Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Predĺžili sme otváraciu dobu našich predajní, ale ak nemáte cestu okolo, objednávky nad 160 Eur stále doručujeme zadarmo!

Black friday Alza pro firmy

Recenzia LENOR Waterlily 3in1 14 ks

Zobraziť katalóg
LENOR Waterlily 3in1 14 ks

Kapsuly na pranie na farebnú bielizeň, na bežnú údržbu - 0,30 €/ks

Na sklade > 20 ks
Cena s DPH 4,19 €
Pôvodná cena 6,24 €
4,8
Hodnotilo 294 používateľov
5 239x
4 46x
3 5x
2 2x
1 2x
100+ zákazníkov už zakúpilo
96 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Karolína 9.3.2019
Kapsle jsou velmi jednoduché na použití- nic nemusíte odměřovat, nikde se vám nic nevylije nebo nerozsype. Krásně voní jak samostatně, tak i s aviváží Lenor. Tyto kapsle mi plně vyhovují a již se nebudu vracet k pracímu prášku.
Jednoduchost dávkování Svěžest Výdrž vůně Na bílé prádlo bych použila kapsle určené přímo na bílé
Tynaska 20.2.2019
Prádlo po něm krásně voní a dobře odstraňuje i zašlé skvrny.
Vůně Krásně pere
Tomáš, Plzeň 1 2.7.2018
Kapsle Lenor mě mile překvapily. Prádlo je krásně svěží a opravdu dobře pere. I zakydaná synova trička zvládly. Kladně hodnotím hlavně snadné použití, které ocení nejen ženy, které nemají čas ztrácet čas, ale i muži, na které je používání pračky "moc složité"
prací účinnost jednoduchost použití intenzivní vůně
Hana, Praha 6 30.6.2018
Tyto kapsle jsou pro mne milým překvapením, věřím totiž více klasickému prášku a aviváži. Jednoduchým umístěním jedné kapsle do bubnu své ne zrovna nejmodernější pračky jsem dosáhla stejného účinku - prádlo bylo pěkně vyprané, měkké, voňavé, to vše bez použití aviváže či změkčovadla. Jako bonus k tomu naprosto čistá přihrádka v pračce, kam jindy sypu prášek.
jednoduché použití bezproblémové rozpuštění účinné a voňavé
Jana 27.6.2018
Dokonalé kapsle Lenor s tříkomorovým systémem. Jsou opravdu super a divím, že jsem na ně nenarazila dříve. Pořád jsem kupovala jiné značky a není to třeba. Tyto krásně voní, perou a jednoduše se dávkují. Takže mají velkou jedničku a vřelé doporučení.
 
Kristýna, Doksy 27.3.2019
má jedinečnou, neskutečně dlouho trvající vůni. Skvěle se rozpouští i při nízkých teplotách doporučuji všem
krásně voní (i bez avivaze) příjemna cena rozpustnost žádné
Anna 24.3.2019
S kapslemi sem velmi spokojená, krásné vyprane a provonene prádlo. Vřele doporučuju.
 
Tomáš 24.3.2019
S těmito kaoslemi sem naprosto spokojen. Vřele doporučuju.
 
Anežka 24.3.2019
Nejlepši kapsle co sem vyzkoušela.
 
Martina P. 23.3.2019
Lenor Vždycky jsem byla zvyklá používat prací prášek. Kapsle na praní Lenor Universal 3v1 Spring awekening jsem vyzkoušela poprvé a byla jsem naprosto spokojená. Kapsle se vhazuje do bubnu pračky společně s prádlem a perfektně se rozpustí. Ani v bubnu, ani na prádle nezůstávají žádné zbytky. Ke kapslím je aviváž ve stejné vůni, což mi vyhovuje, aspoň se vůně nebijí. Prádlo je po vyprání čisté, měkké a krásně voňavé (a nevoní jenom prádlo, voní nám to po celé chodbě). Trochu jsem se bála, že vůně bude příliš intenzivní a nebude to příjemné, ale prádlo „vyčichne“ a vůně je pak akorát, i dlouho po uložení do skříně. Rozhodně budu kapsle i nadále používat a už se těším, až vyzkouším i další vůně.
Čisté prádlo Měkkost Vůně Jednoduché dávkování
Evka59 21.3.2019
Uchvátila mě vůně lenor kapslí, je moc příjemná a nevtíravá. Skvrny se také vypraly, takže není co řešit. A navíc se může používat i v kombinaci se sušičkou. Za mě Top!
vůně, jednoduché použití, vypere skvrny, může se používat v kombinaci se sušičkou
Firma, Němčičky u Židlochovic 21.3.2019
Tyto kapsle naprosto předčily mé očekávání. V kombinaci s aviváží Spring Awakening naprosto skvělá a hlavně dlouhotrvající vůně - prádlo provoní celý dům. Pro někoho může být vůně přílliš intenzivní (v kombinaci s aviváží), proto doporučuji nejdříve vyzkoušet menší množství aviváže. Zkoušela jsem i bez aviváže a i přesto prádlo krásně vonělo. Každopádně kapsle vyperou i silně znečištěné prádlo, velice jednoduše se používají a především nezůstávají v pračce nerozpuštěné kousky kapsle i při nižší teplotě. Rozhodně tento produkt doporučuji všem zákazníkům.
Vůně (i bez aviváže) Svěžest Snadné dávkování Rozpustné i při nižší teplotě
libak 20.3.2019
Oceňuji jednoduché použití prací kapsle. Prádlo je čisté, dlouho voňavé a měkoučké. Pro zesílení vůně je možné použít aviváž lenor se stejnou vůní, avšak i bez použití aviváže je prádlo dostatečně a příjemně voňavé.
snadné použití dlouhotrvající vůně možno kombinovat se stejnou aviváží prádlo je čisté a měkké
Linda 20.3.2019
Kapsle krásně voní, byprané prádlo provoní celý byt.
vůně
zlata 18.3.2019
Kapsle Lenor 3v1 mne velmi mile překvapily, prádlo krásně voní a vypraly se i fleky od jídla na dětském oblečení. Velmi mne překvapilo, že na rozdíl od konkurenčních pracích kapslí ,se tyto krásně rozpustily i při 30 stupních.
prádlo pěkně voní kapsle se dobře rozpustí i při nízkých teplotách dobré skladování kapslí- nezabírají místo
Veronika, Praha 13 Stodůlky 16.3.2019
Super vůně. Jednoznačně nejlépe vonící kapsle v nabídce našich obchodů.
Vůně jednoduchost použití měkkost prádla čistota a svěžest
Milada Vosmanská 12.3.2019
Všechny kapsle jsem rozdala a teď hodnotíme s kamarády a kolegy. Všichni Lenor hodnotí velmi pozitivně, krásně voní, prádlo je čisťoučké, jenom ta cena by mohla být dostupnější!!!
 
Tomáš 11.3.2019
krásně voní, i po delší době a naprosto jednoduché používání.
svěžest, jednoduchost používání
Pavla, Praha 10.3.2019
Po vyzkoušení musím konstatovat, že kapsle Lenoru 3v1 - v porovnání s dalšími kapslemi na praní - opravdu výrazněji než jiné prádlo provoní. Od prádla pověšeného v koupelně voněla celá koupelna (a byla to příjemná vůně). Se standardně zašpiněným prádlem si poradí velmi dobře.
praktické použití kapslí dlouhotrvající vůně
Michal Vurčík 10.3.2019
S kapslemi Lenor spring jsem velmi spokojený. Prádlo opravdu nádherně voní a vůně dlouho vydrží.
Rychlé Dávkování Svěžest Dlouho trvající vůně
Magoriana 7.3.2019
Tak Lenor opět nezklamal.Kapsle 3v1 jsou úžasné, lehká obsluha,pouze se hodí do bubnu pračky pod prádlo,také dávám velké plus za čistou přihrádku na prášek a aviváž,kterou jsem dřív musela pravidelně čistit a díky kapslím to teď není potřeba.Svěží vůně, která vydrží dlouho po vyprání.Zkusila jsem opravdu mnoho pracích prostředků,ale vždy jsem se vrátila k Lenoru.Za mě rozhodně doporučuji vyzkoušet 👍
 
Jaroslava Švehlová 7.3.2019
Konečně jsem vyzkoušela nové kapsle Lenor 3v1 s vůní springs awakening, a musím říct, že mě mile překvapily. Svěží a intenzivní vůně a dobře vyprané prádlo mluví za vše. Určitě vyzkoušejte za mě 1.
svěží a intenzivní vůně krásně vyprané prádlo vůně se uchová i po sušení v sušičce trošku dražší praní
Lucie85 5.3.2019
Překrásná a dlouhotrvající vůně Účinnost praní na velmi vysoké úrovni Jemné a hebké prádlo nic
Sali 4.3.2019
Lenor aviváž Spring Awekening opravdu krásně voní. Prádlo neztrácí vůní ani po dlouhé době v šatníku. Dokonalá v Snadné používání, nikde není rozsypaný prací prášek ani vylitý gel. Vypere i zaschlé skvrny, nebo mastné fleky
Snadná aplikace Žádné
Vlaďka 4.3.2019
Kapsle Lenor jsem měla možnost vyzkoušet díky projektu Trnd. Jsou praktické, užívaní snadné a prádlo svěží, hebké a voňavé....
 
Dominika23 4.3.2019
Příjemná vůně, která vydrží i po vyzehleni. Prádlo je po vyprání hebké a čisté. Zatím odstranil všechny skvrny.
Hana 3.3.2019
Právě mám možnost otestovat Lenor kapsle Spring awakening , které mám poprvé a splnily mé očekávání co do čistoty, jemnosti prádla a jemné nevtíravé vůně, která na prádle dlouho vydrží. Všem co měli možnost se mnou vyzkoušet prát s těmito kapslemi je ohodnotili jen kladně. Jako bonus vyzdvihují jednoduché vložení kapsle do bubnu pračky bez přelívání nebo sypání prášku.Cenově jsou Lenor kapsle všem dostupné a určitě po vyzkoušení s nimi budou také spokojeni. Lenor kapsle doporučuji. Určitě vyzkouším i další vůně jako je Gold orchidej a amethyst floral bouquet.
čistota, jemnost,vůně nic
Simona 2.3.2019
Určitě doporučuji, za mne nejlepší prací kapsle na trhu.
Prádlo krásně voní, je měkké, svěží a hlavně čisté. Žádné
Martin, Jiříkov 2.3.2019
Nový Lenor 3v1 je kompaktní gelová kapsle, která nejen že dokonale vypere vaše prádlo a úžasně ho provoní ale také provoní celý váš byt svěží vůní. Líbí se mi že jsou velmi skladné a účinné oproti klasickému pracímu gelu nebo prášku. Používám je zhruba dva týdny s odpovídajícím avivážem a pravděpodobně ho budu i nadále používat. Kdo nevyzkoušel ať vyzkouší, za mě ho vřele doporučuji.
Skladnost Svěží vůně Hebkost účinnost cena by mohla být s ohledem na množství kapslí nižší, ale osobně si za kvalitu raději připlatím
Zuzana Hmurova 2.3.2019
kapsle lenor 3v1 splňují všechny mé požadavky na prací prostředky nemusím používat sypky prášek ani aviváž.prádlo je úžasně čisté,lépe se žehlí a vůně dlouho vydrží, určitě všem doporučuji vyzkoušet
ůžasná svěžest,čistota a měkkost prádla nic
Jakub, Mělník 1 1.3.2019
Měla jsem možnost v průzkumu Trnd české republiky vyzkoušet nový výrobek;LENOR 3v1Spring Awakening.
Prádlo v něm je jemné, krásně,svěže a dlouhodobě voní.
Lucie 1.3.2019
Mám raději kapsle než klasické prací prášky
velmi výrazná vůně
Katerina33 1.3.2019
S produktem jsem velmi spokojena , po vyprání bylo prádlo hebké, čisté a voňavé. Určitě budu produkt nadále používat.
hebkost svěžest čistota cena
Pavel 1.3.2019
Jednoduchá a rychlá manipulace vůně a svěžest vyšší směna
Marketa 1.3.2019
S kapslemi Lenor spring awakening jsem velmi spokojená. Prádlo opravdu nádherně voní a vůně dlouho vydrží. Prádlo je i hebčí než při používání jiných kapslích
krásně voní a vůně dlouho vydrží prádlo je hebčí pěkně vypere
Pavel 28.2.2019
Dobrá zkušenost. Velmi pohodlné a rychlé praní. Do pračky jen hodit kapsli a prádlo a je to. Prádlo krásně voní i při použití sušičky. S kombinací s aviváží, je výsledekještě umocněn. Vůně na druhou. Kapsle 3v1 rozhodně všem doporučuji.
Rychlá a pohodlná manipulace krásně a dlouho voní Trošku vyšší cena
Sonepka 28.2.2019
Kapsle skvěle perou i nemilé skvrny. Velkou výhodou je rovnou nadávkování . Vezmu kapsli a vložím do pračky. Není třeba používat aviváž, ale záleží na každém. Vůně je naprosto dokonalá, dlouhotrvající. Mohu jen doporučit.
výdrž vůně praktické balení dávkování
Jiří Skalka 28.2.2019
Doporučuji minimálně vyzkoušet :-)
Jedna malá kapsle vypere dobře obsah pračky. Hezky voní...
Kamilka 27.2.2019
Gelové kapsle Lenor 3v1 mě mile překvapily. Prádlo pěkně voní a není to tak "přemrštěná" vůně jako u konkurence. Doporučuji.
vůně nic
mar 27.2.2019
skvělá dlouhotrvající svěžest,vůně čistota prádla
praktické kapsle, které jen hodíte do bubnu pračky.Nikde žádný rozsypaná prášek a dlouho prádlo voní a vlastně to provoní i váš celý byt. nic
Alena, Údrnice 27.2.2019
Krásná dlouhotrvající vůně, perfektně pere, svěžest, čistota
vůně, svěžest, čistota nic
Mária 27.2.2019
Prádlo krásne vypere a udrží si svoji svěží vůni až 3 týdny. Prádlo je hebké a pri praní vám krásně provoní celý dům 😉
Svěžest Hebkost Čistota Krásna vůně
jura 26.2.2019
Gelové tablety 3 v 1
Perfektní čistota skvělá hebkost prádla svěžest a hlavně úžasná vůně celkové hodnocení je takové,že se jedná o skvělý prací prostředek
Veronika, Praha 3 26.2.2019
Kapsle jsou praktické. Super pomocník při praní. S použití aviváže prádlo krásně voní.
 
Olga Boušková 26.2.2019
Kapsle Lenor 3v1 mě mile překvapily. Prádlo krásně voní a opravdu dobře pere. Kladně hodnotím hlavně snadné použití.
vůně snadné použití nic
Andree15x 25.2.2019
Lenor společně s aviváží je výborný. Prádlo krásně voní, nejen při vyprání, ale i několik dní po něm. Prací vlastnosti jsou také perfektní.
vůně čistota svěžest při nižších teplotách se kapsle občas nerozpustí
David 25.2.2019
Kapsle jsou super. Vytáhnu prádlo z pračky čisté voňavé a měkoučké.
 
Eva 25.2.2019
Vůně čistoty
Krásná vůně čistoty. Spolu s modrou/zelenou aviváží Lenor je to to pravé pro vaše prádlo. Prádlo je čisté. Praktické balení.
Ivana 25.2.2019
Krásná vůně, provoní prádlo i byt. Hodím kapsli a žádné odměřování prášku. Prostě rychlé praní s perfektním výsledkem. Prádlo čisté, voňavé. Prostě super
Praní rychlé Prádlo čisté Vše voňavé Nic
Martina 25.2.2019
Svěží vůně, prádlo je krásně hebké a čisté
Pavla73 25.2.2019
Tyto kapsle jsou pro mne milým překvapením, prádlo je krásně svěží a opravdu dobře pere. A použití velmi chválím, snadné rychlé;)
 
Tereza 25.2.2019
Rozhodně doporučuji
Intenzivní vůně, svěžest prádla, hebkost a čistota prádla.
Michaela Ritschel 23.2.2019
Nádherná vůně kapslí (sladěna s aviváží) provoní nejen prádlo, ale i celý byt. Lze použít na barevné i bílé prádlo. Jsem z těchto kapslí nadšená.
Vůně Snadná manipulace Přijatelná cena
Michaela, Ústí nad Labem 23.2.2019
Nádherná vůně kapslí (sladěna s aviváží) provoní nejen prádlo, ale i celý byt. Lze použít jak na barevné, tak i na bílé prádlo. Jsem opravdu nadšená.
Vůně Snadné použití Přijatelná cena
zahup 23.2.2019
kapsle dobře pereou, bez problémů se rozpustí i na teplotu 30, prádlo je provoněné a nadýchané. jen cena je vyšší
docela dobře pere cena
monikask 23.2.2019
super jednoduché používání. prádlo bylo dobře vyprané a krásně po vyprání vonělo.
dobře vypere prádlo hezky voní jednoduché používání vyšší cena
petrakb 23.2.2019
kapsle dobře perou a prádlo je po vyprání hezky voňavé a svěží. peru i na nižší teploty anení problém s rozpuštěním. doporučuji
vůně, dobře pere nejsou
romahol 23.2.2019
kapsle dobře perou, hezky voní, spolu s aviváží stejné vůně naprostá bomba. prádlo je nadýchané a hebké a dobře se žehlí
dobře perou, voní nic
Marie 23.2.2019
Nejlepší kapsleco jsem vyzkoušela. A vůně úžasná.
 
kaplin 23.2.2019
jednoduché použití, hezky voní, rozpustí se v pračce beze zbytku. doporučuju
vůně, jednoduché použití, celá se rozpustí nic
hanask 23.2.2019
prádlo bylo po vyprání hebké, voňavé a tabletka se bez jakéhokoliv zbytku rozpustila. a to peru prádlo jak na 60, nat i na 30 a bez problémů. výborné kapsle. doporučuji
dobře pere, hezky voní, prádlo je hebké vyšší cena, výhodná je pouze akce
Václav Fidler 23.2.2019
Snadné používání Krásně voní Dobře pere
Naty 23.2.2019
tyto kapsle jsou super doporucuji
uzasna vune, cena, dlouhotvajici vune
Sandra K. 23.2.2019
Doporučuji, krásná vůně, kapsle se celé rozpustí. Mám provoněný celý byt.
 
Tomáš, Most 23.2.2019
Dostal jsem možnost Lenor testovat přes projekt TRND.CZ a děkuji za tuto možnost
Prádlo krásně voní Vždy perfektně čisté Gel nezanechává čmouhy, fleky Pere i na program s nižší a úspornější teplotou Bez záporů
Šárka Valešková 22.2.2019
Lenor kapsle 3v1 jsou skvělou volbou pro praní s kapslemi. Oproti konkurenci je v kapsli více pracího prášku a celá kapsle se během praní rozpusti. Pokud použijete společně s aviváži stejného druhu, prodloužite tím dobu voňavého prádla. Kdo má rád vůni čerstvě vypraného prádla i po pár týdnech je to jasná volba. Mohu doporučit jak na bílé tak na barevné prádlo. Po vyprání je prádlo hebké na dotek a krásné voní i po tom co uschne. Což u některých konkurenčních produktů vůně vyprchá po tom co prádlo uschne.
Svěží vůně Dlouhotrvající vůně Hebké prádlo Přijatelná cena Žádné
Jiří Baran 22.2.2019
Kapsle Lenor jsem dostal na vyzkoušení a velice me překvapili Nejen že prádlo bude hezky čistí ale i voňavé
Vůně Jednoduché použití prádlo je hebké
cetka 22.2.2019
kapsel dobře perou, plně se rozpouští a příjemně provoní prádlo, které je po vyprání svěží a hebké
vůně cena
Monika Nováková 22.2.2019
Doporučuji. Krásná a příjemná vůně. všechno se vypralo.
krásná vůně hebkost žádný
Maryy 22.2.2019
krasne voni jsem velmi spokojena, doporucuji
cena vune
Tomáš, Ostrava 22.2.2019
Úžasná vůně a hebkost vypraného prádla, vřele doporučuji
 
Lucinka1990 22.2.2019
Prádlo po něm krásně voní a dobře odstraňuje i zašlé skvrny.
Odstraňuje skvrny Vůně
Libuše 22.2.2019
Hodně jsem používala kapsle od značky Ariel,ale bohužel mi nevyhovovalo,že nemají k tomu odpovídající aviváž. Takže jsem hledala nové kapsle a Lenor mi padl do oka,jak cenově tak různými druhy. Lenor má lepší vůni a více i vydrží. Určitě zakoupím znovu. Peru dvakrát denně dvě velké pračky a dávám jednu kapsli a aviváž a stačí to akorát.
Krásná vůně Dá se kombinovat s aviváží Lenor Cena Na výběr z více vůní
Mirus 22.2.2019
Kapsle se dobře rozpouští, svěží a hebké prádlo, provoní celý byt, s aviváži Lenor za mne bezionkurenční vůně
 
Tereza E. 22.2.2019
Lenor miluje celá naše rodina. Luxusní vůně a snadné použití je to nejdůležitější a to kapsle lenor splňují.
 
Markéta 22.2.2019
Krásná vůně,která vydrží dlouho po vyprani a prádlo je příjemně hebké. Libi se mi i praktičnost,ze je vše v jedné tablete,coz obzvlášť v bytě beru jako plus při šetření místa.
 
Klára 21.2.2019
Kapsle Lenor mě velice překvapily prádlo, které bylo velice znečištěné bylo krásně čisté a příjemně voňavé.. jednoduché použití zvládne i partner .. prádlo bylo krásně barevné a měkké na dotek .. použila jsem i s aviváží stejné vůně a výsledek byl úžasný.
Příjemná vůně Nezanechavá skvrny Jednoduché použití
Marika 21.2.2019
dlouhotrvající vůně pěkně pere žádné
renata 21.2.2019
skvelá vůně hebkost a měkkost dohromady s avivážem lenor je to nadherná vůně která vydrží hrozně dlouho jsem spokojena
hejbalikova.lenka@seznam.cz 21.2.2019
mohla jsem otestovat a jsem nadšena. pěkná vůně, jednoduché dávkování, hezky vyprané prádlo, za mě super #slenoremsecitimskvele
 
Adolf, Plzeň 26 21.2.2019
Nemam ráda když vyndám prádlo z pračky a ono nevoní a nění pořádně vyprané, Lenor 3v1 splňuje úplně vše prádlo je čistý, hebký a ještě k tomu bombasticky voní.;)
 
ericka1966 19.2.2019
Úžasná vůně a hebké prádlo
Monika 18.2.2019
Prádlo po vyprání krásně voní, ke kapsli jsem přidala aviváž lenor a výsledek je úžasný, jsem maximálně spokojena 😊
Vůně Zatím žádné
Květa Hedvíková 12.7.2018
Kapsle Lenor jsou velmi kvalitní výrobek. Prádlo se dobře vypralo, bylo hebké, příjemné na pohmat, hezky vonělo. Výrobek mohu doporučit.
 
Marie, Zdiby 11.7.2018
Pracíci kapsle nejenže nádherně voní, ale úžasně vyperou prádlo, které je tak čisté i krásné voní. Vůbec bych tomu nevěřila, ale po vyzkoušení na ně nedám dopustit. Kapsle vřele doporučuji, praní se tak stává díky tabletám ještě rychlejší. Super produkt!
Krásná vůně Rychle podání Nikde se nic nesype
ledo 2.7.2018
Vůně se mi líbí, prádlo je dobře vyprané a nemusím odměřovat množství prášku.
pěkná vůně, dobře vypravé prádlo, snadné dávkování
Alena 1.7.2018
Kapsle jsem nikdy moc nepoužívala,ale tyto mě nadchly. Prádlo bylo po vyprání na dotek velmi jemné a příjemné,to bylo první příjemné překvapení,tím druhým byla jemná,ale ne příliš agresivní vůně. No a tím největším kladem je jednoduchost použití. Takže za sebe rozhodně doporučuji.
Veronika 1.7.2018
Máme u nás velmi tvrdou vodu, ale i v této tvrdé vodě se kapsle dokonale rozpustily. Prádlo bylo krásně vyprané, žádné skvrny a hlavně příjemně svěží a voňavé. Vůně vydržela i po sušení do dalších dnů! Opravdu už není potřeba přidávat žádný další přípravek, protože Lenor 3v1 zvládnou všechno dohromady.
 
Verča Libichová, Ústí nad Labem 1 1.7.2018
Velmi mně potěšilo, že jsem byla vybrána k testování kapslí Lenor 3 v 1. Nejen proto, že velmi ráda používám kapsle, ale též i že často přidávám k praní aviváž Lenor. Prádlo po použití kapslí Lenor příjemně, ne však intezivně vonělo, na dotyk bylo velmi příjemné a jemné. Dokážu říci, že i kvalitně odstranilo bězné skvrny od jídla a nečistoty. Doporučuji, z výše uvedených důvodů proto kapsle Lenor 3 v 1 budu nadále používat k praní našeho prádla.
Příjemná, ne však intenzivní vůně snadná aplikace při praní Bez problémů odstranění skvrn od běžných nečistot
Eva M 30.6.2018
Praktické balení kapslí v krabičce, Velmi příjemná vůně a vyhovuje mi, že hodím do pračky a je to. Vyzkoušela jsem praní bílého prádla na 95, tak rychlopraní na 40st. a super. Prádlo vyprané a svěží. Za mě doporučuji
Piminka 30.6.2018
Kapsle nám praní Lenor jsem zkoušela poprvé a doslova mě nadchly. První věc je, že nemusím na obalu pracího prostředku řešit dávkování. Jednoduše použijí kapslí, dám společně s prádlem do bubnu pračky a hotovo. Druhá věc, která mě příjemně překvapila byla skvělá vůně! Za mě top a vřele doporučuji.
Jednoduché použití Krásná a dlouhotrvající vůně
Simona 30.6.2018
Kapsle Lenor již používá má kolegyně v práci a velmi si je chválí, já vyzkoušela a mohu pouze potvrdit, že skvěle perou a ta vůně, která z čistého prádla vychází je nepopsatelná. Není třeba používat již avivaž, prádlo je hebké a voňavé delší dobu než jsem u běžných prášků zvyklá. Jelikož mám sušičku a aviváž používat nemohu, je to skvělá volba!
 
Pavla 30.6.2018
Tablety jsem dosud moc nepoužívala a to pro příliš intenzivní vůni. Tyto Lenor ale doporučuji zcela rozhodně. Jednak prádlo bylo velmi dobře vyprané, ale i velmi jemně nadýchané a co je pro mě velmi důležité bez intenzivní vůně, takže jsem mohla použít svoji oblíbenou vůni. Určitě tyto budu používat a doporučovat.
Jednoduchost Nadýchanost jemná vůně
Kateřina 30.6.2018
Tablety jsem použila pro vyprání bílého i barevného prádla. V obou případech prádlo bylo vyprané velmi dobře, jemné a nadýchané. Vyprala jsem i s velkým úspěchem tenisky - přátelé si všimli, že mám nové tenisky!!! Vůně je velmi jemná a nepřebíjí parfém, což hodnotím velmi kladně.
Jemnost Vůně jednoduchost
Iwen 30.6.2018
V poslední době používám na praní výhradně kapsle. Proto jsem se velice těšila na testování této novinky od Lenoru. Na kapslích oceňuji jednoduché použití, nemusím si lámat hlavu s dávkováním pracího prášku. S kapslemi od Lenoru jsem velice spokojená. Výborně vyprali i velice zašpiněné prádlo. Prádlo je krásně nadýchané a voňavé. Všem doporučuji.
 
Táňa 30.6.2018
S testováním kapslí Lenor jsem moc spokojená. Kapsle se dobře rozpustí, u jiných se mi stalo, že na prádle zůstala část. Prádlo po nich příjemně voní i bez použití aviváže, kterou v létě tolik nevyužívám, dávám prádlo na sluníčko. Perou také skvěle, vše co se mělo vyprat, se vypralo. Za mě doporučuji, určitě koupím.
hezky voní praktické dávkování
Lucie, Praha 15 30.6.2018
Kapsle hrozně hezky voní, už jsem vyzkoušela vonné perličky od Lenoru a ty mi dost vyhovovaly, tyhle kapsle je nějakým způsobem už obsahují. Kapsle se při praní celá rozpustila a nenechala gel na prádle, jako se mi to u některých jiných už stalo. Za mě spokojenost.
 
Kristýna 29.6.2018
Jsem moc spokojena.Kapsle bežně nepoužívám, jelikož mě odradilo před pár lety použití jiných, které se při vyprání na třicet stupňů nerozpustili. Lenor mě přesvědčil, že to i při nízkých teplotách jde. A hlavně krásně voní.
Příjemná vůně, rozpustnost i při nízkých teplotách, pohodlné dávkování
Awa6 29.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 - tento produkt je v praktické malé modré krabičce, která ukrývá kapsle. Balení je velikostí tak akorát. Nejlépe to vše oceníte až pojedete na chalupu, kde potřebujete rychle vyprat a netahat sebou velký prášek. Po otevření mne mile překvapila příjemná, svěží a krásná vůně bílého leknínu. Protože v jedné kapsli je skryto vše, už nemusíte nic zbytečně složitě dávkovat, nalévat či sypat. Stačí vložit kapsli do bubnu pračky, špinavé prádlo a zvolit program. Nádhera a ještě voňavé prádlo po usušení. Líbí se mi, že lze kapsle používat i při malých teplotách.
svěží vůně jednoduchost dávkování
Adiro 29.6.2018
Testovala jsem svěží vůní bílého leknínu s pracími kapslemi Lenor 3v1. Velmi mne oslovilo praktické balení s uzavíratelným víčkem. Krabička je výhodná na cestování, ale i snadno skladovatelná v koupelně. Kladně hodnotím opravdu snadné použití. Jedna kapsle odpovídá jedné pračce. Kapsle se přidává k prádlu do pračky. Kapsle se bez problémů rozpustila a prádlo vyprala dobře a zároveň i svěže prádlo provoněla.
Krásná vůně Jednoduchost použití
Kateřina Krupová 29.6.2018
Prací kapsle Lenor mohu vřele doporučit. Prádlo je čisté, měkounké a krásně voní. Oceňuji také praktické dávkování, kdy se nic nevysype ani nevylije. Jako bonus nám svěží vůně lotosu provoněla celou koupelnu.
skvělé vyprání intenzivní svěží vůně praktické balení 3v1 snadné dávkování nevhodné na vlnu a hedvábí
Věra1 28.6.2018
Proč dělat věci složitě, když to jde jednoduše? To by mohlo být motto pracích kapslí a nejinak je tomu v případě těchto od Lenoru. Krásně voní, mají praktické uzavíratelné balení, jednoduše se s nimi pracuje a dávkuje. Je super, že jedna kapsle slouží zároveň jako prací prostředek, aviváž i vonné perličky v jednom.
snadné dávkování krásná vůně
Marcela, Praha 7 28.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 - tento produkt vás ohromí již po otevření kouzelné praktické, malé modré krabičky, která ukrývá a chraní kapsle. Balení se vejde nejen do každé nákupní tašky ale, i kabelky a vystačí vám celkem na 14 praní. Po otevření se line příjemná, svěží a krásná vůně bílého leknínu. Líbí se mi lehkost a rychlost praní. Vše je ukryto v jedné kapsli - kapsle+aviváž+perličky. Nemusíte nic zbytečně složitě dávkovat, nalévat či sypat. Stačí vložit kapsli do bubnu pračky, špinavé prádlo a zvolit program a hotovo. Oceňuji že, lze kapsle používat i při nizkých teplotách. Miluji čisté a voňavé prádlo. Díky těmto kapslím bude prání jednoduší.
lehké dávkování krásná vůně účinnost 3 v 1 skladné balení i ekonomická bálení1+1 jemnost a svěžest prádla odstranění skvrn
Marcela, Praha 7 27.6.2018
Lenor kapsle 3 v 1 s vůní leknínu a lotosového květu mají krásnou a dlouhotrvající vůni , kterou provoní nejen Vaše prádlo, ale i místnost ve které prádlo sušíte. Praktické balení s uzavíratelným uzávěrem. Snadno skladovatelné. Toto lehké cca 369gr.balení jistě oceníte při nákupu kdy nemáte k dispozici vůz. Snadné dávkování.Již nemusíte přidávat aviváž, jelikož vonné perličky a aviváž jsou již obsažené. Lze prát i při teplotách cca 30 stup. Prádlo je kvalitně vyprané, bez skvrn a zápachu. Ráda budu používat i nadále.
kapsle 3 v 1 praní při i nízkých teplotách praktické balení snadné dávkování výhodné ekonomické balení rozjasňuje barvy odstraňuje různé skvrny krásně voní
Jirka 27.6.2018
Kapsle od Lenoru vyzkoušela samozřejmě žena. Já pračce vůbec nerozumím byla ale spokojená a říkala, že je opět koupíme a nebude nutné kupovat nic jiného. Prádlo voní svěžestí a je ti jen taková nevtíravá vůně. Dávkování je jednoduché a když je potřeba , tak se dávka zdvojnásobí.
 
Jiří 27.6.2018
Asi je jasné, že tablety zkoušela manželka. Jelikož pracuji jako strojní zámečník, tak jsou montérky pěkně špinavé a věřte , že si s tím tyto tablety poradily. Sice bylo potřeba dát 2 naráz, ale lepší než předem máčet nebo drhnout... Prádlo vonělo po celém domě a bylo cítit i z oblečení. Manželka si je pochvalovala.
 
Drahoslava 27.6.2018
Velice děkuji za testování kapslí od Lenoru. S kapslemi se v poslední době roztrhl pytel a i Lenor má svoji verzi. Byla jsem na ní docela zvědavá, protože mám výborné zkušenosti s avivážemi od Lenoru. Balení je praktické, uzavíratelné. Pere výborně. Odstranil mi všechny skvrny a to při nízké i vysoké teplotě. Prádlo bylo po vyprání příjemně svěží a hebké, ani jsem ho nemusela žehlit. Vůně je na můj vkus poněkud intenzivnější, uvítala bych jemnější vůni. Celkově jsem spokojená a doporučuji.
 
Denisa 27.6.2018
Tyto skvělé kaple mne velmi mile potěšily. Nejen , že bylo veškeré oblečení krásně a čistě vyprané, ale hlavně vydrží dlouho svěže a příjemně vonět. Snadno se dávkují a hlavně jsem ocenila bezpečné uzavření, když se občas dostane dcera do koupelny, tak si s víčkem neporadí a krabičku neotevře. Jsem tedy celkově moc spokojená a nadšená, že stačí jedna tabletka a vše je čisté.
 
Jaroslav 27.6.2018
Tablety skvěle perou a prádlo zůstává po vyprání hezky čisté a svěží. Dávkování tablet je jednoduché a zvládl jsem to i já. Jelikož se s manželkou dělíme o veškeré práce v domácnosti, tak jsem byl rád, že nemusím dávat plno dalších propriet do pračky. Stačila jedna jediná kapsle a výsledek byl dokonalý.
 
Veronika, Šternberk 1 27.6.2018
Kapsle na praní Lenor jsou nejenom praktické, jelikož člověk se nemusí zdržovat odměřováním množstvím prášku na praní a aviváží, ale také funkční - poradí si s různými skvrnami. A navíc je prádlo krásně a dlouho voňavé, takže Lenor 3v1 pro mě bude příště v obchodě jasná volba.
 
Luboš 27.6.2018
Já budu psát manželčiny reakce. Tablety na praní se osvědčily a jsou dokonalé. Když bylo potřeba dle špinavosti prádla, tak vložila rovnou dvě a prádlo bylo krásně vyprané a voňavé. Takže za nás spokojenost a doporučujeme. Testování nám pomohlo s výběrem do budoucna.
 
Alena M. 27.6.2018
Kapsle Lenor na praní jsou super. Oceňuji nejen rychlost a snadnost použití. Skladná krabička ve které mohu mít po ruce vždy pár kousků. Prádlo krásně voní, provoní celý byt. Na prádle nezůstávají zbytky, kapsle se hezky rozpuští. Navíc vůně se drží v oblečení opravdu dlouho.
rychlost a snadnost použití. Skladná krabička ve které mohu mít po ruce vždy pár kousků. Prádlo krásně voní, provoní celý byt. Na prádle nezůstávají zbytky.
Zdena 26.6.2018
Prací kapsle jsou skvělým pomocníkem jak při praní, tak i jejich skladnost je vítaná. Po spotřebě prvního balení jsem ji je již i zakoupila, protože jsem s nimi velmi spokojená a velmi se mi líbí jejich vůně, která je cítit i přes krabičku. Snadné dávkování zvládne každý.
 
Kristýna 26.6.2018
Kapsle Lenor jsou super. Vyhovuje mi jejich snadné dávkování a krásná vůně. Stačí dát pouze pod prádlo do pračky a je to. Prala jsem s nimi od spodního prádla po oblečení na kolo. Právě oblečení na kolo bylo znečištěné od bahna, ale Lenor si s tím hravě poradil. Prádlo vyprané s kapslemi Lenor voní i po vysušení v sušičce, což není úplně běžné u jiných pracích prostředků. Za mě určitě doporučuji.
Snadné dávkování Vůně Vypere i odolnější špínu Voní i po vyndání prádla ze sušičky
Růžena 26.6.2018
U kapslí na praní mě nejvíce překvapila ta úžasná vůně prádla po vyprání a jak dlouho vydrží. je cítit i na oblečení u dětí, když si ho vezmou na sebe po týdnu uloženém ve skříni. Také se snadno do pračky dávkuje a není potřeba nic odměřovat. Takže velká spokojenost a nadšení.
 
Růžena Velátová 26.6.2018
S pracími kapslemi Lenor 3v1 byly pro mne neznámou. Již jsem vyzkoušela od nejmenované značky a moc mne nenadchly, ale Lenor mě doslova pohltil. Prádlo je voňavé, což je pro mne moc důležité a hlavně hezky a čistě vyprané. Také jsem ocenila zavírání, které před všetečnými ručkami vnoučat zůstalo zavřené a nedobytné Takže po všech stránkách SUPER.
 
Anna Marie 26.6.2018
Prací kapsle Lenor se mi doma velmi osvědčily. Jsem s nimi nadmíru spokojená a určitě si je opět koupím, Dávkování je velmi snadné a když bylo potřeba, tak jsem použila i dvě najednou. Prádlo je čisté a líbí si mi ta vůně svěžesti.
 
luci_eee 26.6.2018
Prací kapsle jsem zkoušela odděleně i společně s voňavými perličkami Lenor, a musím říci, že jako kombinace je to úplně nejlepší. Prádlo je krásně čisté a vydrží i krásně voňavé. Jsem opravdu velice spokojená.
Krásná vůně Jednoduchá obsluha Příjemná cena Nenašla jsem
Marcela, Praha 7 25.6.2018
Kapsle na praní Lenor 3 v 1 mají překrásnou a zároveň intenzivní květinovou vůni lotosového květu, lehkost leknínu a tóny poměnky a ifejonu. S těmito kapslemi je praní velice jednoduché. Nemusíte řešit jakékoliv dávkovaní. Tato kapsle obsahuje vše - v minulosti jsem používala jak aviváž Lenor tak vonné perličky :) Stačí kapsli vložit do zadní části bubnu a jen nastavit požadovaný program praní. Kapsle se velice dobře rozpouští a to i při nízkých teplotách. Odstraňují nečistoty i velké množství různých skvrn. Prádlo je čisté, měkké a dlouhodobě svěží , provoněné. Na černém prádle působí bez nevzhledných map. Lze zakoupit i výhodné ekonomické balení. Líbí se mi praktické balení při nákupu i v domácnosti při skladování. Tento produkt ráda zakoupím.
krásná vůně účinnost jednoduché použití i dávkování praktické balení cena dostupnost
Jan, Český Brod 25.6.2018
Kapsle mi voněly hned po otevření krabičky. Zkusila jsem prát hodně zašpiněné oblečení - manžel je kuchař a mám malého prcka a musím říct, že se všechny skvrny odstranily, nádherně je prádlo provoněné, jsem nadšená, voní krásně i po několika dnech ve skříni. Prádlo krásně vypráno i na 30. Není už potřeba k prací přidávat žádnou aviváž ani jiný prášek. Určitě do budoucna budu kupovat, ušetří čas, peníze i místo Veliká spokojenost!
pěkně pere příjemně voní a vůně vydrží není už nic potřeba přidávat Jedině, co jsem na obalu nenašla, informaci, jestli vhodit kapsli před prádlem nebo až na něj, dávala jsem ji vždy pod prádlo... u jiných kapslí se mi občas stalo, že se nerozpustila celá
Karinga92 25.6.2018
Lehké dávkování - vše přímo v jedné kapsli. Nic se nikde nevyleje, nemusíte řešit kolik máte nalít prášku a aviváže. Postačí i na větší množství prádla. Velmi příjemná vůně (není třeba přidávat další prací prostředky) Prádlo po vyprání mi přijde jemnější a nadýchanější, než po vyprání klasickým gelem a aviváží. Odstraňuje i odolnější skvrny (písek na ponožkách dcerky).
Příjemná vůně. Odstranění skvrn bez předpírky. Rychlé a jednoduché dávkování. Jemnější prádlo.
Kateřina, Kolín 2 25.6.2018
Tyto prací kapsle mě velmi mile překvapily :) doposud jsem nikdy kapsle do pračky nevyzkoušela, pouze prací prášek nebo prací gel. Ale kapsle jsou mnohem jednodušší - stačí je vhodit do pračky a nemusíte se starat o odměřování prášku apod. Prádlo po vyprání je čisté a navíc krásně voňavé a ta vůně opravdu nějakou dobu vydrží. Jsem s těmito Lenor kapslemi velmi spokojená a určitě si je pořídím znovu.
 
Lenka 25.6.2018
Kapsle musim jedine doporucit. Vzdy jsem pouzivala pouze prasek ci gel, ovsem kapsle predcily me ocekavani. Jen hodim do pracky, zadne odmerovani, krasne jemne voni, zatim mi vypraly vsechny skvrny, ...za me top
Věra 4 25.6.2018
Vyzkoušela jsem nové kapsle na praní od Lenoru 3v1. Dříve jsem používala výhradně prací prášek, ale teď jsem začala při praní využívat častěji kapsle. Jejich použití je snadné, obsahují navíc i aviváž a prádlo po nich tak krásně voní a to já mám moc ráda. Navíc vůně i vydrží :) Doporučuji.
snadné použití krásná vůně
Šárka Burešová 25.6.2018
Krásná vůně ihned pootevření krabičky. Moc jsem se těšila, až vyzkouším. Výhoda kapslí na praní - jednoduché použití.Navíc u kapslí Lenor 3v1 již nepotřebujete další přípravky na praní jako je např.aviváž nebo vonné perličky. Kapsle se celé rozpustí i při nižších teplotách a prádlo je krásně vyprané a navíc vůni leknínu cítíte hodně dlouho. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.
Tereza 25.6.2018
Kapsle jsou velmi praktické, vzala jsem je s sebou na dovolenou a byla jsem moc spokojena, pouze jsem vhodila kapsli do pračky bez jakýchkoliv problémů s vysypaným práškem či vylitým gelem. Prádlo bylo po vyprání voňavé a čisté, kapsle se dobře rozpustila. Jsem spokojena.
praktické krásná vůně čisté prádlo kapsle se dobře rozpouští
Eva Gottliebová 25.6.2018
Prací kapsle LENOR mne mile překvapily. Velmi pěkné a praktické balení výrobku i jednotlivé kapsle. Prádlo bylo po vyprání krásně nadýchané, měkké a voňavé. Určitě vyzkouším i jiné vůně, ale i tato mi vyhovuje. Určitě bych tento produkt doporučila.
praktické a hezké balení kvalitně vyprané prádlo svěží vůně
Veronika, Žďár nad Sázavou 1 24.6.2018
Kapsle mě velmi překvapily, stejně jako ostatní výrobky od Lenoru. Jedna kapsle krásně provoněla pračku plnou prádla, veškeré skvrny z oblečení jsou pryč a prádlo je krásně jemné a čisté. Jsem maximálně spokojena a ráda, že Lenor začal tyto kapsle vyrábět Mohu jen doporučit
krásně provoní prádlo výdrž vůně odstraňuje skvrny není ani nutné používat aviváž
Honza 24.6.2018
Testované kapsle Lenor 3v1 mě mile překvapily. Byly dodány v praktickém balení, stačí hodit do pračky a je to. Kapsle se při praní rozpustila, prádlo je dobře změkčené. Vyprané oblečení voní svěže a příjemně, ikdyž musím uznat, že na můj vkus trochu moc intenzivně. Na druhou stranu vůně dlouho vydrží. Nejsem žádný přeborník v praní, ale testované kapsle mohu doporučit.
Lucie 24.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 rozhodně doporučuji vyzkoušet. Chválím jak praktické balení, tak celkově praktičnost, kdy stačí vzít kapsli a vhodit ji do bubnu pračky, o nic víc se starat nemusím. Vůně i povyprání mi přišla v pořádku, ale uznávám, že pro někoho by mohla být silná. Prádlo bylo tedy velmi provoněné. Za mě rozhodně doporučuji.
 
Marta 24.6.2018
Kapsle Lenor 3v1
Líbí se mi praktické balení gelu v kapsli - jen vložíme do pracího bubnu. Prádlo je dobře oprané a provoní celý byt. Zůstává i barva u barevného prádla. Pro někoho by vůně mohla být příliš silná.
Hana, Praha 8 23.6.2018
Výborný
Kapsle Lenor jsou nejen výborným pracím prostředkem, protože odstraní nečistoty, ale zároveň aviváżí. Balení je praktické, díky kapslím si doma nenaděláte. Hodí se i na cesty.
Alena Kaššová (Alena8) 23.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 jsou uplně úžasné! Skvrny jiným prostředkem neyvpratelné krásně vyperou a skvrny zmizí (např. skvrny od trávy či od červeného vína).Prádlo je také krásně změkčené.Vůně je dlouho intenzivní, což mám moc ráda.Kapsle mi vyhovují i z toho důvodu, že je lehké dávkování, nebot mám vždy u gelu či prášku zlozvyk dávat toho hodně. Všem doporučuji.
 
Irena 23.6.2018
Peru, peru, peru...od té doby co mám doma tyhle kapsle, nedělám nic jiného, jsou ÚŽASNÉ! Jako jedny z mála pracích prostředků totiž vyperou i fleky od příkrmů a různých jiných pochutin pro malé děti bez jakéhokoli namáčení atd. Kapsle vypraly dětské oblečení i při pouhých 30 stupních, což je za mě TOP, jelikož spousta triček má i obrázky, které nejdou na vysoké teploty prát. Doma už mám další dvoubalení.
Vyperou i fleky na dětském oblečení od dětských příkrmů a ostatních pochutin pro nejmenší
Irena 23.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 mají krásnou svěží vůni. Použila jsem pro praní pouze kapsle a nebylo potřeba přidávat ani aviváž či vonné perličky. Vůně je příjemná a prádlo krásně vyprané a měkoučké jako při použití pracího gelu a aviváže. Doporučuji vyzkoušet, já jsem nadšená.
Krásně voní Skvěle perou
Irena 23.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 s vůní leknínu mě velmi mile překvapily, prádlo krásně voní a vypraly se i flíčky od jídla na dětském oblečení. Velmi mě překvapilo, že na rozdíl od konkurenčních pracích kapslí se tyto krásně rozpustily i na rychlé praní pouze při 30 stupních. Toto konkurenční prací kapsle nezvládnou, a pak vytahujete z pračky flekaté prádlo. Za mě SUPER a určitě si koupím další balení :-)
*Krásně voní *Kapsle se rozpustí i při nízkých teplotách *Hezky vyperou prádlo i při nízké teplotě *Poradí si i se skvrnami od dětských příkrmů *Doporučuji vyzkoušet
mamka2014 22.6.2018
Dostala jsem se k testování kapslí na praní od Lenoru 3v1. Kvíituji super jednoduché dávkování prášku (tak jako u každého kapsloveho přípravku). Po vypraní prádlo bylo krásné provoněné ještě několik dni,prádlo bylo bez špinavých skvrn za me mohu jen doporučit.
balení
Mara42 22.6.2018
Měl jsem možnost vyzkoušet kapsle na praní od Lenoru 3v1. Zaujalo me super praktické balení. Pro me jako pro chlapa je super, ze vhozením kapsle do pračky pro me vše konci, nemusím číst návody o dávkování. Kapsle zanechali i super vůni za me je to OK a mohu jen a jen doporučit
balení
Groot 22.6.2018
Ačkoliv běžně neperu, tentokrát jsem asistoval a musím uznat, že tyto kapsle mají dle mého velkou výhodu oproti prášku či gelu hlavně v tom, že se nemusí nic odlévat. Vezmete, vhodíte a perete. To zvládne i každý chlap. Po vyprání prádlo hezky voní.
jednoduché použití vůně
evaevik1 22.6.2018
Prací kapsle Lenor 3v1 jsem vyzkoušela jak při nízké teplotě vody,tak při vysoké a vždy se kapsle perfektně rozpustila a prádlo bylo čisté.Moc jsem spokojená s vůní vypraného prádla.Mám ráda když vyprané prádlo pěkně voní a to Lenor splňuje na jedničku.Dávkování je praktické a pohodlné.
praktické dávkování dobře se rozpouští při různých teplotách vody balení nám nezabírá moc místa
Michaela Pimerová 22.6.2018
Jsem moc ráda že jsem měla možnost vyzkoušet kapsle od Lenoru,určitě budu v používání dál pokračovat. Prádlo je měkké a krásně voní i další dny po vyprání. Dokonce i koupena je vždy po praní krásně svěží :) Praktické dávkování kapslí je další výhodou. Za mě určitě super Nemám žádné negativum.
Markéta Kropíková 21.6.2018
Recenze na LENOR gelové kapsle.
Výborně pere, příjemná vůně, příznivá cena. Použití i na skvrny od krve, bláta a ovoce. Nejsou.
Jarda 21.6.2018
Kapsle na praní samozřejmě zkoušela manželka. Velmi si je ale pochvalovala a byla s nima spokojená. Jelikož máme malou dcerku, tak byla možnost tablety pořádně podrobit zatěžkávací zkoušce. Některé skvrnky šly dolů dobře jiné trochu předeprala.
 
Jana 21.6.2018
Měla jsem již možnost vyzkoušet několik značek kapslí na praní. Musím tedy říci,vze se u nás osvědčily a najdou své místo v naší domácnosti cena je příznivá a skvěle perou. Prádlo je čistě a voňavá i bez použití aviváže. Dokonce i po sušení v sušičce je vůně cítit což je pro mě dost důležité. Mám ráda svěží a voňavé prádlo.
 
Andrea Velátová 21.6.2018
Prací kapsle jsou jedním slovem dokonalé. Řekla bych že i lepší než konkurenční. Prádlo úžasně svěže voní a hlavně je čisté. Za mne tedy obrovská spokojenost a určitě si je koupím i sama. Takže doporučuji ostatním pradlenkám Tablety se snadno dávkují a nikde se nic nesype ...
 
Roman, Frýdek-Místek 21.6.2018
Hrozně moc děkuji za možnost testování těhle kapslí. Už jsem po nich pokukovala delší dobu v obchodě a pak přišla možnost je otestovat! Od Lenoru jsem již testovala kuličky do bubnu, které mi moc voněly a tyhle kapsle jsou pro mě ty pravé. Už budu používat jen tyto
Hana, Praha 8 20.6.2018
Kapsle Lenor
Kapsle od Lenoru jsou po všech stránkách perfektní. Výborně perou, prádlo je příjemně voňavé a měkké. Balení je v praktické krabičce. Kapsle perou dobře i při nízkých teplotách.
oaa 20.6.2018
Byla jsem rada za možnost otestovat kapsle Lenor 3 v 1. Nespornou výhodou je jednoduchost dávkování. Prádlo je krasně voní a je hebounké .Pere i při nízkých teplotách. Uzamykatelná krabička je velmi praktická. Na hodně znečištěné prádlo je nutno použit 2 kapsle.
Lenka, Praha 10 - Vršovice 19.6.2018
Byla to moje první zkušenost s pracími kapslemi. Byla jsem zastánkyně klasické kombinace prášek + aviváž. Trochu jsem měla obavy, aby tak "malá" kapsle stačila na celou pračku a prádlo se mi vypralo. Moje obavy byly liché. Prádlo bylo krásně vyprané a voňavé. Pro mě poučení, že do pračky nemusím sypat tolik pracího prášku. Navíc tablety jsou pohodlné: jen se hodí do bubnu pračky. Zatímco při klasické kombinaci u mě byl všude rozsypaný prací prášek :-) Nemám co vytknout, za mě velmi pozitivní zkušenost.
 
vajam 19.6.2018
annella 17.06.2018 Je to moje první zkušenost s kapslemi na praní a musím říci , že mě mile překvapily. Prádlo krásně voní a je dobře vyprané . Výhodou je jednoduché používání a úspora peněz za aviváž a vonné perličky( které u mě vedou, ale jsou dost drahé). Určitě budu občas kupovat.
snadné použití čisté prádlo hezká vůně
kouzlo 18.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 dobře vyperou při použití běžných programů. Velmi dobře se rozpouští a jejich zbytky nezůstávají na prádle. Prádlo po vyprání s kapslemi Lenor 3v1 je nejen čisté, ale i příjemně měkké a hebké a hezky, ale nevtíravě a s přiměřenou intenzitou voní. Vůně v prádle zůstává delší dobu po vyprání. Kapsle Lenor 3v1 přináší odměřenou dávku pracího prostředku, vůně i aviváže a jsou tak účinným pomocníkem pro každé praní, které díky spojení všech složek i urychlí, zjednoduší a v konečném důsledku i zlevní. Velmi praktická je klasická uzavíratelná krabička. Kapsle Lenor je možné doporučit pro běžné praní, jako zajímavou, ale i funkční novinku.
jednoduché použití vyvážené dávkování jednotlivých složek urychlení procesu praní a máchání dlouhotrvající vůně praktická bezpečná krabička na kapsle
Simona 18.6.2018
Kapsle na praní jsou praktické, nemusím řešit množství vloženého prášku a aviváže. Tak jako u jiných kapslí vložím před prádlem do bubnu kapsli a můžu prát. Prádlo po vyjmutí z pračky je příjemně měkké a voní. Vůně není příliš intezivní.
  Nemám žádnou výtku, jen aviváže Lenor jsou výraznější a prádlo vydrží dlouho voňavé.
Marie Želechovská 17.6.2018
Po vyprání prádla v kapslích Lenor vyzdvihuji především krásnou vůni. Lenor prádlo opravdu krásně provoní. Vůně se mi nezdá tak silná a výrazná, že by byla nesnesitelná. Prádlo je po vyprání jemné i bez aviváže. Žádné negativní znaky v souvislosti s praním v těchto kapslích Lenor nespatřuji.
hlavně vůně nespatřuji
annella 17.6.2018
Je to moje první zkušenost s kapslemi na praní a musím říci , že mě mile překvapily. Prádlo krásně voní a je dobře vyprané . Výhodou je jednoduché používání a úspora peněz za aviváž a vonné perličky( které u mě vedou, ale jsou dost drahé). Určitě budu občas kupovat.
snadné použití hezká vůně čisté prádlo
Lenka Hudlenka 16.6.2018
S kapslemi Lenor jsem moc spokojená. Už jsem vyprala 2 x bílé prádlo, které je opravdu čistě vyprané a navíc krásně voní. A i barevné prádlo, kde mě uchvátila především příjemná a jemná vůně prádla, a to i při žehlení. Jsem ráda, že jsem mohla Lenor kapsle testovat a mohu doporučit všem . Navíc se mi líbí i praktická krabička, ve které jsou kapsle uloženy.
Hezké balení, dobrá účinnost netuším
Marie Urbanová 16.6.2018
Kapsle na praní Lenor 3:1 jsem vyzkoušela a jsem opravdu okouzlená vůní a čistotou vypraného prádla. Rozhodně všem doporučuji a sama je budu nadále používat, protože už nemusím přidávat do pračky ani aviváž a ani voňavé perličky. Já dávám palec nahoru.
 
Zdeňka 15.6.2018
S pracími kapslemi Lenor jsem se setkala poprvé, jinak peru klasickým práškem. Zaujala mě jednoduchost používání, nemusím odměřovat prášek a hlavně hledat odměrku v krabici prášku. Odpadá starost přidávat aviváž a prádlo krásně voní. Vůně je nevtíravá, parádní. Balení by mohlo být větší a levnější.
krásná vůně, vypere vše, jednoduchost používání cena, malé balení
moly 15.6.2018
S kapslemi od Lenoru jsem spokojena. Kdyz jsem ji vzala do ruky, tak jsem mela strach, ze mi praskne, ale asi jen prvotni pocit. Libi se mi krabicka na kapsle, a vune kapsli, pri otevreni krabicky. Dale se mi libi jednoduchost pouziti. Vyprani skrvn nejak neverim, takze jsem stejne zapirala a myslim, ze ucinky jsou srovnatelne s jinymi prostredky. Cena po rozpocitani s avivazi je celkem ok. Vune se mi libi. Radeji pouzivam gelove prostredky, u kterych si muzu rozhodnout, kolik toho tam dam...
vune krabicka jednoduchost - zadne odmerovani nemuzu rozhodnout o tom, kolik toho pouzit
Zuzana 15.6.2018
K testovaní jsem obdržela balení kapslí Lenor 3 v 1. Jako první mně zaujala vůně lotosového květu, leknínu, pomněnky se svěžími aromatickými tóny, která je intenzivní, ale příjemná :). Prádlo po vyprání hezky voní, je měkké a příjemné na dotyk. Ocenuji, že jedna kapsle nahradí vlastně tři přípravky. Za mně mužu jen doporučit.
 
Roman, Frýdek-Místek 15.6.2018
Tyto kapsle mám již podruhé a musím říct, že mi vyhovuji a krásně voní
Denisa 14.6.2018
Testovani kapsli Lenor pro me byla nova zkusenost,jelikoz pouzivam na prani praci prasky. Nejen,ze jsou super,jen strcite do.bubnu,ale pradlo po vyprani i vysuseni nadherne voni,coz je pro me i mou rodinu velke plus.
Jednoduche,skladne a nadherna vune.
Martina Vasilenková 14.6.2018
Jsem zvyklá použivát tekutý gel na praní, nové kapsle jsem ovšem ráda zkusila a musím říci, že mě mile překvapily. Zaprvé krásně, svěže a nevšedně voní, zadruhé jejich použití je velice praktické - nic se vám nevylije, nevysype a zatřetí stačí opravdu jedna tableta do bubnu plného špinavého prádla. Prádlo bylo po vyprání velice příjemně provoněné a krásně čisté. Za mě palec nahoru za tuto novinku.
 
Janďula 14.6.2018
Prací kapsle Lenor 3in1 jsem vyzkoušela na bílé prádlo při 90°C i při nižší teplotě 40°C a byla nadšená. Po vyprání prádlo krásně vonělo, bylo nadýchané a měkoučké. Vůně vydržela i několik dní. Nemusíte nic odměřovat ani přidávat, pouze stačí hodit kapsli do bubnu pračky a zapnout. Vřele doporučuji.
Krásná vůně Rychlé dávkování
Zdeňka 14.6.2018
Prací kapsle Lenor si mě získaly svou vůní, svěžestí a že je vše v jedné tabletě. Nemusím ztrácet čas odměřováním prášku, aviváže apod. Usnadní to práci. Nestalo se mi, že by něco nevypraly.Prací kapsle Lenor si mě získaly svou vůní, svěžestí a že je vše v jedné tabletě. Nemusím ztrácet čas odměřováním prášku, aviváže apod. Usnadní to práci. Nestalo se mi, že by něco nevypraly. Cena je o něco vyšší. Zkoušela jsem na ručníkách, oblečení i montérkách. Krabička je šikovná na uskladnění a jde dobře znovuotevřít.
Prací kapsle Lenor si mě získaly svou vůní, svěžestí a že je vše v jedné tabletě. Nemusím ztrácet čas odměřováním prášku, aviváže apod. Usnadní to práci. Nestalo se mi, že by něco nevypraly. Zkoušela jsem na ručníkách, oblečení i montérkách. Krabička je šikovná na uskladnění a jde dobře znovuotevřít. Cena je o něco vyšší.
Anysangel 14.6.2018
Kapsle Lenor mně překvapily už při rozbalování příjemnou vůní.Velkým plusem je,že kapsle zabírají málo místa a jsou hezky skladné.Dávkování super - nikde žádný rozsypaný prášek na praní.Kapsle se výborně rozpouštějí i při různých teplotách vody v pračce.
příjemná vůně skladné dobře se rozpouští
Elena Múčková, Brandýs nad Labem 13.6.2018
Nádherná vůně! Tím bych začala. Zajímalo mne, jak si poradí Lenor kapsle 3v1 se špínou u teploty 30 °C, co je u mne nejvíc používaný program. A výsledek byl skvělý. Prádlo čisté, voňavé a hebké. Dávkování šup-šup, žádný rozsypaný prášek nebo rozlitý gel. Doporučuji!
  nic mne nenapadá, možná cena???
HaVel 13.6.2018
Děkuji za možnost vyzkoušet tyto skvělé kapsle Lenor 3 v 1. Jsem okouzlena krásnou vůní, která dokáže provonět i prádlo silně znečištěné a skvělou prací schopností. Vyhovuje mi i to, že nemusím nic zvlášť dávkovat. Budu nadále používat a doporučovat dále.
Hasanda 13.6.2018
Prací kapsle Lenor jsem doposud nikdy nepoužila a po pravdě jsem ani nevěděla, že existují. Měla jsem zkušenost s konkurenční značkou, ke kterým jsem se rozhodla již nevrátil. Z kapslí této značky jsem nadšená. Nádherně provoní rozpustí nečistoty i z velmi ušpiněného prádla a krásně provoní.
Janik 13.6.2018
Používání tablet zbožňuji, nic se Vám nerozsype, nerozlije, jedna kapsle stačí na celý buben prádla a nové Lenor kapsle navíc krásně voní ... a vůně dlouho vydrží!
 
Zdenka K. 13.6.2018
Krásná nevšední vůně, praktické použití a krásně čisté prádlo ... za mě super!!!
 
Janina H. 13.6.2018
Lenor kapsle jsem viděla poprvé, tento vzhled znám jen u tablet do myčky, a tak mě to překvapilo, jak pěkně prádlo vypraly a provoněly. Měla jsem strach, že se obal nerozpustí, ale rozpustil se na jedničku. Vůně je příjemná, nikterak aromatická. Pro mě jako pro důchodce jsou kapsle moc drahé.
Lenor kapsle jsem viděla poprvé, tento vzhled znám jen u tablet do myčky, a tak mě to překvapilo, jak pěkně prádlo vypraly a provoněly. Měla jsem strach, že se obal nerozpustí, ale rozpustil se na jedničku. Vůně je příjemná, nikterak aromatická. Pro mě jako pro důchodce jsou kapsle moc drahé.
Lenka 13.6.2018
Prací kapsle Lenor 3v1 jsou vynikajícím pomocníkem při rychlém praní, nic se nemusí odměřovat, rozlévat, prostě se hodí do bubnu pračky a je hotovo. Krásně voní a celkem rychle se rozpouští. Prádlo opravdu vyperou, i když je od fleků, což dnes bohužel není u všech prací prášků obvyklé, takže za mě jednička. Cena by mohla být určitě nižší.
Prací kapsle Lenor 3v1 jsou vynikajícím pomocníkem při rychlém praní, nic se nemusí odměřovat, rozlévat, prostě se hodí do bubnu pračky a je hotovo. Krásně voní a celkem rychle se rozpouští. Prádlo opravdu vyperou, i když je od fleků, což dnes bohužel není u všech prací prášků obvyklé, takže za mě jednička. Cena by mohla být určitě nižší.
Sametka 12.6.2018
S kapslemi Lenor je praní hračka. Nemusíte odsypávat prášek, odlévat gel. Jednoduše vyndáte jednu kapsly, vhodíte do pračky a perete. Vůně je taky příjemná. V pračce se kapsle dobře rozpouští, nestalo se mi, že bych našla zbytek nerozpuštěné kapsle ve vypraném prádle.
Humanoid 12.6.2018
S kapslemi jsem naprosto spokojená. Pokud nemáte rádi příliš intenzivní vůně, stačí vložit do pračky pouze kapsli. Jestli jste milovníci vůně čistého prádla, přidejte aviváž a případně perličky, a té krásné svěží vůně se doma jen tak nezbavíte :)
příjemná vůně snadné použití
alus 11.6.2018
Tablety lenor jsou bezva na obsluhu šup do bubnu a krásně vypere prádlo ,které je jemné a provoní celý byt, super 3v1 doporučuji
jednoduchá obsluha, čistota a vůně možná cena o trošku dražší
Mária 11.6.2018
Dnes jsem kapele vyzvedla a doma na mně čekala halda prádla. Vyprala jsem dvě pračky jak s tmavým tak s bledým prádlem. Lenor nezklamal. Měla jsem kapsle i od konkurence, ale Lenor je lepší. Oceňuji, že se kapsle pouze hodí do bubnu a pak se hodí prádlo a zapne pračka. Takže s určitostí zvládne i muž. Vůně je intenzivní, takže není potřeba přidávat aviváž případně vonné kuličky.
Jednoduché použití Kvalita vyprání Hezká vůně Nemusí se použít aviváž či vonné kuličky
Alena Hanušová 11.6.2018
Je to moje první zkušenost s kapslemi na praní a musím říci , že mě mile překvapily. Prádlo krásně voní a je dobře vyprané . Výhodou je jednoduché používání a úspora peněz za aviváž a vonné perličky( které u mě vedou, ale jsou dost drahé). Určitě budu občas kupovat.
 
Monika Janková 10.6.2018
Lenor kapsle mají příjemnou vůni, prádlo čisté a voňavé i bez použití aviváže. Rychlá a bezpečná manipulace. Vyzkoušeno i s vonnými perličkami, kdy prádlo příjemně a intenzivně voní i ve skříni. Rozhodně doporučuji všem, až vyzkoušíte, tak nebudete chtít prát v něčem jiném.
 
Zuzapak 10.6.2018
Kapsle lenor jsem díky možnosti testování vyzkoušela poprvé. S kapslema jiných značek nemám dobré zkušenosti, proto jsem byla zvědavá na tyto. Musím říct že jsou skvělé. Dobře se v pračce rozpusti, prádlo je čisté a krásné voňavé!! Už mám nakoupeny i další dvě vůně. Jediné negativum vidím v tom že je jich pouze 14 v balení. Bylo by super, kdyby byla možnost koupě i většího "rodinného"balení .
Marcela, Český Brod 10.6.2018
Testovaní kapslí Lenor mě mile překvapilo, prádlo čisté, krásně svěže vonělo a to i po vyžehlení a následného vyndání oblečení ze skříně po několika dnech. Použití kapslí je jednoduché, prostě hodím a zapnu Odpadá odměřování pracího gelu a aviváže, za mě super, doporučuji vyzkoušet.
Snadné použití svěží vůně dobře vypere
Daniela 10.6.2018
Takže v první řadě musím tyto gelové kapsle rozhodně doporučit. Rychlé použití na kterém se nedá nic zkazit. Úžasná a intenzivní vůně, prádlo voní i několik týdnů po vyprání, ikdyž se ta vůně postupem času pomalu ztrácí. Po vyprání mi přišlo prádlo takové hebčí na dotek.
 
Alena Hanušová 10.6.2018
Je to moje první zkušenost s kapslemi na praní a musím říci , že mě mile překvapily. Prádlo krásně voní a je dobře vyprané . Výhodou je jednoduché používání a úspora peněz za aviváž a vonné perličky( které u mě vedou, ale jsou dost drahé). Určitě budu občas kupovat.
pěkná vůně jednoduchost
katka 10.6.2018
Kapsle Lenor urcite doporucuji, pouzila jsem presne dle navodu, po vyprani pradlo krasne vonelo a bylo jemne i bez nutnosti pridani avivaze zvlast. Velke prekvapeni oproti konkurenci zejmena co se tyce pomeru ceny a kvality. Hodnotim jen pozitivne a doporucuji!
 
Perla 10.6.2018
Praktické balení 3 v 1 (de facto 2 v jednom= prášek plus aviváž) je mi moc sympatická. Prádlo je po vyprání čisté, takže účinnost hodnotím jako dobrou, vůně krásná. S našimi dětmi alergiky stejně budu střídat s méně voňavými variantami prášků, ne tolik dráždivými. Jinak super novinka!
 
kuku 10.6.2018
tyto prací kapsle mě mile překvapily. neočekával jsem od nich takový prací výsledek, jako s gelovými tekutými výrobky. ale prádlo bylo hezky navoněné a ještě dnes po třech dnech je z něho vůně cítit. líbilo se mi snadné používání kapslí a taky skladnost balení, oproti velkým lahvím s gelem. doporučuju
 
hanask 10.6.2018
prací kapsle Lenor 3 v 1 s vůní bílého leknínu doporučuji. prádlo jsem měla po vyprání čisté, svěží a voňavé a provonělo mi celý byt, včetně skříní. dávkování je jednoduché, aviváž jsem již nepřidávala, abych měla vůni ještě intenzivnější.
 
valentine 10.6.2018
plusem výrobku a jeho nespornou výhodou je lehkost a snadnost použití - jedna kapsle na jeden cyklus praní , která obsahuje i aviváž a není tedy třeba něco dodatečně přidávat. prádlo krásně vonělo jemnou vůní a bylo příjemné na dotek. doporučuji
 
twickerz 10.6.2018
s gelovými pracími kapslemi Lenor 3 v 1 jsem prala prádlo takto poprvé. běžně používám tekuté gelové přípravky a přidávám aviváž, které odměřuji. používání tohoto přípravku je snadné, jedna kapsle obsahuje vše, takže není třeba nic dalšího přidávat a prádlo je čisté a svěže voní.
 
lucieh 10.6.2018
Prací kapsle Lenor 3 v 1 mohu doporučit. s pracím výsledkem jsem byla spokojená, prádlo bylo čisté a svěže vonělo. používání kapslí je snadné a rychlé a ulehčuje práci. určitě si koupím další balení.
 
lucier 10.6.2018
s pracími kapslemi Lenor 3 v1 s vůní bílého leknínu jsem byla spokojená. kladně hodnotím snadnost používání (odpadnutí odměřování pracího prostředku) a jejich příjemnou vůni. prádlo jsem měla dobře vyprané a byla jsem spokojená. kapsle můžu všem doporučit.
 
sklenka126 10.6.2018
po vyprání jsem měl obavu, zda bude prádlo dostatečně vonět, protože se mi vůně zdála slabá. na těle však prádlo voní a voní i docela dlouho, což mě překvapilo a kapsle vyprala běžně znečištěné prádlo také skvěle. za sebe doporučuji
vůně žádné
Pavla, Praha 8 9.6.2018
Prací kapsle mám ráda pro jejich jednoduchost, díky které zvládnou prádlo vyprat i děti.
Kapsle Lenor jsou výborné, prádlo hezky vyperou a to ještě navíc hezky jemně voní. Je také na dotyk měkké, co víc si můžeme přát. :-)
Pavla 9.6.2018
Poprvé peru s kapslemi. Měla jsem strach že se nalepí na oblečení ale nebylo tomu tak. Krásně voní prádlo po vyprání. Ke všemu když susite v místnosti funguje i jako osvěžovač:) za mě super
Nemusíte odměřovat množství,rychlost, vůně, efekt
saurauia 8.6.2018
Pro společnost ženy s.r.o. jsem testovala tyto prací kapsle. Celkově jsem moc spokojená.
S novými Lenor kapslemi na praní jsem velice spokojená. Prádlo po nich krásně voní a provoní i celou skříň. Prádlo je vyprané stejně dobře jako s mým stávajícím pracím práškem a k tomu krásně voní. Balení by mohlo být více odolné proti otevření dětí Obecná nevýhoda kapslí je, že jsou na definované množství prádla a nedají se použít na menší množství prádla
Lucie Fojtíková 8.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 jsem měla možnost testovat. Nikdy předtím jsem s kapslemi na praní neměla zkušenost. Byla jsem skeptická a raději se držela staré klasiky prací prášek + aviváž. Musím uznat, že vyzkoušet kapsle Lenor bylo skvělé rozhodnutí. Prádlo je svěží, hebké a nádherně provonelo celý byt. A to jsem nepřidala do pračky aviváž :) Můžu všem jen doporučit! Já určitě nezůstanu jen u jednoho balení :)
Nádherně provoní nejen prádlo ale i celý byt. Zatím jsem na žádné nepřišla.
Tereza, Říčany 8.6.2018
Kapsle Lenor opravdu nádherně voní! Vůbec není potřeba dále přidávat aviváž, prádlo je příjemné na dotyk. Nezkoušela jsem sice žádné zátěžové praní špinavého prádla, ale mé běžně nošené vyperou dobře.
 
Tereza Achilles 8.6.2018
Máme všude provoněno, nejen prádlo! Prádlo se krásně měkké a krásně voní. Musím ještě vyzkoušet na ručnících, tak je vždy měkkost vidět nejvíce. Velmi vítám snadnost použití, nemusím odměřovat gel či prášek. Měla jsem obavy při praní prádla s předpírkou, ale i tady kapsle obstály a prádlo je parádně čisté. Bohužel nemohu srovnat s jinými tabletami, dříve jsem nepoužívala. Ale nyní zvažuji Moc děkuji za možnost vyzkoušet!
 
Petra, Praha 8 - Kobylisy 8.6.2018
Kapsle jsem hned musela vyzkoušet. Prádlo po vyprání a usušení krásně svěže voní. Oceňuji jednoduchost použití kapslí, nemusím odměřovat dávku pracího prášku nebo gelu, hodím kapsli do pračky a je hotovo. Trošku jsem se bála jak vyperou skvrny na oblečení mých malých dětí, ale obavy byly zbytečné, takže mohu jen doporučit.
dlouhotrvající vůně jednoduchost použití účinné na skvrny vyšší cena
Andrea 7.6.2018
Hned co jsem kapsle měla doma, tak jsem pračku začala hltit prádlem. Musím říct, že jsem měla trochu obavu, zda si se vším poradí, ale bylo to zbytečné. Prádlo je čisté, svěže a příjemně voní a hezky provonělo byt, když jsem sušila doma na sušáku. Za nás tedy veliká jednička.
 
Veronika Macakova 7.6.2018
Musím říct, že z kapslí Lenor 3v1 jsem nadšená. Voní naprosto božsky a svěže. Z prádla je vůně cítit i po několika dnech a vůně je natolik silná, že dokaže provonit celou skříň. Použití je obzvlášť snadné a praktické. Rozhodně to nejsou poslední kapsle, které jsem použila. Všem můžu jen doporučit.
Praktické balení Vůně Žádné
Veronika Svozilová 7.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 jsem hned vyzkoušela a jsem moc spokojená. Jednoduše se hodí do bubnu, nemusí se nic odměřovat. S kaplemi jsem nikdy neprala a nyní si je určitě koupím a dopuručím všem.
jednoduché použití příjemná vůně praktická krabička
Baram10 7.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 na praní mě zaujaly svoji praktičností, jednoduchostí použití a bez omezení teploty praní nebo barvy prádla. Kapsle se velmi snadno rozpustí ,nezanechává žádné skvrny na oblečení a velice krásně voní. Balení je praktické v krabičce, která je opakovatelně uzavíratelná. Prádlo je čisté a standardně vyprané. Určitě doporučuji
praktičností, jednoduchostí použití vůně
clariii 6.6.2018
Používání je rychlé, praktické. Navíc kapsle Lenor krásně voní, zcela se rozpustí a prádlo je po vyprání měkké a příjemné. Určitě doporučuji a po spotřebování zakoupím znova.
vůně praktičnost
Petra, PRAHA 6.6.2018
Kapsle jsou rychlý prostředek na praní. Aviváž jsem nepoužívala a prádlo i tak pěkně voní. Větší fleky tedy nevypere, ale to už bych chtěla moc. Krabička se bude dát určitě využít i na další prostředky. Jsem moc spokojená.
jednoduchost účinnost pěkná vůně cena
MirkaP 6.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 ma veľmi príjemne prekvapili. Sú veľmi praktické- nepotrebujem pred praním nič odmeriavať, len hodím kapsulu do práčky a periem. Majú veľmi peknú vôňu a prádlo je po nich príjemne jemné na dotyk. Pri praní nezanechávajú žiadne škvrny na oblečení (skúšala som to na plnej aj prázdnejšej várke prádla), ako sa mi už pár krát stalo pri používaní bežných pracích práškov.
 
Magdaléna, Praha 10 - Záběhlice 6.6.2018
Kapsle Lenor jsem vyzkoušela díky testování poprvé a mám z nich velkou radost :) Kapsli stačí chodit do bubnu pračky a o nic víc se nemusíte starat, jako u dávkování pracího gelu, aviváže apod, v Kapsli už vše je Navíc prádlo je krásně vyprané a moc hezky svěže voní.
snadné použití (pouze vhodíte do bubnu pračky) příjemná vůně prádlo je vyprané a svěží
mkrelo 6.6.2018
Vůně se line už z krabičky ven. Vyzkoušela jsem na první várku na světlé prádlo na 60stupňů.Prádlo se pěkně vypralo a vůně zůstala svěží. I prádlo od bláta po synovi se vypralo.Za mě spokojenost. Budu sledovat akce a výrobek zakoupím.
Vůně při akci nižší cena vyprané prádlo i skvrny
Šárka 5.6.2018
Zkusila jsem hned, jak jsem donesla domů. Pereme téměř každý den. Prádlo je opravdu hezky provoněné, úžasně jemné, svěží. Mohlo by to fungovat i jako osvěžovač vzduchu v místnosti, kde se prádlo suší. Kapsle se hodí do pračky a není potřeba přidávat ani žádnou aviváž.
Super kapsle. Voňavé prádlo, jednoduché použití, není třeba aviváž.
Hemi64 5.6.2018
Prací kapsle od Lenoru 3v1 jsou v krásné plastové krabičce, která se dá využít na daší doplňování. Samotné kapsle jsou složeny z několika pracích složek, naprosto bezproblémů se rozpouští a nezánechávají jakýkoliv "odpad". Praktické použítí je jednoduché, pouze hodit do pračky a přidat prádlo a dají se využít i při praní na nižší teplotu. Zatím jsem nepřidávala aviváž, přesto je prádlo krásně čisté, voňavé a příjemné na dotek. Určitě doporučuji.
hezké a prkatické balení jednoduchost použití možnost využít i při praní prádla na nižžší stupně vůně
Hana Musilová 5.6.2018
Nejprve bych chtěla poděkovat za možnost testovat produkt kapsle na praní prádla Lenor. Ještě jsem nikdy kapsle nepoužívala, tak jsem byly zvědavá na jejich účinek. Nejvíce se mi osvědčily na praní pracovního oblečení pro manžela - zedník. Byla jsem překvapená jejich čistotou a vůní.
Vůně, čistota Vyšší cena
Petra 5.6.2018
Tyto kapske jsou sbad nejlepsi ze vsech kapsli co jsme kdy koupili a vyzkouseli. Vsem doprucuji krasne voni, krasne se rozpousti. Vune na obleceni vydrzi dlouhou dobu. Za me top! Rada zase tyto kapsle koupim.. Za me jednicka! A rada doporucim dal. Lenor nezklamal!
Denisa 5.6.2018
Prací kapsle Lenor 3v1 bych rozhodně doporučila.
kvalitní nezanechávaly žádné zbytky i velmi znečištěné prádlo bylo po vyprání čisté vůně
Mirka Terziyska, Praha 6 4.6.2018
Moje první zkušenost s pracími kapslemi 3 v1. Jsem moc spokojena, prádlo krásně provoní, ručníky změkčí i bez žehlení. Jednoduché dávkování, při praní se rozpustí.
 
Zdeňka Trenčínská 4.6.2018
S těmito kapslemi 3v1 jsem byla při praní velmi spokojena. Kapsle = jednoduché dávkování. Skvěle vyprala prádlo jak na 40oC, tak i na 60oC. Při obou teplotách se dokonale rozpustila a nikde na prádle po praní nezůstaly nějaké šmouhy po pracím přípravku. Z pračky se při praní line intenzivní vůně, která provoněla celou koupelnu, jenž vyprané prádlo uvolňuje ve formě příjemné a jemné vůně i po usušení a vyžehlení.
jednoduché dávkování skvěle pere při různých teplotách dokonale se rozpouští (bez šmouh na prádle) intenzivní vůně při praní a jemná vůně i dále se uvolňující z prádla Žádné jsem neobjevila.
Veronika 3.6.2018
Super doporučuji
skvěle se rozpustí prádlo krásně voní
Libuše Křížová 3.6.2018
Prací kapsle mám raději než klasický prací prášek. Už kvůli tomu, že prací kapsle se 100% rozpustí. Rozpustnost u těchto kapslí je také na výbornou, jen mi prádlo nevonělo tolik jak bych očekávala. Ale bylo čistě a kvalitně vyprané. Ke kapslím nemám žádnou extra výtku. Cena je také přijatelná. Mohu DOPORUČIT!
petraval 3.6.2018
s pracími kapslemi ( zde Lenor 3v1 ) jsem udělala první zkušenost. Běžně používám na praní gel a proto jsem byla celkem překvapená, že bylo prádlo opravdu vyprané,vonící a příjemné na dotek. velmi kladně hodnotím dávkování - vhození jedné či dvou kapslí do bubnu pračky a zapnutí. toť vše. doporučuji
 
ingrid 3.6.2018
s pracími kapslemi Lenor 3v1 bylo praní naprosto bez problémů a vše se vypralo po prvním praní. Nezaznamenala jsem žádný problém s plným rozpuštěním tablety a prádlo po vyprání svěže vonělo. za sebe mohu prací kapsle Lenor 3v1 doporučit.
vůně, příznivá cena
Veronika P. 3.6.2018
Lenor kapsle na bile pradlo
Velka kapsle,krasne voni i pres zavrenou krabicku.Jednoduche jen se vlozi kapsle do bubnu.Krasne voni i po vyprani i treti den ve skrini.Jeste vyzkousim na barevne pradlo,ale za me doporucuji.
Vladimíra Novotná, Novosedlice 2.6.2018
Kapsle Lenor jsme vyzkoušely spolu se svou švagrovou a neteří. vyprala jsem si vše, co jsem potřebovala před odjezdem na dovolenou. Jsou opravdu super, krásně vyperou, provoní prádlo i celou koupelnu. Zařadím jejich nákup na svůj seznam Určite si koupím větší balení.
jednoduchost vůně účinek nejsou
Katka 1.6.2018
Kapsle Lenor výborně vypraly a provoněly prádlo, jsem spokojená. Výhodou je i praktické balení a rychlé použití bez dávkování - kapsle, prádlo a pere se.
Příjemná vůně Čisté prádlo Snadnost použití Praktické balení
Zdena13 31.5.2018
Kapsle Lenor jsem použila poprvé. Výhodou je jednoduché použití. Nikde kolem pračky není rozsypaný prací prášek ani nehrozí opatlaná lahev a pračka jako se to děje u pracích gelů. Navíc krásně voní, takže jako bonus je příjemně provoněný by během praní.
 
zdenka 31.5.2018
lenor 2v1
kapsle jsou vonavé,prádlo čisté
Michal 31.5.2018
lenor 3v1
tyto prac íkapsle jsou výborné vonavé za mě supér
sovinka 31.5.2018
byla jsem zvědavá,zda prádlo opravdu bude mít Překrásnou směs vůní lotosového květu, leknínu, pomněnky a ifejonu se svěžími aromatickými tóny. A opravdu,po vyprání a vyndání z pračky na mne vůně krásně dýchla a vydržela i krásně provoněná šatní skříňka po uložení prádla.
po vyprání a vyndání z pračky na mne vůně krásně dýchla a vydržela i krásně provoněná šatní skříňka po uložení prádla.
plujek 31.5.2018
Neodolala jsem a hned jak jsem získala kapsle k testování, roztřídila jsem prádlo a dala se do praní. Hned nevyzkoušet vůní bílého leknínu s pracími kapslemi Lenor 3v1 by byl hřích . Byla jsem mile překvapena nejen příjemnou vůní, ale i měkkostí a prací silou. Všem pradlenkám doporučuji.
Byla jsem mile překvapena nejen příjemnou vůní, ale i měkkostí a prací silou. Všem pradlenkám doporučuji.
slaja 31.5.2018
na praní s pracími kapslemi Lenor 3v1 jsem se vyloženě těšila. A opravdu,vůní i čistotou jsem byla nadšená. Praní s kapslemi Lenor 3v1 mohu všem doporučit. Zklamání vůbec nehrozí . Prádlo je měkké a dobře se žehlí a skládá. Vůně vydrží dlouho svěží.
Prádlo je měkké a dobře se žehlí a skládá. Vůně vydrží dlouho svěží.
ZdenkaK 31.5.2018
Tablety běžně používám a i tyto mě přesvědčily o jejich praktičnosti. Navíc Lenor tablety krásně a nevšedně voní a vůně vydrží na prádle opravdu dlouho. Do plného bubnu prádla stačí jen jedna tableta a vše je krásně a svěže vypráno.
intenzivní nevšední vůně, praktická tableta, která se nerozsype a ani nevylije
Lidušenka 31.5.2018
Jsem mile překvapena novinkou od Lenoru. Moc hezky voní v duchu tradičních aviváží, navíc i dobře vypere. Kapsle čas od času kupuji od jiných značek pracích prostředků, tak rozhodně vítám. Hodnotím pozitivně a jsem s vypraným prádlem moc spokojená. Děkuji za testování!
 
Nikola 30.5.2018
Kapsle mě velice překvapili, jak svou vůní už po otevření krabičky mě ovanula velice krásná vůně, tak i tím, že jsem do pračky zrovna dávala přítelova pracovní trička, která jsou ve většině případů špinavá, a vytáhla je naprosto čistá. To se mi už dlouho nestalo. Dnes jsme přišla z práce a celý byt neuvěřitelně voněl od prádla. Už jsme vyzkoušela i to, jak bude vůně na prádle držet po celém dni nošení a s ohledem na vedro které je, tričko je stále cítit Lenorem. Za mě 1*
vůně, vyčistí silně znečištěné oblečení
Petra Velíková 30.5.2018
Ke kapslím jsem byla zprvu docela skeptická, protože jsem zvyklá na prášek a vyjímečně jsem použila prací gel. V kapsle jsem nevkládala moc velkou důvěru, ale příjemně mě překvapily. Prádlo je jemné a voňavé, dobře vyprané, praktické je i balení s kapslemi.
vůně, praktické balení
ustarana 24.3.2019
Kapsle jsou fajn, hezky voní a použití je hodně snadné.
malé balení, hezká vůně, široký výběr vůní, pohodlné použití při praní na nízké teploty se kapsle nerozpustí
Petra Vogelová 12.3.2019
S kapslemi od Lenoru jsem spokojená, oproti kapslím jiných značek je prádlo výrazně voňavější a hebčí. Mně se nejvíce líbí rychlé použití, jelikož peru velmi často a hodně prádla, alespoň něco mi tu práci maličko ulehčí. Vyšší cena mi nevadí, protože při praní klasickým práškem mi prádlo takto nevonělo. Také bych chtěla doplnit, že kapsle při používání spolu s aviváží od Lenoru, mají ještě lepší výsledek, co se vůně týče.
čistota, vůně, svěžest a hebkost prádla rychlá příprava před praním - jen se vhodí do bubnu vyšší cena
Michaela 28.2.2019
Vcelku průměrné kapsle na praní.
Hebkost prádla po vyprání Moc silná vůně
Zdeněk, Bystřice nad Pernštejnem 25.2.2019
hezký voní po celém domě, prádlo je svěží a krásně čisté a s kombinací Lenor aviváže - je to harmonie v balení bych doporučil dvě velikosti kapslí jako zlepšovák
František, Praha 3.7.2018
Děkuji za možnost testování kapslí Lenor. Tento druh kapslí na praní jsem nikdy neměla ,vždy používám bud prášek nebo gel. Kapsle příjemně voní, snadno se použijí,nemusím odměřovat prášek ,nic se mi nerozsype a prádlo krásně voní i po pár dnech. Takže si kapsle do budoucna určitě budu kupovat.
 
Lucie, Praha 4 1.7.2018
Kapsle na praní prádla Lenor bylo snadné při samotném praní použít. Prádlo bylo čisté a opravdu velmi příjemně vonělo - nejednalo se o nějakou agresivní příliš intenzivní vůni. Oceňuji bezpečnostní zavírání nádoby s kapslemi.
snadné užití čisté prádlo příjemná vůně bezpečnostní zavírání nádoby je třeba kapsli umístit do pračky dříve než prádlo
Hana, Praha 6 30.6.2018
Gelové kapsle mám ráda pro jejich snadné použití. Tyto mi velice pěkně voní, bez problémů se rozpouštějí, prádlo je dobře vyprané a dostatečně měkké. Máme trochu tvrdší vodu, i tak na běžnou špínu stačí jedna kapsle. Kapsle jsou trochu dražší, ale ušetříme na aviváži, která je vlastně už v přípravku obsažena.
spolehlivě pere dobře se rozpouští pěkně voní prádlo je měkké snadnost použití vyšší cena i ve srovnání s gelovými kapslemi jiných značek
Gabi 30.6.2018
Lenor kapsle na praní hodnotím jednoznačně pozitivně. Skvělá je jednoduchost použití, kdy kapsli vkládáte přímo do bubnu mezi prádlo. Kapsle mají hezký obal i samotný svůj design. Po vyprani je prádlo voňavé, svěží a tato svěžest trvá. Což je pro mě velice důležité. Plně nahradí i aviváž.
Svěžest Jemnost prádla Jednoduchost použití Příjemná vůně
Kateřina Polívková 29.6.2018
S tabletami Lenor jsem zaačala prát a to okamžiě.jsou jednoduše aplikovatelné. Hezky voní, přijemně perou. Jediné co mi napadá, že hodně spinavé prádlo, to uplné nevypralo.Jinak si je určitě koupím v drogerii a budu doporucovat.Líbí see i příme vkladaní do bubnu.
 
Kateřina, Praha 10 - Záběhlice 29.6.2018
Toto byla první zkušenost s kapslemi na praní. Do té doby jsem používala gel, protože se mi lépe rozpouštěl než klasický prášek. Kapsle v krabičce krásně voní a dávkování je velmi jednoduché. Jedna kapsle odpovídá jedné pračce. Kapsle se vloží do pračky, na to prádlo a vše se pere jako obvykle. Kapsle se bez problémů rozpustí a nic po nich nezůstane. Vyzkoušela jsem například na pračku, kterou jsem přes dovolenou nechala na sušáku prádla a i po týdnu prádlo vonělo. I když kapsle voní velmi silně, výsledek na prádle tak silný není a tudíž to není žádná otravná vůně.
příjemná vůně, aplikace a používání Jediné co jsem shledala lehce negativně, že dávkování odpovídá plné pračce a není vhodné pro poloviční náplň.
Klára 29.6.2018
Aviváže moc nepoužívám, ale tohle se vyplatilo. První a obrovské plus je úžasná vůně kapsle, která provoní prádlo a poměrně dlouhou dobu. Kdo nechce prát, může kapsle využít jinak a vložit je do skříně mezi vyprané prádlo, aby pořád vonělo ;) Prádlo je po vyprání pěkně měkké, nací se mi líbí, že na něm nenajdete vůbec žádné stopy po gelu z kapsle.
 
iwen 28.6.2018
V poslední době používám na praní výhradně kapsle. Proto jsem se velice těšila na testování této novinky od Lenoru. Na kapslích oceňuji jednoduché použití, nemusím si lámat hlavu s dávkováním pracího prášku. S kapslemi od Lenoru jsem velice spokojená. Výborně vyprali i velice zašpiněné prádlo. Prádlo je krásně nadýchané a voňavé. Všem doporučuji.
 
Šárka 27.6.2018
Prací kapsle jsem na praní použila poprvé a byla jsem příjemně překvapena. Kapsle se krásně rozpustila (vyzkoušela jsem i na přeplněné pračce), prádlo příjemně voní nejen po vyndání z pračky. Prádlo bylo vyprané. Balení je praktické a dávkování jednoduché.
Vůně Snadné dávkování Uzavíratelné balení Jednotné dávkování
Vojtěch, České Budějovice 1 27.6.2018
Ocenila jsem praktické znovuuzavíratelné balení a líbí se mi jednoduché dávkování. Vůně je moc příjemná a intenzivní. Prádlo se mi vypralo bez skvrn, jsem spokojená
 
Sádovinka 26.6.2018
Na kapslích Lenor 3 v1 je naprosto skvělý způsob dávkování. Prostě strčíš do pračky přihodíš prádlo a je to. Žádné zdlouhavé odměřování a odsypávání. Rozhodně u mě díky tomuto vítězí nad pracím práškem a aviváží. Po vyprání prádlo krásně voní (bohužel vůně vyprchá) a je čisté, žádné zbylé skvrny. Převládá u mě určitě kladný dojem z výrobku.
snadnost použití šetří čas vůně vyprchá
Princess 26.6.2018
Kapsle Lenor intenzivně voní již po otevření krabičky. Skládají se ze tří tekutých částí. Jedna kapsle je cca na 4 Kg prádla. Jsou vhodné na praní při nízkých teplotách i vysokých. Jedna ze tří složek je aviváž, proto nejsou vhodné na sportovní oblečení. Nicméně na klasické jak bílé, tak barevné, jsou docela v pohodě. Prádlo jemně a příjemně voní. Kapsle perou i intenzivnější špínu (bláto). Fungují i při nízkých teplotách. Výrobce slibuje postupné uvolňování vůně až po dobu 3 týdnů. Popravdě mi tak dlouho oblečení ve skříni neleží, nicméně s tím postupným uvolňováním má pravdu. Oblečení voní i po celodenním nošení.
 
Menfreya 26.6.2018
Z Lenor kapslí 3v1 jsem nadšená, upřímně jsem to zprvu ani nečekala. Zaujal mě už ze začátku velmi krásný obal. Použití je velmi jednoduché a opravdu bohatě stačí 1 kapsle na pračku plnou špinavého prádla, bez nutnosti předpírky, dalšího prášku či aviváže.. prádlo je krásně provoněné. Cena je o něco vyšší než běžný prací prášek, v rámci kapslí obdobná. Za mě osobně mohu jen a jen doporučit. Pro mě jediné mínus, že partner po pověšení prádla říkal, co to tady tak výrazně aromaticky nepříjemně voní. Nám ženám se to určitě líbí, ale nevím co mužským protějškům
Design výrobku Jednoduché použití, bez nutnosti dalších přípravků Provonění prádla Silná aromatická vůně, nevhodná pro každého Vyšší cena
Menfreya 26.6.2018
Z Lenor kapslí 3v1 jsem nadšená, upřímně jsem to zprvu ani nečekala. Zaujal mě už ze začátku velmi krásný obal. Použití je velmi jednoduché a opravdu bohatě stačí 1 kapsle na pračku plnou špinavého prádla, bez nutnosti předpírky, dalšího prášku či aviváže.. prádlo je krásně provoněné. Cena je o něco vyšší než běžný prací prášek, v rámci kapslí obdobná. Za mě osobně mohu jen a jen doporučit. Pro mě jediné mínus, že partner po pověšení prádla říkal, co to tady tak výrazně aromaticky nepříjemně voní. Nám ženám se to určitě líbí, ale nevím co mužským protějškům
Alena Hájková 26.6.2018
Lenor jsem zkoušela úplně poprvé a gelové kapsle moc nepoužívám, protože jsem s nimi neměla dobrou zkušenost. Lenor kapsle jsem vyzkoušela a musím říct, že jsou úžasné. Rozpustily se krásně, na prádle mi nezbyly žádné fleky a prádlo bylo krásně čisté a voňavé. Jen ta vůně je opravdu velmi intenzivní, manžel nebyl moc nadšen, že bude vonět jak zahrada.
vypraly fleky snadné dávkování nejsou žádné zbytky gelu na prádle voní krásně silná vůně
Trepešová 24.6.2018
Tento výrobek, kapsle na praní od Lenoru 3v1 používám dost často. Mají velmi jednoduché dávkování přípravku, navíc vše v praktickém uzavíratelném balení. Určitě oceňuji , že prádlo je po vypraní prádlo příjemně provoněné a také příjemné na dotek. Není nutné používat již aviváž nebo podobné přípravky. Za mě mohu tento výrobek jen doporučit.
Kapsle se dobře rozpouští Příjemná vůně Praktické balení Snadné dávkování
Lily 21.6.2018
S gelovými kapslemi jsem spokojená. Prádlo je čisté, hebké a voní, jen u opravdu plné pračky jsem použila 2 kapsle. Při použití jedné bylo prádlo čisté, ale skoro nevonělo.
jednoduché používání neřeším dávkování málo voní
Lucie 20.6.2018
Prací kapsle 3v1 jsou velmi praktické a balení je skladné. Prádlo po vyndání z pračky krásně voní a je tomu i několik dní poté. Kapsle se rozpustí i při nízkých teplotách a na prádle nezanechají skvrny. Cena za kapsle 3v1 je přijatelná. Všem mohu jen doporučit.
 
Luonnatar 20.6.2018
S kapslemi jsem byla spokojená.vune je opravdu intenzivní, svěží a dlouhotrvající.kapsle mi vyprali i špinavá kolena syna od travy
Vůně Snadná aplikace
Jaru 19.6.2018
S pracími kapslemi jsem neměla zkušenost, je to praktické a pohodlné. I s vůní jsem spokojená, je mi příjemná. Na špinavější oblečení jsem dala 2 kapsle a prádlo bylo krásně čisté...příště vyzkouším, jestli by nestačila jen jedna kapsle. Nevím, jestli vůně vydrží 3 týdny, ale po několika dnech ještě nevyprchala. Kvůli aviváži nejde použít na sportovní a funkční oblečení. Uvítala bych proto variantu i pro tento typ oblečení.
Pavla 19.6.2018
lenor
velmi příjemný nevtíravá vůně, pohodlná manipulace, žádný rozsypaný prášek. po vyprání prádla prádlo dlouho voní a voní i celý byt. doporučuji používat tyto kapsle.
Olivie Kozinová 19.6.2018
Nedávno jsem poprvé zkusila tento produkt a abych pravdu řekla, velice mě překvapily. Obávala jsem se, že obsah v kapsli bude nedostačující na celou pračku, avšak jsem se spletla. Jejich množství stačí na provonění a vyčištění celého prádla. Jsem spokojená.
 
Zuzana 18.6.2018
Kapsle jsou výborné na praní zejména lůžkovin a hlavně těch, které chcete použít pro návštěvy, tak aby, když povlečení vytáhnete ze skříně nesmrdělo zatuchlinou ale příjemně vonělo. Výhoda je, že nemusíte kupovat tři přípravky, ale máte vše v jednom, jak prací prášek tak aviváž, tak i vonící složku. Pokud máte hodně funkčního oblečení, tak jako my, tak nemůžete tento prací prostředek použít, jelikož obsahuje aviváž, která se nesmí používat na funkční oblečení. Rovněž, pokud máte citlivější pokožku, tak taky nedoporučuji zbytečně moc přípravků, ale pouze prací prášek.
Helena Vošahlíková 18.6.2018
Lenor kapsle 3v1 s vůní bílého leknínu doporučuji. Jednoduché dávkování, jemná a příjemná vůně. Aviváž jsem nepoužila a i tak prádlo bylo měkké, voňavé a příjemné na dotyk. Pokud by někdo chtěl intenzivnější vůni, tak pak doporučuji použít aviváž či vonné perličky. Zkoušela jsem vyprat jemné prádlo, prádlo na běžné nošení, ložní prádlo a ručníky.
 
Jana R. 18.6.2018
Přijemná vůně a prádlo krásně vypere. Určitě je budu používat i v budoucnu.
Nemusím řešit dávkování prášku a aviváže. Prádlo krásně po vyprání voní a je krásně měkké. Na balení jsem studovala, kam kapsli vložit - zda mohu i do bubnu pračky nebylo nikde psáno. Jinak vše ok.
Vendilka3 17.6.2018
Kapsle Lenor jsou moc fajn. Měla jsem obavu, aby se obal dokázal rozpustit, ale obavy byly zbytečné. Vyprané prádlo krásně a příjemně voní. Skvrny, které byly na prádle zmizely. S výrobkem jsem spokojená
 
Nina Kolářová 16.6.2018
Kapsle Lenor jsou velice praktické a líbí se mi, že nemusím řešit dávkování jako u tekutého pracího prostředku. Prostě přidám jednu kapsli do bubnu a na ní přidám prádlo. Po vyprání je prádlo krásně voňavé a příjemné na dotek. Kapsle hodlám používat i do budoucna. Jediná nevýhoda kapslí je při praní na krátký 15 min program. Kapsle se za tak krátkou dobu nestihne celá rozpustit a zůstane tak na prádle.
ivanka 16.6.2018
Testovala jsem tyto kapsle a jsem z nich nadšená. Nejprve jsem zkusila na barevné prádlo,protože jsem si našla i bližší info na internetu a prádlo je pěkně voňavé, vůně zůstala i po vyprání a také svěžest. Určitě koupím další,až budou v akci. Budu sledovat akce,protože stálá cena mi přijde drahá.
Alena Stavjařová 15.6.2018
Vyzkoušela jsem nově kapsle namísto pracího gelu. Určitě vyzkouším i znovu, největší výhodou je praktičnost a moc hezká svěží vůně. A při dobré akční ceně je to i finančně výhodné.
praktičnost hezky voní při praní na 60 stupňů je vůně po vyprání opravdu nepatrná kousek kapsle mi uvízlo na sametovém povlaku na polštářek, nerozpustila se tedy úplně.
Monika 15.6.2018
Při použití kapslí jsem do pračky již tedy nedávala aviváž, ale vůně mi nepřišla tak intenzivní jak voněla samotná kapsle. Prádlo však bylo měkkoučké a kapsle se krásně rozpustila.Vyprala i skvrny, které jsem na tričku měla, takže za mě palec nahoru. Určitě bych je mohla doporučit.
hezká vůně, skladnost balení
stefi777 15.6.2018
Gelové kapsle od Lenoru mě vcelku překvapily. Nečekala jsem, že bude prádlo po vyprání tak voňavé. Tento prostředek pere asi srovnatelně stejně jako prášky a tekuté prací prostředky, které používám, ale určitě voní ze všech nejlépe. Není potřeba utrácet peníze za další drahé aviváže.
Olga Pírková 14.6.2018
Kapsle na praní Lenor vollwaschmittel 3in1 jsou perfektní, skvělé je, že je vše pohromadě v jednom sáčku a nemusím zbytečně odměřovat prací prášek, prací kapsle Lenor jsem vyzkoušela jen na praní 40 stupních a s výsledkem jsem velmi spokojena za mě doporučuji
 
mikacu 13.6.2018
Kapsle mají jednoduché použití. Po vyprání prádlo voní a je měkké i bez použití aviváže. Dokonce i po vytažení ze sušičky jde na prádle stále cítit lehká vůně. Bohužel na fleky jsou kapsle krátké, neodstraní ani ty běžné, takže nutno kombinovat s nějakým odstraňovačem skvrn.
voní, netřeba aviváž, lehké použití neostraní fleky
Charmed 13.6.2018
Kapsle Lenor 3v1 jsem vyzkoušela ráda. Velká výhoda je v tom, že není potřeba nic odměřovat, prostě vše potřebné je v jedné kapsli, jako u myčky. Obávala jsem se, zda se rozpustí nebo budu muset dát extra máchání, ale rozpouští se dobře. Příjemně voní, ale po uschnutí prádla již tolik ne. za mne vyšší cena.
Kuko 13.6.2018
Kapsle jsem velmi ráda vyzkoušela.. Mile mě překvapila velmi příjemná vůně, ale pravděpodobně zůstanu u používání tekutých pracích prostředků, u kterých mohu přizpůsobit jejich množství a mohu se rozhodnout, zda přidám aviváž či nikoliv podle toho, zda je součástí pračky i funkční sportovní oblečení, u kterého se aviváž používat nemá.
velmi příjemná vůně vyšší cena nemožnost přizpůsobit množství prostředku znečištění množství praného prádla
Petra S 12.6.2018
Kapsle se vkládají přímo do bubnu pračky, proto jsem se bála, zda se rozpustí nebo neponičí prádlo. Dopadlo to dobře Peru na 40 stupňů a 90 minut. Prádlo čisté a voňavé (běžně nepoužívám aviváž), možná pro někoho až příliš intenzivní vůně, ale ve skříni pak trochu vyčichne, takže je to akorát Jsem spokojená.
 
Jitka Dvořáková 11.6.2018
Jitak 8.6.2018 Dobrý den , děkuji za možnost vyzkoušet kapsle na praní Lenor po otevření krabičky krásně voní i prádlo je hezky vyprané ale bez aviváže voní méně než bych čekala takže pokud přidám aviváž krásně voní stejný problém je i u ostatních kapslí od jiných firem
 
Jana Dvořak 11.6.2018
Toni822 4.6.2018 Dobrý den , děkuji za možnost vyzkoušet kupuji kapsle Persilu nebo Arielu kam je potřeba přidávat aviváž do Lenoru ne voní krásně i bez aviváže jen doufám že se výrobce nezkazí jak tomu v mnoha případech bývá novinka je lepší když se začne prodávat kvalita jde dolů
 
Superfit 7.6.2018
Lenor kapsle 3v1 jsem hned vyzkoušela a moc mě vyhovují.Prádlo bylo krásně voňavé a vůně vydržela ještě par dni ve skříni.Libí se mě jejich praktické a hezké balení a že nezaberou moc místa ve skříňce.Rozhodně už budu kupovat jen kapsle.Jen bych vytkla, ze by krabička mohla mit bezpečnější uzávěr, aby ji nemohli při náhodném kontaktu otevřít děti.
Vůně, baleni,design Bezpecnejsi uzaver.
Kateřina 3.6.2018
Za mě super nápad na dobrý produkt. Kapsle se celá rozpustila a na prádle z ní nic nezůstalo. Nemusela jsem nic nalévat ani dávkovat, takže jsem měla ušetřenou práci. Prádlo bylo krásně vyprané. Cena je taky přijatelná.
 
Jana, Praha 9 - Černý Most 3.6.2018
Kapsle jsou uložené v pěkné krabičce, která je dobře zabezpečená, aby se do ní nedostali ti nejmenší. Krásně voní, prádlo příjemné na dotek a jednoduchost používaní - super. Co se týče vůně a výdrže, tak prádlo má krásnou vůni a vonělo tak 4 dny. Je to kapsle na praní, takže jsem čekala lepší vyprání. Na dětské věci zamazané den předem, to moc nezabralo. Flíčky zůstávaly. Vůně se možná uvolňuje 3 týdny, ale já po 4 dnech už nic necítila.
Marky 2.6.2018
Velmi pěkná vůně, výrazná a ne vůbec vtíravá, navíc mi přijde že také dobře pere. Dalším plusem je snadná příprava. A nemusí se použít aviváž Nejspíš začnu pravidelně používat. Jsem ráda za možnost testovat
 
halibeli 30.3.2019
Zkusila jsem tyto kapsle a musím říct, že mi nevyhovují. Bílá po několikerém praní šedne a nevypere všechny skvrny. Prádlo po vyprání hezky voní i bez použití aviváže. Stačí tedy použít jenom trošku. Je měkké a dobře se žehlí. Každý si je ale musí vyzkoušet sám, protože známé, co bydlí jinde a mají jinou vodu, byly s těmito kapslemi nadmíru spokojené. Takže doporučuji koupit malé balení. To stačí, abyste mohli porovnat se svým současným pracím prostředkem.
lehká vůně i bez použití aviváže jemné prádlo kapsle - dobře se dávkuje kapsle se dobře rozpouští vhodné i pro nižší teploty prádlo se lépe žehlí bílá šedne nevypere všechny skvrny
lenka 29.6.2018
Byla jsem velmi mile překvapena pracími tabletami lenor. Mají nadhernou vůni, přitom vubec ne nejakou draždivou, nebo převoněnou , jsou opravdu velmi jemné a lehce navoněné. Líbí se mi jednoducha pouzitelnost do bubnu a clověk si ušetří čas s nějakým nabíráním prášku.
 
katka 29.6.2018
Kapolka 29.6.2018 S tabletami Lenor jsem zaačala prát a to okamžiě.jsou jednoduše aplikovatelné. Hezky voní, přijemně perou. Jediné co mi napadá, že hodně spinavé prádlo, to uplné nevypralo.Jinak si je určitě koupím v drogerii a budu doporucovat.Líbí see i příme vkladaní do bubnu.
 
Pavla dvořáková 11.6.2018
Pavla90 8.4.2015 Dobrý den , děkuji za možnost vyzkoušet Lenor kapsle na praní v krabičce voní krásně ale bohužel jako ostatní kapsle od jiných firem je potřeba aviváže aby prádlo opravdu vonělo dle mých představ jediné co mi odrazuje je cena tudíž budu prát asi po staru gel + aviváž děkuji
 
warpik 10.6.2018
Prádlo sice poměrně krásně a svěže vonělo a používání kapslí bylo snadné, ale prádlo (zejména košile) nebylo vyprané tak, jak u jiných konkurenčních značek a jak bych si představoval a potřeboval. po přeprání v kapsli jiné značky se prádlo dovypralo.
 
Vojtěch, České Budějovice 1 26.6.2018
Největší plus těchto kapslí je velice snadné dávkování. Moc krásně voní, vůně je intenzivní. Bohužel tady výhody končí, protože více špinavé prádlo nevyperou. Musela jsem některé kousky prádla prát ještě jednou. .
 
Zdenka 12.6.2018
S pracími kapslemi Lenor 3v1 je jednoduché dávkování, jsou dobře rozpustné. Po vyprání prádlo opravdu intenzivně voní, po usušení také. Jak dlouho, ukáže čas Vůně je ale průměrná, žádný zázrak, z kterého bych byla nějak moc nadšená. Používat je určitě nebudu, ať už z důvodu ceny, ale i proto, že jsem zvyklá na vůni lepší.
 
Sylvie 15.6.2018
Byla jsem nadšená že mohu testovat kapsle Lenor,dřive jsem je zatím neměla možnost vyzkoušet.Co se mi asi nejvíc líbilo ke praktičnost kapsle,jen vezmete hodíte do bubnu pračky a je hotovo,balení je taky super ikdyz by mohlo být více promyšlené aby jej lehce neotevřely i děti. Bohužel už jsem vůbec nebyla spokojená s vůní prádla po vytažení z pračky.Vune je strašně intenzivní a mě osobně silně nepříjemná až jsem přemýšlela že prádlo znovu preperu ve svém obvyklém prášku.Stejně tak po uschnutí voní až moc.Urcite balení ani nedopouzivam a ráda věnuji někomu z rodiny komu budou vonět protože tohle bych doma bez migrény nedala:(
Balení Praktičnost kapsle Příliš intenzivní nelibiva, vtíravá vůně
Petra 11.6.2018
  Lenoru se kapsle moc nepovedl avivaze umi skvele. Pradlo po vyprani moc nevonelo a po uschnuti vubec.
Irena 23.6.2018
DOPORUČUJI! Čisté a voňavé prádlo chce mít každý, tyhle kapsle to dokážou i bez aviváže. Prádlo krásně příjemně svěže voní, bílá je zářivá a barevné prádlo je také krásně vyprané bez vyblednutí. Vyzkoušela jsem i doporučenou kombinaci s aviváží Lenor a vonnými perličkami Lenor, ale to už bylo na mě hodně ta vůně... Balení kapslí je už pryč, ale určitě ještě zakoupím
 
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
Tipy na vianočné darčeky Zobraziť
WEB15
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi