Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Inspiron 15 Touch (7000)

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 15 Touch (7000)
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 3840×2160 4K dotykový, RAM až 16GB, až SSD 128GB + HDD 1TB 5400 otáčok, WiFi, Bluetooth, podsvietená klávesnica, až Windows 10
Kód:  ADC155s50NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 15 Touch (7000)

Notebook Dell Inspiron 15 Touch radu 7 000 vyniká mimoriadne kvalitným spracovaním a kombináciou veľmi výkonných komponentov s prepracovaným chladením, takže nebude problém si zahrať aj náročnejšie tituly. Ovládanie pri práci uľahčí dotyková obrazovka s extrémne jemným rozlíšením 3 840 × 2 160 a uhlopriečkou 15,6". Súčasťou panelu je aj webkamera s rozlíšením 720p pre vedenie videohovorov. Veľkou radosťou je praktická podsvietená klávesnica vrátane numerického bloku, s ktorej významnou pomocou môžete pracovať aj v šere či v tme.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadštandardné procesory z radu Intel Core
  • Špičkový dotykový displej s rozlíšením 4K (dvojnásobok Full HD)
  • Až 16 GB operačnej pamäti pre neobmedzený multitasking
  • Možnosť využiť bleskový SSD disk, HDD disk aj ich kombináciu
  • Luxusný zvuk zvyšujúci multimediálne zážitky
  • Grafické karty NVIDIA GeForce pre náročné herné tituly
  • Dostatok rýchlych konektorov USB 3.0 a HDMI podporujúci 4K rozlíšenie

Výkon aj pre náročné hry

Zásadnú úlohu hrajú procesory z vyspelej série Intel Core osadené až štyrmi fyzickými jadrami. Ich frekvencia sa v zaťažení vyšplhá až na úctyhodných 3,5 GHz, ale napriek tomu majú úplne minimálne nároky na spotrebovanú energiu. O grafickú stránku sa v notebookoch Inspiron radu 7 000 starajú výkonné modely NVIDIA GeForce GTX. Užijete si teda zábavu aj pri moderných náročných hrách. Zážitok navyše umocňuje špičkový displej s uhlopriečkou 15,6" a 4K rozlíšením. Obrazovka má navyše dotykovú vrstvu, s ktorou sa stane ovládanie moderného operačného systému Microsoft Windows 10 úplne pohodovou záležitosťou.

Nadštandardná výbava

Pri bežnom používaní vám urobí radosť aj prítomnosť duálnej WiFi, ktorá sa postará o rýchle a stabilné pripojenie k internetu. Ani po zvukovej stránke rozhodne nebudete trpieť. Krištáľovo čistý zvuk zabezpečuje technológia Waves MaxxAudio Pro. V konektorovej škále sa predstavuje hneď trojica portov USB 3.0, moderný HDMI výstup a nechýba ani čítačka pamäťových kariet.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da se displej otocit o 360 stupnu?

Diskusia a poradňa k Dell Inspiron 15 Touch (7000)
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 15 Touch (7000) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 15 Touch (7000). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Inspiron 15 Touch (7000).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií