhliadanie v hrách najrôznejšieho razenia. Vnútri TrackIR 5 je kompletné zázemie pre spracovanie pohybu, takže príslušenstvo nepreťažuje počítačový hardvér, a vaše hry pobežia rovnako hladko ako doteraz. Pritom sníma pohyb vašej hlavy s nebývalou rýchlosťou, aby bol prenášaný pohyb čo možno najplynulejší.

Ďalšou súčasťou je TrackClip Pro. Ten sa jednoducho pripne k headsetu a v kombinácii s TrackIR 5 je takmer okamžite pripravený vám sprostredkovať jedinečný zážitok z hrania s presným 6 stupňovým riadením. Vďaka LED diódam dokáže veľmi presne sledovať vaše pohyby a kvôli svojej ľahkej konštrukcii zabudnete na všetko ostatné okolo vás. Jednoduché pripojenie pomocou USB kábla s nastaviteľným prichytením nad ľavým uchom na akýkoľvek druh náhlavných slúchadiel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií