PET Vyhraj lístky na EURO 2024

CONNECT IT Battle RNBW

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Battle RNBW
Herná sada klávesnica, myš a slúchadlá radu Battle RNBW
Kód:  JD760m1 Produktové číslo:  CI-1130_CI-1128_CI-1129 Stránky výrobcu

CONNECT IT Battle RNBW

Za skvelú cenu si teraz môžete zaobstarať parádne herné príslušenstvo v štýlovom prevedení a s celým radom vlastností, ktoré oceníte práve pri hraní. Nájdete tu pohodlné slúchadlá s mikrofónom, zbesilé zadávanie herných povelov prijme klávesnica a pre spoľahlivosť navrhnutá myš so 6 tlačidlami. Všetko má veľmi štýlové podsvietenie, aby set sadol k moderným herným počítačom aj s ich vlastným podsvietením.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo výhodný set klávesnice, myši a slúchadiel radu Battle RNBW
  • Klávesnica s 19 hernými anti-ghost klávesmi
  • Myš so 6 tlačidlami a spínačmi so životnosťou 5 000 000 klikov
  • Rýchle a presné snímanie pohybu ruky
  • Dobre hrajúce, pohodlné herné slúchadlá s mikrofónom
  • Použitie za zhoršených svetelných podmienok (LED podsvietenie)

Dúhová víla vnútri nadupanej beštie

Prvé, čo vás udrie do očí pri klávesnici, je geniálne neónové podsvietenie. Možno ho nastaviť v 3 rôznych druhoch a 3 intenzitách. Nespornou výhodou, ktorá skvelo pasuje k duhovému podsvieteniu, sú dokonale prolaserované klávesy, takže môžete zvádzať boje s protivníkmi aj v absolútnej tme. Klávesnica disponuje 19 anti-ghost tlačidlami a celkovo má superrýchlu a presnú odozvu, takže sa nemusíte báť, že vás nechá v štichu. Jej pohodlie a komfort ocení snáď každý hráč, zvlášť, keď ide o rozhodujúcu bitku.

Dýchne na vás

Myš hýri mnohými farbami a vďaka originálnemu podsvieteniu a funkcii "breathing" vám bude pripadať, že táto optická herná myš doslova levituje. Takže parafrázované príslovie v herných kruhoch "Nie je každý deň podsvietenie" už dávno neplatí! Ale pretože na krásu to nehrá, tak sa vo svojom zápolením môžete spoľahnúť na 6 tlačidiel s vyhlásenými spínačmi Huan. Tie sú otestované na 5 000 000 klikov, čo vám určite postačí na 10 rokov hrania. S rozlíšením si tiež nelámte hlavu, to je možné nastaviť od 1000 do 3200 dpi, a meniť tak taktiku aj počas boja.

Neucítite ich ani po hodinách nosenia

Herné slúchadlá musia spĺňať prísne požiadavky dnešných hráčov, čo sa tomuto modelu dokonale podarilo. Zvuk s frekvenčnou odozvou 20 Hz až 20 kHz je tak čistý, že krištáľ je oproti tomu špinavý šuter. Veľké meniče spolu s príjemným a mäkkým polstrovaním hlavového mostu vytvárajú dokonalé pohodlie, vďaka ktorému nebudú slúchadlá príťažou ani po niekoľkohodinovom hraní. Samozrejmosťou je aj citlivý mikrofón - ako inak sa chcete dohovárať so svojim tímom a vyhrať všetky misie? Veľkou prednosťou je aj tlmenie okolitého hluku, ktoré dopraje ešte viac pokoja a sústredenia.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 cm (460 mm) Hotovo!
Výška
3 cm (30 mm) Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky herné myši s podsvietením
» Všetky káblové herné myši

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všechno z toho je na USB?

dobrý den, mám notebook lenovo thinkpad e560, bude vše hned fungovat po připojení, nebo se něco ještě musí instalovat? děkuji

Môžem sa spýtať kedy asi bude tento set opäť dostupný ?

Jsou všechny věci na USB kabel?

Dobrý den chci se zeptat jestli se sluchátka připojují k PC přes USB nebo jack?

Dobrý den. Jde o bezdrátové záležitosti?

Buďe tento set fungovať spolahivo s týmto počítačom ?:https://www.alza.sk/acer-extensa-2519-black-d4672923.htm

Dobrý deň, chcem sa spýtať či tento herný set sa bude dať pripojiť k tomuto PC a či to bude spoľahlivo fungovať :) a prosím povedzte pravdu lebo si to chcem kúpiť. ďakujem https://www.alza.sk/hp-pavilion-570?dq=4738253

Dobrý den kde seženu jen samotnou klávesnici?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, existuje jenom set klávesnice a myši?

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Battle RNBW
Príslušenstvo pre CONNECT IT Battle RNBW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Battle RNBW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Battle RNBW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Battle RNBW.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií