AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý

Zobraziť katalóg
Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý
Elektrický skúter , výkon 250 W, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 80 km (olovená batéria 20 Ah), dĺžka nabíjania 8 h, nosnosť 120kg, hmotnosť 80kg
Kód:  SPTrac068 Produktové číslo:  4891223129335 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý Predaj skončil

Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý

Elektrický skúter Racceway E-Moped vás bezpečne dovezie na kratšie i stredne dlhé vzdialenosti, vďaka čomu je skvelou voľbou na jazdenie po meste i na výlety. S ohľadom na svoje parametre je Racceway zaradený do kategórie malých mopedov s elektrickým pohonom, a tak ho môžete riadiť aj bez vodičského preukazu. E-Moped vyniká svojou šetrnosťou k životnému prostrediu, nulovou produkciou splodín a súčasne tichým chodom. O ten sa postará motor s výkonom 500 W, ktorý možno elektronicky obmedziť na 500 W. Na elektrickom skútri Racceway pofičíte rýchlosťou až 25 km/h. Racceway E-Moped ponúka tiež vynikajúci krútiaci moment. Každú jazdu s ním si tak maximálne užijete.

Kľúčové vlastnosti elektrického skútra Racceway E-Moped, 20 Ah, sivý lesklý

  • Elektrický skúter Racceway E-Moped spadá do kategórie malých mopedov
  • Na jeho riadenie nie je potrebné vodičské oprávnenie
  • E-Moped je vhodný na kratšie i stredne dlhé vzdialenosti
  • Racceway je veľmi šetrný k životnému prostrediu
  • S motorom s výkonom 500 W s možnosťou obmedzenia na 250 W
  • Racceway E-Moped s maximálnou rýchlosťou 25 km/h
  • Opatrený 16" kolesami a precíznymi tlmičmi
  • Klasické pedále slúžiace na došliapanie
  • Diaľkové ovládanie s integrovaným alarmom
  • Denné a nočné osvetlenie umožňujú LED svetlá
  • Predná a zadná hydraulická kotúčová brzda
  • S 20 Ah olovenou batériou
  • E-Moped ponúka dojazd 80 km
  • Farebné vyhotovenie: čierno-sivé

Racceway E-Moped si poradí aj v teréne

Vďaka 16" kolesám a veľmi precíznym tlmičom si elektrický skúter Racceway poradí aj s jazdou v teréne či na poľných cestách. Vybavený je navyše tiež klasickými pedálmi, ktoré slúžia na došliapanie. Šliapanie však nie je nijako náročné, a tak jazdu na ňom zvládne aj netrénovaný cyklista. Racceway E-Moped je vybavený tiež diaľkovým ovládaním s alarmom, ktorý vás upozorní na prípadnú nezvyklú manipuláciu s ním. Denné a nočné osvetlenie umožňujú úsporné LED svetlá.

Ideálny elektroskúter do mesta i na výlety

O spoľahlivé zastavenie na mieste sa postará predná a zadná hydraulická kotúčová brzda, zatiaľ čo jeho pohon zabezpečuje olovená batéria s kapacitou 20 Ah. Elektrický skúter Racceway s 20 Ah batériou pritom ponúka dojazd až 80 km. Po jej vybití sa bude batéria opätovne nabíjať približne 6 až 8 hodín. Elektroskúter je určený pre jazdu jednej osoby, na veľmi krátku vzdialenosť uvezie osoby dve, ich celková hmotnosť však nesmie presiahnuť 120 kg. Racceway E-Moped tak predstavuje šikovné riešenie pre jazdenie po meste aj v ľahkom teréne.

Hmotnosť:
80 kg/s 20 Ah batériou

Nosnosť:
120 kg

Veľkosť kolies:
16"/16"


Parametre a špecifikácia

Počet osôb
1 Hotovo!
Max. nosnosť
120 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
80 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Výkon
250 W Hotovo!

Počet osôb

Počet osôb
1 Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
80 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
250 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80 kg Hotovo!

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie
Netreba Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
20 Ah Hotovo!
Typ batérie
Olovená Hotovo!
Napätie batérie
48 V Hotovo!

Vlastnosti a výbava

Vlastnosti
Vyberateľná batéria Hotovo!

Stúpanie

Maximálne stúpanie
15 % Hotovo!

Nabíjanie

Doba nabíjania
8 h Hotovo!

Brzdy

Predná brzda
Kotúčová Hotovo!
Zadná brzda
Kotúčová Hotovo!

Rozmery elektroskútra

Výška
125 cm Hotovo!
Dĺžka
177 cm Hotovo!
Šírka
75 cm Hotovo!

Veľkosť kolies

Predné koleso
16" Hotovo!
Zadné koleso
16" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa u Vás objednať aj nosič s kufrom,k Racceray E-Moped.Ďakujem.

Dobrý den v popisu uvádíte 'Na elektroskútru pofrčíte rychlostí až 35 km/h, při elektronickém omezení 25" v parametrech je 250W motor a rychlost max 25km/h je tedy možnost si zvolit režim případně jak se režim mění?

Dobrý den je sočástí i zadní nosič s boxem

Chcem sa poďakovať za expresné doručenie skútra. Aj keď som bola informovaná, že bude doručený 29.03. Tak prišiel už 25.03. Ešte šťastie, že som bola doma. Skútrik je krásny, rýchlo sme ho zmontovali a prišiel s plne nabitou batériou, takže hneď sme ho všetci vyskúšali. Ide suprovo a rýchlosť je dostačujúca tak po dedine na nákup a pod. Trošku som sklamaná, že batéria je uložená pod sedadlom a tým pádom si tam už nič iné nemôžem uložiť. Preto by som nabudúce volila ten druhý variant o 40 Eur drahší. Tam je baterka pod nohami a priestor pod sedadlom je voľný. Ale tak nevadí. No. Spokojná som a teším sa.

Da sa kupit u vas nahradna olovena bateria na tento skuter?Ak nie tak by ste mi mohli poslat link kde by som ju kupil...Vdaka.

Da sa kupit u vas nahradna olovena bateria na tento skuter?Ak nie tak by ste mi mohli poslat link kde by som ju kupil...Vdaka.

Da sa vymenit olovena 20ah bateria za lithiovu 20ah?Dodanie skutra je v rozlozenom stave?

Dobry den vlastnim raccevai e moped jak odblokuji aby jel rychleji aaspon 30km v hodine dekuji

Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o informáciu. V súčasnosti mám zadržaný vodičský prekaz a nakoľko potrebujem jazdiť, chcel by som si u Vás zakúpiť elektrický motocykel, na ktorý nepotrebujem v Slovenskej republike vodičský prekaz a môžem s ním jazdiť v bežnej cestnej premávke. Chcem sa Vás spýtať: - či na RACCEWAY E-BABETA / E-FICHTL / E-MOPED môžem jazdiť bez vodičského prekazu, prípadne či máte v ponuke nejaké elektrické motorky/mopedy/skútre, na ktoré nepotrebujem vodičský preukaz a môžem s ni jazdiť v cestnej premávke na území Slovenskej republiky, - či k takému elektroskútru dostanem aj nejaké potvrdenie pre políciu, ak ma zastavia, že sa jedná len o nejaký druh elektrobicykla, na ktorý nepotrebujem vodičský prekaz, - či by ste mi vedeli zaslať takýto elektroskúter aj prostredníctvom kuriera, resp. na dobierku v rámci SR. - či máte zábezpečený servis na uvedený elektroskúter v prípade poruchy, defektu a pod.? Peter

Diskusia a poradňa k Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý
Príslušenstvo pre Racceray E-Moped, 20 Ah, sivý-lesklý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Racceway E-Moped, 20Ah, šedý-lesklý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Racceway E-Moped, 20Ah, szürke-fényes.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií