PET AlzaBoxy Q1

KENWOOD FPM 250 Multipro Compact

Zobraziť katalóg
KENWOOD FPM 250 Multipro Compact
4,0 3 hodnotení
Food processor kovový, 750W, 2 rýchlosti, hriadeľ integrovaný v nádobe, plastový mixér 1,2l, pracovná nádoba 2,1l, antikorový strúhací disk, lis pre citrusy, antikorové sekacie nože, antikorové strúhaciu disky, dvojitá šľahacia metla
Kód:  EAV3011b Produktové číslo:  FPM 250 Stránky výrobcu

KENWOOD FPM 250 Multipro Compact

Kvalitný kuchynský robot Kenwood FPM 250 je šikovný pomocník do vašej kuchyne vyrobený z kvalitnej ocele, vďaka ktorého všestrannosti môžete krájať, strúhať, sekať, alebo pripravovať nápoje. Patentovaný dual-drive systémom FOOD PROCESSOR disponuje motorom s výkonom 750 W, ktorý je veľmi účinný a spracuje aj väčšie porcie. Príslušenstvo je možné umývať v umývačke.
Objem nádoby je 2,1 l a jej pracovná kapacita je 1,2 l. Multipro systém ponúka celý rad príslušenstva okrem iného aj sklenený mixér s objemom 1,2 l, lis pre citrusy, 3 antikorové strúhacie disky, metlu na šľahanie, hnetací nadstavec alebo odstredivý odšťavovač.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:

750 W

Objem nádoby:
2,1 l

Príslušenstvo:
Mixér s objemom 1,2 l
Antikorové strúhacie disky
Antikorové sekacie nože
Dvojitá šľahacia metla z nehrdzavejúcej ocele
Hnetací nadstavec
Stierka
Lis pre citrusy


Farebné vyhotovenie:
nehrdzavejúca oceľ

Hmotnosť:
4,06 kg

Rozmery:
20 x 20 x 36 cm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet diskov na strúhanie
2 Hotovo!
Príkon
750 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,06 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde lze k tomuto produktu sehnat nahradni slehac? (z umele hmoty co moc dlouho nevydrzi). Autorizovany servis PH servis s.r.o. tvrdi ze jiz se neda objednat. Existuje jeste nejaky jiny zdroj ND na tento produkt po zaruce ? Diky

Diskusia a poradňa k KENWOOD FPM 250 Multipro Compact
Príslušenstvo pre KENWOOD FPM 250 Multipro Compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD FPM 250 Multipro Compact. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 250 Multipro Compact. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 250 Multipro Compact. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD FPM 250 Multipro Compact.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií