AD homeoffice AD homeoffice

Ravensburger Mini Mandala Kvety

Zobraziť katalóg
Ravensburger Mini Mandala Kvety
5 2 hodnotení
Kreatívna sada Odporúčaný vek od 6 rokov, rozmer balenia 14x14x3cm
Kód:  HRA1002a
Ravensburger Mini Mandala Kvety Predaj skončil

Ravensburger Mini Mandala Kvety

Ravensburger Mini Mandala jsou edukativní dětské omalovánky, které jsou určeny pro děti předškolního věku. Tyto malé kompaktní omalovánky jsou vyvedeny v praktickém, snadno přenositelném balení. Mandala objevující se v kresbách malých dětí je symbolem zrodu jejich identity, kdy se každý jedinec začleňuje do skutečného prostoru, času a místa, může být nástrojem sebepoznání, podporuje hravost dětí. Předškoláci se při vybarvování mandelek učí pevný úchop tužky a nepřetahovat, což ve škole zúročí v předmětech psaní a kreslení. Výrobek je vhodný pro děti od 6 let věku.

Specifikace:

Provedení: květiny
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Mini Mandala Květiny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini Ravensburger Mandala Blumen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini Ravensburger Mandala Blumen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Mini Mandala Květiny.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií