AlzaBoxy Q1 Aplikace

HISENSE WFBJ8012

Zobraziť katalóg
HISENSE WFBJ8012
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++/A/B, 1200 ot./min, náplň 8kg, hlučnosť 58/75dB, 12 programov, automatická detekcia hmotnosti bielizne, senzor kontroly množstva peny, odložený štart, funkcia čistenia bubna, LED displej, slovenské popisky, V׊×H 85×61×60cm
Kód:  HIS1050b Produktové číslo:  WFBJ8012 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE WFBJ8012

Úsporné pranie s vynikajúcimi výsledkami

Práčka HISENSE WFBJ8012 s predným plnením pojme až 8 kilogramov bielizne a vďaka účinnému invertorovému motoru dokáže vyvinúť výkon až 1 200 otáčok za minútu. Aj napriek vysokému výkonu sa práčka pýši úspornou energetickou triedou A+++. Môžete voliť z 12 pracích programov, medzi ktorými nechýba rýchly, úsporný či intenzívny program.


Kľúčové vlastnosti práčky HISENSE WFBJ8012

  • 12 pracích programov
  • Energetická trieda: A+++
  • Praktická funkcia na čistenie bubna
  • Odložte štart podľa potreby
  • Praktický LED displej
  • Technológia Smart Wash 360
  • Detekcia hmotnosti bielizne
  • Objem bielizne: 8 kg

Technológia Smart Wash

Táto inteligentná technológia automaticky vyhodnotí hmotnosť bielizne a následne nastaví optimálny časový úsek či upraví množstvo potrebnej vody pre maximálnu úsporu energie pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov prania. Zariadenie je navyše schopné eliminovať znižovanie výkonu prania spôsobené nadmerným používaním pracieho prášku.


Veľký LED displej

Pre intuitívne ovládanie pracích programov a jednotlivých funkcií je práčka vybavená prehľadným LED displejom, vďaka ktorému ľahko zostavíte prací program podľa individuálnych požiadaviek. Počas prevádzky displej zobrazuje čas zostávajúci do ukončenia programu, takže máte o priebehu prania vždy dokonalý prehľad.


Rýchly prací program

V ponuke programov nájdete špeciálny rýchly program, ktorý vyperie len za 15 minút až 2 kg mierne zašpinenej bielizne. K dispozícii je tiež program na samočistenie bubna, ktorý využíva vysokú teplotu 95 °C a zbaví vašu práčku všetkých nečistôt a nežiaducich zápachov.


Bubon šetrný k bielizni

Bubon s unikátnym 3D povrchom v tvare snehových vločiek zaistí dokonalé výsledky prania bielizne a tiež poskytne zvýšenú ochranu a starostlivosť vášmu oblečeniu počas prania, plákania a odstreďovania.


Program Baby Care

Program Baby Care je vhodný pre pranie detskej bielizne pri vysokých teplotách až 95 °C s možnosťou viacnásobného pláchania, ktoré zabezpečí, že tkaniny budú zbavené všetkého detergentu. Tento program je ideálny aj pre pranie bielizne pre osoby so zvýšenou citlivosťou na prací prášok.


Pridanie bielizne počas prania

Občas sa stane, že zapnete práčku a neskôr narazíte na zašpinený kus oblečenia, ktorý ste pred praním zabudli pridať k špinavej bielizni. U práčky HISENSE stačí stlačiť tlačidlo Štart/Pause a môžete pridať bielizeň aj počas prania, bez toho, aby ste čakali 2 minúty na odomknutie zámku.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
61 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo mám pocit, akoby všetky recenzie písal jeden človek?

Dobrý den. Koupila jsem si pračku HISENSE 8kg a je tam jeden program AUTO PRANÍ. Nikde se nemohu dočíst na kolik stupňů tento program pere. Děkuji za případné info.

Diskusia a poradňa k HISENSE WFBJ8012
Príslušenstvo pre HISENSE WFBJ8012 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE WFBJ8012.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií